15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Joulukäsityöt lasten kanssa: 15 käsityöideaa suosittuihin aiheisiin

Joulukäsityöt lasten kanssa suolataikinapuun koristeideoita

Kun joulupukki, poro Rudolf ja lumiukko istuvat yhdessä ikkunalaudalla, on joulun aika. Viimeistään joulukuun alussa on korkea aika ryhtyä koristamaan suosittua festivaalia. Tätä varten lasten kanssa voidaan tehdä mukavia käsitöitä, jotka antaisivat joulukoristeelle persoonallisuuden. Tässä artikkelissa olemme keränneet suosituimpia ideoita ja inspiraatiota lasten askarteluun, joita voit tehdä kotona pienien kanssa. Anna itsellesi inspiraatiota ja valmista asunto tulevia lomia varten.

Suosittuja aiheita joulun käsitöille lasten kanssa

tina tölkit tinker joulukuusi kierrätys ideoita lapset

Talvi ja joulu ovat parhaita aikoja luovuuteen kotona. Lapsilla on monia hienoja motiiveja ja ideoita joulun käsitöihin, jotka kannustavat heidän luovuuteensa ja ovat samalla hauskoja. Olitpa sitten koristeltuja joulukuusia, värikkäitä puukoristeita, joulupukkia tai hänen ystäviään, voit valita vapaasti tai kokeilla kaikkea. Hienoja käsityöprojekteja, joita on noudatettava.

Tee joulukuusi lasten kanssa

Joulukuusi käsityöt lapset maalaavat tölkkejä koristeluun

Joulukuusi on maailmanlaajuisesti tunnettu joulun symboli, ja siksi se on hieno käsityöidea tilaisuuteen. Voit jopa käyttää kierrätysmateriaalia joulukuusi ja siten kierrättää vanhoja esineitä. Yllä olevassa kuvassa on loistava idea vanhoista erikokoisista tölkeistä. Sinun tulee ensin maalata tölkit vihreällä ruiskumaalilla ja koristella ne yhdessä lapsen kanssa. Värikkäät pomponit, langat ja jouset sopivat tähän erittäin hyvin. Älä myöskään unohda tähtiä huipulle.

kuuset tinker lapset joulukoristeita diy

Rakennetut joulukuuset ovat asunnon alkuperäinen koriste, ja ne voivat kaunistaa ikkunalaudat tai sivupöydän jouluksi. Styrofoam -kartioista ja langasta voidaan valmistaa kauniita joulukuusia missä tahansa värissä, mikä antaa talolle juhlallisen tunnelman. Tämä projekti sopii käsityöhön peruskoululaisten kanssa sekä aikuisille.

tinker joulukuusi villa painikkeet peruskoulun lapset tinker ideoita joulu

Liimaa villapallon pää kartion pohjaan kuumalla liimalla. Aloita sitten kääri koko kartio langalla, kunnes saavutat huipun. Liimaa villan toinen pää uudelleen kuumalla liimapistoolilla. Nyt on aika sisustaa! Esimerkissä pomponeja käytetään joulukuusen piikkeinä ja värikkäitä painikkeita puupalloina, mutta voit myös käyttää mitä tahansa koristetta.

joulu käsityöt lapset kuuset jäätelön varret puun koristeet

Jopa nuoremmat lapset voivat tehdä ja koristella näitä joulukuusia. Tätä varten tarvitset popsicle -tikkuja, akryylimaaleja, liimaa (mieluiten kuumaliimaa) ja koristeita, kuten minipomponeja, putkenpuhdistusaineita ja paperitähtiä. Jos haluat ripustaa käsityöt suureen joulukuuseen, tarvitset narun ripustimien tekemiseen.

joulu käsityöt lapsille ideoita joulukuusi jäätelötikkuja

Jokaisesta joulukuusta tarvitaan kaksi kokonaista ja yksi lyhennetty popsicle tikku. Lasten tulee ensin maalata ne ja liimata ne sitten oikeaan kolmion muotoon. Sitten tulee koristelu. Luovuudelle ei ole rajoja. Mini pomponit näyttävät upeilta, koska joulupallot ja kuohuviinien seppeleet voidaan valmistaa putkien puhdistusaineilla.

kädenjälki joulukuuset huopa pyykkipojat tinker idea joulu

Pienten kädet ja jalanjäljet ​​sopivat myös lasten joululahjaksi. Tästä voidaan suunnitella lumiukkoja, poroja ja kuusia helposti ja luovasti. Jos haluat tehdä joulukuusi, leikkaa lapsen kädenjälki vihreästä huopasta ja koristele se paljeteilla, käsintehtyillä helmillä ja huopasta tehdyllä tähdellä. Kiinnitä lopuksi pyykkinappi alaosaan puunrungon tekemiseksi.

Nicholas harrastaa lasten kanssa

nicholas -puun koristukset tinker lapset joulu

Sekä Pyhän Nikolauksen päivää että joulukoristeita varten lapset voivat valmistaa Pyhän Nikolauksen monista eri materiaaleista. Meillä on sinulle muutamia hienoja ideoita. Ensimmäisessä käsityöprojektissa joulupukki houkuttelee pähkinää kuorella, punaista paperia ja puuvillaa. Näin se menee:

nicholas tinker joulu lapset pähkinäpaperi vanu

Tee ensin joulupukin hattu punaisesta paperista leikkaamalla puoliympyrä, taivuttamalla se kartion muotoiseksi ja liimaamalla se. Jos teet joulupukin puukoristeeksi, käytä pientä lankakappaletta ripustimen tekemiseksi ja liimaa se hatun yläosaan. Kiinnitä sitten joulupukin hattu pähkinään ja koristele puuvillavillalla. Muotoile lopuksi parta ja kasvot ja joulupukki on valmis.

joulupukki tinker kids joulu suolainen taikina kädenjälki

Voit myös käyttää suolataikinaa joululahjaksi lasten kanssa. Tästä voidaan valmistaa alkuperäisiä puukoristeita, jotka koristavat joulukuusi erityisellä tavalla. Suola taikinan resepti on hyvin yksinkertainen ja kuka tahansa voi kokeilla sitä kotona. Voit sitten leikata valmiista taikinasta kaikki muodot tai loihtia kauniita käsitöitä lasten kädenjäljillä. Joulupukki on erittäin helppo suunnitella kädenjäljellä. Peukalo simuloi hattua ja loput neljä sormea ​​parraa.

Joulukäsityöt lasten kanssa: DIY -ideoita poroille

suolainen taikinapuun koristeet tinker lapset joulu

Päiväkoti- ja alakouluikäiset rakastavat Rudolfia, minkä vuoksi pieni poro tarjoaa loistavan idean joululahjaksi lasten kanssa. Voit tehdä tämän painamalla lapsen kättä jälleen suolataikinaa ja taikinan paistamisen jälkeen maalata kädenjälki poroksi. Tässä tapauksessa sormet simuloivat renitieren sarvia ja kämmen simuloi kasvoja.

poro tinker paperi ovi idea lapset joulu

Tämä Rudolfin käsityöidea on lapsileikki, mutta se näyttää silti todella hyvältä. Tätä varten tarvitset ruskean paperipussin, värillisen käsityöpaperin kasvojen yksilöllisten ominaisuuksien leikkaamiseksi, nitojan ja liiman. Lapset voivat myös maalata kasvot huopakynällä tai akryylimaalilla, jos värillistä paperia ei ole saatavilla.

poro tinker lasten pyykkipojat putkenpuhdistusaine

Käsityön tekeminen kotitalouden materiaaleista on lapsille hauskaa, joten saimme kaksi hienoa ideaa pyykkipoikien kanssa. Puisilla pyykkipaneilla, punaisilla pompomeilla, googly -silmillä ja ruskeilla putkenpuhdistusaineilla voit esimerkiksi tehdä söpöjä poroja lasten kanssa ja integroida ne joulukoristeisiin..

Tehdään lumiukko lasten kanssa jouluksi

lumiukot tinker lasten pyykkipojat väri villa pompoms

Lapset yhdistävät myös lumiukkoja jouluun ja talveen, ja siksi ne menevät upeasti joulun käsityöprojekteihin. Söpö lumiukko voidaan valmistaa myös pyykkipoikasta. Tätä varten pieni työkalu maalataan ensin valkoiseksi ja koristetaan sitten kuin lumiukko. Kokeile!

deco puutarha tinker kids joulu lumiukko paletti

Vaikka et viettää niin paljon aikaa puutarhassa talvella, se ei tarkoita, että ulkopinta ei tarvitse joulukoristeita. Jos esimerkiksi jouluna ei ole lunta, voit tehdä lasten kanssa lumiukon mistä tahansa materiaalista ja käyttää sitä puutarhan koristamiseen. Voit jopa muuttaa puulavan lumiukkoksi, jos maalaat sen asianmukaisesti.

Luovia ideoita joululahjaksi lasten kanssa

joulu käsityöt lapset suosittuja aiheita lyhdyt

Kun teet lapsen kanssa käsitöitä jouluksi, sinun ei välttämättä tarvitse noudattaa tarkkoja ohjeita tai käyttää erikoismateriaaleja. Pienellä luovuudella ja mielikuvituksella voit luoda upeita luomuksia yksinkertaisista arjen asioista, kuten hillopurkkeista tai puulusikoista. Toivotamme sinulle hauskaa käsityönä suosituimmalle festivaalille talvella.

joulu käsityöt motiivit talvi nicholas poro lumiukko

Previous Post
Hääkampaus pitkille hiuksille- 60 tyylikästä kampausta
Next Post
Sido ja kiedo talvihuivi tyylikkäisiin asuihin joka päivä näillä sidontatekniikoilla