15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Enkelit tekevät lasten kanssa käsitöitä paperista ja muista materiaaleista – 13 ideaa

Enkelit ovat suosittuja lasten ja aikuisten keskuudessa ja tarjoavat loistavan käsityöidean joka vuodenaikaan. Adventti- ja joulun aikaan ne ovat täydellisiä asunnon kauniina koristeena. Jouluenkelit ovat osa joulukuusen koristeita, mutta voivat silti koristella ikkunaa ja pöytää. Ne ovat myös suosittuja suojelusenkeleiden muodossa ja niitä käytetään usein onnekoruna. Enkelien tekeminen lasten kanssa on loistavaa toimintaa mihin aikaan vuodesta tahansa, ja se on varmasti hauskaa pienimmille. Tässä artikkelissa olemme keränneet hienoja käsityöideoita enkeleille, joita voit tehdä yhdessä lasten kanssa.

enkelit houkuttelevat lasten kanssa männynkäpyjä puuhelmiä putkien puhdistusaineita

Enkelit tekevät käsityötä kartioista

kultainen enkeli tinker lapset luonnonmateriaali joulu

Halusitpa tehdä enkelin jouluksi tai ilman syytä, männynkävyt sopivat tähän erittäin hyvin. Enkelin ruumis voidaan valmistaa tästä ja myös maalata millä tahansa värillä. Esimerkiksi kullalla voit luoda silmiinpistäviä koristeita joulukuusi lasten kanssa. Päähän sopivat eri materiaaleista valmistetut pallot, kuten styroksi tai puu. Lapset osaavat parhaiten tehdä siivet kultaisesta paperista tai nauhasta, ja jouluenkeli on valmis.

Tee enkelit männynkäpyistä lasten kanssa

Tee pieniä enkeleitä pastasta lasten kanssa

pasta nuudelit enkeli luova käsityöidea jouluenkeli

Monet lapset rakastavat eri muotoisia pastoja. Jos teet pastaa paljon kotona, sinulla voi olla jäljellä pastaa. Tästä voidaan tehdä todella luovia enkeleitä lasten kanssa, jotka näyttävät todella upeilta.

Tee suojelusenkeleitä – 4 eri materiaalista tehtyä ohjetta

Jouluenkelit tekevät lasten kanssa käsitöitä koristellakseen joulua

Lastensängyn tekeminen lasten kanssa jouluksi – 7 ideaa ja ohjeet

nuudelit enkeli tinker christmas kids

Tässä käsityöprojektissa nuudeleita ei kuitenkaan keitetä, vaan käytetään kuivina. Alkuperäisille enkeleille tarvitset yhteensä kuutta erilaista pastaa: pyöriä, rigatonia, croissanteja, tähtiä, ditalinia (pieniä onttoja nuudeleita) ja farfallea. Koska pallomaista pastaa ei ole, tarvitset pienen puuhelmen päähän. Liimaat enkelin yksittäiset elementit kuumalla liimalla. Sitten lapset voivat maalata enkelin haluamallaan tavalla ja muuttaa ripustimen avulla kauniiksi joulukuusen koristeeksi.

värikkäitä enkeleitä tinker pastanuudelit farfalle käsityöhelmet

Perhosnuudelit, jotka tunnetaan nimellä Farfalle, sopivat hyvin pienien enkelien valmistamiseen lasten kanssa. Vaakasuunnassa ne näyttävät kauniilta enkelisiipiltä ja pystysuunnassa tyylikkäiltä mekkoilta. Pienet enkelit on viimeistelty pienillä puuhelmillä päitä varten. Pienet voivat kaunistaa niitä käyttämällä akryylimaaleja, glitteriä ja pieniä jousia.

Tee yksinkertaisia ​​enkeleitä kupeilla ja saviruukkuilla

enkeli tinker savi potin keula puuhelmi putkenpuhdistusaine

Jos haluat tehdä enkeleitä lasten kanssa, seuraavat ideat ovat yhtä täydellisiä. Niitä on helppo jäljitellä ja siksi ne toimivat hyvin myös pienten lasten kanssa. Mini saviruukut ja paperikupit ovat loistavan muotoisia, jotka voivat luoda enkelin mekon. Aseta savipannu aukko alaspäin ja maalaa se valkoiseksi. Tee sitten pää ja siivet puuhelmistä tai valkoisesta jousesta ja liimaa ne niihin.

materiaalit valkoinen paperikuppi doily angel tinker

Paperista valmistetut pitsilakat ovat täydellisiä enkelisiipien tekemiseen. Ne ovat koristeellisia, filigraanisia ja voidaan taittaa eri muotoihin. Jos teet enkelin paperikuppeista, pitsilevyistä tehdyt siivet sopivat täydellisesti sen kanssa.

ohjeet enkeli tinker lasten kanssa muki doilies valkoinen putkenpuhdistusaine

Jos saat valkoisen paperikupin, lasten ei välttämättä tarvitse maalata sitä. Valkoiset enkelit ovat erittäin kauniita ja aina mukava sisustusidea. Tämän enkelin valmistamiseksi tarvitset putkenpuhdistusaineen ja beigen paperin. Lapset leikkasivat ympyrän paperista ja piirsivät kasvot siihen. Sitten ne taivuttavat putken ripperiä niin, että ne muodostavat jälleen ympyrän ja tuovat pään pystysuoraan alaspäin. Näin halo on kiinnitetty mukin pohjaan. Taita nyt liina yllä olevan kuvan mukaisesti ja liimaa se taakse. Liimaa lopuksi kasvot siten, että pystysuora putkitiikeri pysyy piilossa. saattaa loppuun!

enkeli tinkeri lasten kahvikapselien kalvolla

Hyvin pienillä kupeilla tai tyhjillä kahvikapseleilla aivan kuten söpöjä enkeleitä voidaan tehdä lasten kanssa. Löydät yksinkertaisen idean yllä olevasta kuvasta. Tässä kolme tyhjää kahvikapselia pinotaan päällekkäin enkelin ruumiin muodostamiseksi. Styrofoam -pallo toimii päänä ja halo on valmistettu keltaisesta putkenpuhdistusaineesta. Enkelin siivet voidaan valmistaa kultaisella kalvolla ja kiinnittää ylempään kapseliin.

Tee enkeleitä puulusikoista lasten kanssa

Käsityöideoita lapsille enkeli puulusikat koristeelliset kannet joulukuusi koristeet

Puulusikoita käytetään seuraaviin käsityöideoihin söpöille enkeleille. Nämä ovat varmasti erittäin suosittuja lasten keskuudessa, koska pienet tykkäävät kodin tavaroista. Kaikki mitä tarvitset näihin enkeleihin, ovat puulusikat, valkoiset paperiset lautasliinat ja valkoinen villa. Koko pitsilevyllä voit luoda mekon vetämällä lusikan sen läpi. Leikkaa nyt toinen liina puoliksi ja muotoile puolikkaat siipiksi. Tee villasta keula ja ripustin. Jos näitä enkeleitä käytetään joulukuusen koristeluun, voit myös ripustaa ripustimen kuumaliimalla, jotta siitä tulee vakaampi.

puulusikka enkeli näpertely halo siivet glitter

Koska edellinen käsityöidea sopii paremmin vanhemmille lapsille, olemme löytäneet myös käsityöprojektin, joka sopii hyvin pienille. Tätä varten tarvitset jälleen pitsiä ja puulusikkaa sekä glitteriä ja putkenpuhdistinta koristeluun. Lapsesi voi koristella lusikan ja koristella sen putkenpuhdistusaineella. Kiinnitä sitten vain puulusikka lautaselle ja olet valmis.

Tee söpöjä enkeleitä paperista lasten kanssa

paperi enkeli tinker lapset taitto värillinen paperi

Yksi suosituimmista materiaaleista lasten kanssa askarteluun on ehdottomasti paperi. Pienet voivat käyttää sitä tekemään erilaisia ​​enkeleitä jouluksi tai suojelijoina ja miksi ei myöskään lahjoittaa niitä. Tätä enkeliä varten tarvitset kaksi neliömäistä paperiarkkia, joissa on mikä tahansa kuvio ja pieni ympyrä. Taita ensin neliökaaret harmonikkaan ja laita ne yhteen kuten yllä. Piirrä sitten kasvot paperirenkaalle ja liimaa pää siipien päälle.

yksinkertainen enkeli -käsityöidea lapsille paperi -DIY

Käsityöpaperin sijaan voit käyttää myös pahvia enkelien tekemiseen lasten kanssa. Tällä tavalla enkeli tulee vakaammaksi ja voi myös seisoa pystyssä. Tätä varten sinun on ensin tehtävä kartongista muoto kartongista ja leikattava kärki. Leikkaa siivet toisesta pahvista ja liimaa ne kartioon. Paperi -enkeli on valmis, kun sen pää on styrox -pallo ja keltaisesta paperista valmistettu halo.

enkelit näpertelevät paperimuffinssirasioita doilies

Toinen tapa tehdä enkeli paperista on käyttää cupcake -vuorauksia. Näitä löytyy monista upeista väreistä ja kuvioista ja ne näyttävät hyvältä mekkoina. Kuinka tehdä tällaisia ​​yksinkertaisia ​​enkeleitä lasten kanssa paperikoteloista, pitsiä ja pahvia, löydät alla olevista ohjeista.

paperimuotit liina -enkelit taistelevat lasten kanssa

Enkeli wc -rullasta

tinker wc -paperi angel diy idea kids

Toinen yksinkertainen idea paperi -enkeleille on loo roll. Epämiellyttävä pahviputki voidaan peittää kuviopaperilla ja varustaa siivillä, jotka on valmistettu jousesta, kankaasta, paperista tai joustavasta muhkeasta. Vain pienellä mielikuvituksella voit tehdä söpön enkelin lapsesi kanssa.

Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, muutama käsityöpohja

Tee enkeleitä paperimalleista tulostettavaksi

enkeli -käsityömallit tulostettavaksi

Previous Post
Hääkampaus pitkille hiuksille- 60 tyylikästä kampausta
Next Post
Sido ja kiedo talvihuivi tyylikkäisiin asuihin joka päivä näillä sidontatekniikoilla