15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Talvikoristeiden tekeminen lasten kanssa: 22 hienoa ideaa hyvälle tuulelle

Nyt kun sää ei ole enää miellyttävä kävelylle, on aika löytää jotain uutta viihdyttämään lapsia. Ja mikä voisi olla parempaa kuin hauskat käsityöillat? Meillä on hienoja ideoita Tee talvikoristeita lasten kanssa koota sopivasti talviseen tunnelmaan. Katso esimerkkejä ja kokeile yhtä ideoista heti lastesi kanssa. Tietysti voit myös antaa lapsesi valita.

Tinker talvikoristeet lasten kanssa – idea leikkausmuotteilla ja silitettävillä helmillä

talvi koristelu näpertely lapset silitys helmiä värikäs lumiukko kuusen lumihiutale

Tämä idea tehdä talvikoristeita lasten kanssa on erittäin helppo toteuttaa, mutta se vaatii ehdottomasti vanhempien apua, koska koriste sulaa uunissa. Tarvitset silitettäviä helmiä, leivinpaperia ja pikkuleikkureita, joissa on joulu- tai talvihahmoja. Aseta nämä muodot leivinpaperilla vuoratulle pellille ja täytä helmet. Valitsemasi värit riippuvat täysin lastesi mausta.

Tee talvikoristeita lasten kanssa – kuusipuu, lumihiutale ja lumiukko

talvi koristelu tinker lapset plaetzchen rautahelmet luvut joulukuusi koristeet kuusipuu tähti

Levyt asetetaan sitten esilämmitettyyn uuniin ja kuumennetaan noin 10 minuuttia maksimilämpötilassa, kunnes helmet ovat sulanneet. Tarkista luvut säännöllisin väliajoin. Kun riipukset ovat jäähtyneet, voit ripustaa ne ja miksi ei, ryhtyä puuhastamaan seuraavan talvikoristeidean kanssa lasten kanssa.

Tee käsitöitä lasten kanssa talvella – 6 yksinkertaista DIY -ideaa eri koristeisiin

Käsityöt pikkulasten kanssa talvella – 12 talvikädentaideideaa 2 vuodelta

Tee lumiukko lasten kanssa talvella eri materiaaleista

Tee kirkkaan värinen, kimalteleva joulukuusi

talvi koristelu tinker lasten kanssa joulukuusi lanka täyttö värikkäitä paljetteja painikkeet tähti

Voit tehdä tämän talvikoristelun lasten kanssa ja varmistaa kirkkaiden värien ansiosta todella hyvän mielen. Ota pala värillistä paperia tai maalaa kangas. Liimaa johto kuusen tai muun hahmon muodossa liimalla tai muulla liimalla. Laita sitten liimaa puun alaosaan ja kaada sen päälle runsaasti värikkäitä nappeja, paljetteja ja / tai helmiä. Täytä kuvio pala kerrallaan, koska liima voi kuivua nopeasti eikä koriste tartu tarpeeksi nopeasti.

Napit käsityömateriaalina päiväkodeille

talvikoristelu lasten kanssa seppelepainikkeet punainen vihreä yksinkertaisesti silmukka

Painikkeilla lapset voivat tehdä paljon hienoja asioita, jotka ovat myös helppoja. Hyvä esimerkki tästä on tämä seppele. Jos haluat tehdä talvikoristeita lasten kanssa, pujota napit johtoon, jonka päät sido sitten yhteen ja koristele jousella.

Lumipalloja talvella

talvi koristelu tinker lapset lumi maapallo pingviini Eisbaer lumiukko muuraus purkki

Ota muurausastia ja liimaa siihen kaikki talvihahmot. Täytä sitten lasi glitterillä ja vedellä. Lisää sitten vähän glyseriiniä. Tämä saa glitterin uimaan hitaammin. Itse tehty käsityöideasi talveksi on valmis.

Talvikoristelu kolmen kuninkaan muodossa

talvi koristelu tinker lapset saint kings puu huopa liima kruunut

Tarvitset puuta, huopaa ja muita koriste -elementtejä. Maalaa metsien yläosa kasvoja varten. Levitä liimaa tai liimaa muualle ja kiedo huopa puun ympärille peittojen luomiseksi. Loput sisustuksesta voit valita materiaalit itse. Olet jo lopettanut talvikoristelun lasten kanssa.

Tee lumihiutale pikkulasten kanssa

talvi koristelu näpertely lasten kanssa lumihiutale joulukuusi koristeet knoepfe valkoinen jäätelön kahva

Jos ajattelit säilyttää jäätelösauvat kesällä, voit nyt käyttää niitä talvikoristeiden tekemiseen lasten kanssa. Maalaa ne valkoisiksi ja liimaa ne yhteen niin, että se on lumihiutaleen muotoinen. Nauhoita hahmo valkoisilla, mattapintaisilla ja kimaltelevilla painikkeilla. Vaaleansininen väri sopii myös hyvin tähän ajatukseen.

Hauskoja lumiukkoja lapsille

talvikoristeleminen lasten kanssa sukat lumiukko riisi idea vanu napit

Pienet lapset varmasti pitävät tästä ideasta tehdä talvikoristeita lasten kanssa. Täytä vain sukat riisillä, muodosta sitten kaksi palloa vartalolle ja lisää kasvot, napit ja hattu. Söpöt hahmot on tehty.

Luistintraileri talvikoristeeksi 

talvi koristelu tinker lapset yksinkertaisesti tunsi luistin toimisto clip strauss anhaenger

Luistimet joulukuusi koristeena tai riipuksena talvikimppuun ovat loistava idea. Huovasta ja paperiliittimestä valmistetut ne on todella helppo valmistaa, kuten näet. Todella yksinkertainen idea talvikoristeiden tekemiseen lasten kanssa.

Tee talvikoristeita lasten kanssa – koristele joulukuusenkoristeita

talvi sisustus näpertely lapset kiinni joulu baubles joulupukki poro sormenjälki

Tätä ajatusta varten tehdä talvikoristeita lasten kanssa on parasta käyttää muovipalloja, jotta vältetään lasinsirut, jos yksi palloista putoaa alas. Sisustamiseen sopivat erilaiset tekniikat: sormenjäljet, liimausmateriaalit, kuten huopa, puuvillavilla tai muut tekstiilit, maalaus huopakynillä tai vesiväreillä ja mitä muuta tulee mieleen. Sama koskee motiiveja.

Lasten sormenjäljistä tehty joulukuusi

talvi sisustus tinker lapset joulukuusi maali sormenjäljet ​​idea

Kuten edellä mainittiin, sormenjäljet ​​ovat ihania kuvien luomiseen. Entä tämä idea tehdä talvikoristeita lasten kanssa. Pienet voivat todella likaantua joutumatta vaikeuksiin.

Askartelu suolataikinalla tai savella

talvi koristelu tinker lapset suolainen taikina lumiukko kangas maali puuvilla

Ilmakuivaava savi on käytännöllistä ja kätevää talvikoristeiden tekemisessä lasten kanssa. Toisaalta se ei tee paljon likaa, ja toisaalta se voidaan muotoilla haluamallasi tavalla. Se kovettuu itsestään ilman tarvetta leipoa. Mikset kokeilisi tätä lumiukkoa?.

Suola taikina talven koristeluun

talvi koristelu tinker lapset suolainen taikina idea kädenjälki joulupukki

Monenlaisia ​​hahmoja voidaan valmistaa myös suolataikinasta. Evästeiden leikkurit voivat myös auttaa sinua tässä. Tai voit helpottaa itseäsi yllä olevalla ajatuksella ja käyttää sitten maalaamiasi kädenjälkiä. Opit tekemään suolataikinan artikkelin lopussa.

Löydät suolaisen taikinan reseptin tässä.

Lapset maalaavat seinämaalauksia

winter decoration tinker childrenkuva joulupukki tarttuu vanupaperiin

Tee joulupukki paperista. Käytä partaa puuvillavillalla ja paperiteipillä. Huopa tai muut kankaat sopivat myös erilaisten kuvien tekemiseen.

Haiseva järvi

talvi sisustus näpertely lapset järvi idea luistelu tyttö vanu lunta

Tämä hauska idea saa sinut luisteluun heti. Jos haluat tehdä talvikoristeita lasten kanssa, tarvitset vain puuvilla-, paperi- ja vesipohjaisia ​​maaleja.

Talven seppele

talvi koristelu tinker lasten seppele paperi vaaleanpunaiset käsineet

Tee seppele käsineistä, jotka leikkasit värillisestä paperista. Voit käyttää tähän myös käärepaperia. Jos tässä on joulun värejä ja aiheita, vaikutus on vielä parempi. Liimaa käsineet pahvirenkaaseen.

Röyhkeä maisema

talvikoristeleminen lasten kanssa talvimaisema hiihtokuusi keinotekoinen lumi

Voit myös luoda erittäin tehokkaan maiseman käyttämällä tekolunta ja erilaisia ​​hahmoja. Idea tehdä talvikoristeita lasten kanssa on hieman monimutkaisempi, joten apuasi on väistämätöntä. Tulos ei ole mielestäsi todella hieno?

Tee talvikoristeita alakoululaisten kanssa – naulaa kuvia juuttilangalla

talvi koristelu-tinkering-lapset-koristelu-board-neulat-juuttilanka

Seuraava DIY -projekti on todella hieno, mutta pienet lapset tarvitsevat varmasti tukea täällä. Pian neula lyötiin puulevyyn, jolloin uusi muoto kirjoitetaan uudelleen. Juuttilanka viedään neulan läpi niin, että syntyy kaunis geometrinen rakenne. Levy voidaan ripustaa seinälle tai sijoittaa hyllylle. Luonnollisten materiaalien ja neutraalien värien ansiosta tämä itse tehty talvikoriste sekoittuu upeasti mihin tahansa tunnelmaan ja asumiseen. Motiivista riippuen koristetaulut löytävät kauniin läsnäolon sekä olohuoneessa takan päällä että lastenhuoneessa tai käytävällä.

talvi-koristelu-tinkering-with-kids-köysi-art-ohjeet

Materiaalien välisen suuremman kontrastin luomiseksi suosittelemme pöydän suunnittelua alusta alkaen mustalla, tummanharmaalla tai antrasiittilla. Tähän voidaan käyttää akryyli- ja seinämaaleja sen mukaan, mikä on käytettävissäsi. Voit käyttää valkoisia neuloja tehostaaksesi vaikutusta. Sillä välin voit selvittää muodon varsinaisen suunnittelun lapsesi kanssa. Talvimotiivit ovat tietysti erittäin suosittuja tällä hetkellä: tähti, lumihiutaleet, hirvi, kuusi ja muut. Ennen kaikkea sinun on otettava huomioon, että edustat vastaavaa muotoa geometrisesti jälkikäteen ja sen pitäisi silti olla tunnistettavissa. Internetissä on varmasti lukuisia muunnelmia, joita voit käyttää malleina tai voit luoda sellaisen itse. Mallin tulisi loogisesti vastata levyn kokoa.

Röyhkeät seinäkoristeet jouluksi – holly paperista

talvi-koristelu-tinker-with-children-make-wall-decoration-paperi-itse

Paperinen talviseinäkoriste on aina paras ratkaisu monesta näkökulmasta, jos haluat sisustaa huoneen juhlallisella tavalla. Paperi on helppo kuljettaa, ripustaa seinälle ja hävittää myöhemmin. Voit tehdä monia asioita itse ilman erikoistyökaluja. Materiaalit ovat helposti saatavilla ja niitä löytyy mistä tahansa käsityökaupasta tai toimistotarvikkeista. Kuvan yllä olevassa esimerkissä holly -lehdet, joissa on punaisia ​​marjoja paperista, näytetään kauniina seinäkoristeena. Ilex -lehdissä käytetään vihreää pahvia, joka leikataan haluttuun muotoon mallin avulla. Paljastamme pienen tempun – leikkaa pahvilevyä pitkin noin kolmanneksen koko pituudesta, taivuta hieman ja kiinnitä se alapuolelle teipillä. Tällä tavalla saavutat tämän 3D -tehosteen, kuten esimerkissä. Tässä käytetään punaisia ​​marjoja hunajakennopalloja.

Suunnittele omat joulukoristeesi – joulupallot viestin kera

Tee talvikoristeita lasten kanssa -joulupallot -diy

Kirkkaasta lasista valmistetun joulupallon koristelu on loistava tilaisuus lisätä joka vuosi jotain uutta joulukuusen koristeluun. Tällaisia ​​läpinäkyviä lasipalloja löytyy jokaisesta käsityöliikkeestä ja niitä on saatavana erikokoisina. Ne voidaan suunnitella haluamallasi tavalla tai täyttää jollakin. Tässä esittelemme erittäin hyvän idean viestistä lasipallossa pullon sijasta, jonka voit lukea ensi vuonna. On varmasti jännittävää, kun perheen lapset kirjoittavat.

talvi koristelu tinker lapset korkki poro clip clip peura tinkering idea

Previous Post
Hääkampaus pitkille hiuksille- 60 tyylikästä kampausta
Next Post
Sido ja kiedo talvihuivi tyylikkäisiin asuihin joka päivä näillä sidontatekniikoilla