15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Käsityöt pikkulasten kanssa talvella – 12 talvikädentaideideaa 2 vuodelta

käsitöitä pikkulasten kanssa talvella tuntui lumiukkoja

Pienet lapset ovat yhtä kiinnostuneita käsityöstä kuin hieman isommat lapset ja odottavat innolla itse tehtyjä töitä. Loppujen lopuksi kauniit taideteokset ovat persoonallisuutesi ja luovuutesi ilmentymä. Tämän päivän postauksessa keskitymme aiheeseen “käsitöitä pikkulasten kanssa talvella”, koska kylmä kausi sopii erityisen hyvin moniin luoviin ja jännittäviin aktiviteetteihin kotona. Seuraavat yksinkertaiset käsityöideat sopivat erityisesti alle 4 -vuotiaille lapsille. Mutta jos vanhemmat lapset tuntevat olevansa käsiteltyjä käsityöprojektissa, he ovat tietysti tervetulleita osallistumaan.

Tinker joulukuusi koristeet pikkulasten kanssa talvella

koristele joulukuusi jäätelötikkuja

Pienet lapset menettävät nopeasti keskittymiskykynsä ja kärsivällisyytensä, joten käsityöt on mukautettava ikäänsä. Käsityömateriaalien osalta erityisiä investointeja ei tarvita. Talven suuret aiheet voidaan valmistaa yksinkertaisilla materiaaleilla, joita käytämme usein jokapäiväisessä elämässä. Ensimmäinen ehdotuksemme talvikäsitöille pikkulasten kanssa olisi tehdä joulukuusenkoristeita rakkaiden kanssa. Voit esimerkiksi muuttaa jäätelötikkuja tai puisia sekoittimia kauniiksi mini -joulukuuseksi.

lumihiutaleet helppo lapset jäätelötikku talvi

Pyydä lapsia maalaamaan yksittäiset sauvat vihreiksi. Jos maali on jo kuiva, liimaa ne yhteen joulukuusi. Voit koristella joulukoristeen mieleiseksesi ja tehdä siitä värikkään. Paljetteja, kimalluksia tai tähtiä, pieniä lahjoja ja lumihiutaleita, jotka lävistät vaahtomuovista tai paperista, koristavat puuta. Voit myös tehdä söpöjä lumihiutaleita pikkulasten kanssa. Ne ovat yhtä houkuttelevia ja valmistuvat myös nopeasti.

Joillakin värillisillä kimallusjauheilla säkenöit kauniisti joulukuusessa ja luot juhlallisen tunnelman. Voit myös tehdä käsitöitä pikkulasten kanssa jouluna luonnonmateriaaleista. Pienet, ohuet oksat luovat kauniita lumihiutaleita, jotka tuovat talveen rautaista kauneutta olohuoneeseesi. Anna pienten käsien maalata oksat uudelleen ja liimaa ne yhteen kuumaliimapistoolilla.

angel tinker taapero -muki kahvisuodatin

Pienille lapsille paperi sopii erityisen hyvin käsityöhön kaikkina vuodenaikoina. Jos etsit viime hetken ideoita nopeisiin ja yksinkertaisiin käsitöihin, tämä enkeli voi olla loistava idea joulukuusi koristeluun. Kahdesta kahvisuodattimesta, paperikupista, langasta ja styrox -pallosta päähän valmistettu kaunis paperista tehty jouluenkeli on hetkessä valmis ja se on lapsileikkiä. Pieni valo koristaa joulukuusta ja olisi itse asiassa erinomainen lahjaidea, jos haluat yllättää mummon ja isoisän jouluksi.

kädenjälkikoristeet talvikäsityöt pikkulapset

Voit tehdä käsitöitä lasten kanssa jouluna tai muina juhlatilaisuuksina lapsiystävällisellä mallisavella, nimittäin suolataikinalla, ja lapsesi makeilla, pienillä kädenjäljillä. Voit helposti sekoittaa helposti muokattavan suolataikinan itse jauhoista, suolasta ja vedestä. Auta sitten vauvaasi jättämään kiva kädenjälki muovailuvahaan ja anna luovien korujen kuivua hyvin. Yksittäisten sormien jäljet ​​voidaan muuttaa suloisiksi lumiukkoiksi hetkessä.

Pelien tekeminen pikkulasten kanssa talvella

pelata taapero paperi lumiukko tinker

Erilaiset aktiviteetit ovat pienille erittäin tärkeitä, etenkin talvella, jolloin päivät ovat lyhyitä ja joudut viettämään enemmän aikaa lasten kanssa kotona. Pikkulapset haluavat olla kiireisiä. Mitä mieltä olette ajatuksesta tehdä hieno talvikoriste pienien kanssa, joka toimii samalla jännittävänä pelinä? Voit yksinkertaisesti leikata lumiukon ääriviivat yllä olevasta kuvasta pahvista ja leikata painikkeiden sijaan reiät hänen takilleen ja antaa niille eriväriset reunat. Nyt tyttäresi tai poikasi voi heittää värillisiä muovipalloja reiän läpi vastaavalla värillä. Epäilemättä lumiukko ja peli, johon rakastua!

Tämän lumipallonheittimen avulla voit myös tehdä käsitöitä pikkulasten kanssa talvella. Tätä talven käsityöideaa varten tarvitset tyhjän wc -paperirullan, ilmapallon ja puuvillavillaa, joista lapsesi voi muodostaa pieniä palloja. Ensinnäkin jälkeläisesi voivat antaa lumiukolle kasvot. Sido ilmapallo ja leikkaa se keskeltä. Aseta nyt ilmapallo paperirullalle. Sitten lapsesi voi täyttää roolin “lumipalloilla”, vetää ilmapalloa voimakkaasti ja päästää irti. Puuvillapallot ammutaan ilmaan tällä tavalla.

pikkulapset talvi tinker paperi pompom lumiukko

Jos haluat edistää lapsesi hienomotorisia taitoja ja perehtyä heihin muotoihin ja väreihin, voit tehdä tämän upean lumiukon paperista. Piirrä lumiukon ääriviivat pahville, leikkaa se ja lävistä sitten neliö, kolmio, aukko, ympyrä ja tähti. Suunnittelet sivuseinät pahvinauhoista ja koot itse valmistetun lumiukon. Käytä pompomeja, pieniä puisia sekoitussauvoja ja muita esineitä, jotta voit viettää hauskaa leikkiä lapsesi kanssa.

lumiukko taaperoita tinker munasäiliö

Toinen tapa tehdä lumiukkoja pikkulasten kanssa talvella olisi käyttää tyhjiä munalaatikoita ja puuvillaa. Tässä ei ole kyse täydellisestä toteutuksesta, vaan rakkaasi itsenäisyydestä. Leikkaa rivi munapakkauksesta ja anna lapsesi täyttää yksittäiset ontelot puuvillavillalla. Näytä lapselle, kuinka napit ja silmät on tehty pienistä pisteistä ja kuinka kädet on valmistettu joustavasta pehmolasta. Kun pienokaiset ovat esillä ja heti, he tekevät seuraavat lumiukot kokonaan ja ovat erittäin ylpeitä itsestään.

Eläinten askartelu pikkulasten kanssa talvella

lumipöllö eläimet näpertelevät sulkapaperilevyä

Toinen mukava ja yksinkertainen käsityöidea pikkulapsille olisi tehdä erilaisia ​​eläinhahmoja yksinkertaisista materiaaleista. Olet tervetullut tekemään valkoisen lumipöllön kahdesta paperilautasesta ja käyttämään sitä sisustamaan kotisi kauniisti. Pyöreä paperilevy on lumipöllön runko. Lapset voivat päällystää sen liimalla ja ripotella sen päälle valkoista kimallusta. Leikkaa nyt toinen paperilevy puoliksi ja peitä puolikkaat valkoisilla höyhenillä. Paperista valmistettu kolmio toimii nokana ja lasten käsien on vain liimata silmänsä.

karhu tinker taaperoiden talvi paperilevy

Samaa periaatetta noudattaen ja hieman mielikuvitusta käyttämällä paperilevyjä ja erilaisia ​​yksinkertaisia ​​paperista tehtyjä muotoja voidaan luoda söpöjä eläinhahmoja, joilla voit leikkiä ja koristella. Pienet voivat luoda jääkarhun ja muita eläimiä. Lapset voivat maalata paperilevyn sormella tai vesimaalilla iästä ja kyvystä riippuen. Kiinnitä sitten lanka ja talvi -ikkuna- tai seinäkoriste on valmis hetkessä.

Yhdessä lapsesi kanssa voit luoda paperista ja paperinpalasista pörröisen jääkarhun kasvomaskin. Pienet voivat repiä ja rypistää palan piirtopaperia sydämensä mukaan. Piirrä sitten karhun pää ja leikkaa se pois. Tee tarpeeksi suuria aukkoja silmille ja nenälle. Peitä nyt paperi tai pahvi liimalla. Nyt pienet lapset voivat luovuttaa höyryn luovasti ja jakaa paperinpalat sen päälle omien ideoidensa mukaan.

Previous Post
Kampa hiuskoristeena – kaunis lisävaruste jokaiseen kampaukseen
Next Post
Tee söpöjä kastanjaeläimiä näillä 14 luovalla käsityöidealla nuorille ja vanhoille