15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tinker aarrearkku eri materiaaleista – 15 hienoa ideaa

Aarrearkku tinker pahvi-pieni-aarrearkku

Lähes kaikki lapset ja erityisesti pojat ovat innostuneita lukuisista tarinoista merirosvoista ja piilotetuista aarteista. Tästä syystä raivaajaa pidetään yhtenä suosituimmista peleistä lasten syntymäpäivillä ja juhlissa. Kerätyt aarteet tulisi sitten piilottaa ja säilyttää vastaavasti. Tätä tarkoitusta varten voit tehdä lapsellesi aarrearkun ja koristella sen kauniisti. Joten kaikki kultakolikot ja jalokivet on säilytetty oikein ja piilotettu. Aarteenetsintä on myös hauskempaa kotitekoisen aarrearkun kanssa, koska kukaan ei tiedä tarkalleen miltä se näyttää. Kuinka voit tehdä aarrearkun itse ja mitkä materiaalit ovat sille parhaita, voit löytää artikkelista.

Tee aarrearkku munakotelosta

Aarrearkku-tinker-idea-muna-laatikko-aarrearkku

Tarinoiden merirosvot etsivät aina suuria aarteita, jotka ovat usein piilossa koristetussa aarrearkussa autiolla aarresaarella. Aarrearkut ovat yleensä puuta ja niissä on suuri lukko, joka voidaan avata vain oikealla avaimella. Koska puinen aarrearkku on paljon monimutkaisempi tehdä itse, olemme löytäneet puulle muutamia vaihtoehtoja, jotka ovat paljon helpompia ja jotka sopivat samalla lasten käsitöihin. Voit esimerkiksi piristää tyhjää munarasiaa ja tehdä siitä todellisen aarrearkun. Toimenpide on erittäin helppo ja pienetkin voivat auttaa.

Aarrearkku-tinker-aarrearkku-merirosvo-munalaatikko

Tarvitset vain muutamia materiaaleja tähän luovaan käsityöprojektiin, joten sitä pidetään erittäin halpana. Tässä on lyhyt luettelo materiaaleista:

  • munalaatikko tai muu pieni pahvilaatikko
  • ruskea ja kultainen akryylimaali
  • Pensseli
  • musta kynä
  • Valitsemasi koristeet ja koristeet (esim. Sokkanaulat, korut, jalokivet, tarrat jne.)

Kuuden munan munalaatikko on paras tähän käsityöideaan, koska se muistuttaa eniten aarrearkkua. Ensinnäkin sinun tai lapsen tulisi maalata munakotelo. Suosittelemme ruskeaa väriä, koska se luo puun. Maalaa laatikko sekä sisältä että ulkoa ja anna sen kuivua hyvin. Sitten voit koristaa kannen kultaisilla raidoilla ja maalata siihen muutamia ruuveja kynällä. Maalaa laatikon sulkeminen kullalla lukon luomiseksi.

Aarrearkku-tinker-muna-box-merirosvot

Voit myös maalata aarrearkun sisäpuolen kultaiseksi tai jättää sen ruskeaksi. Vaihtoehtoisesti se voidaan peittää silkkisellä kankaalla tai pehmopaperilla aarteiden suojaamiseksi. Munakotelon osastot sopivat täydellisesti kultaisille kolikoille, jotka voit myös tehdä itse. Esimerkiksi pahvi voidaan leikata pyöreäksi ja maalata kultaiseksi.

Vinkki: Pienellä 3D -maalilla voit tehdä kauniita kultakappaleita kaiverruksilla aarrearkkuun. Käytä tätä varten 3D -maalia ennen pahvin maalaamista ja piirrä sillä symboleja, kuten pääkalloja tai erilaisia ​​nimikirjaimia. Anna kuivua yön yli ja maalaa pahvi kultaiseksi.

Tee aarrearkku pahvista hauskoja lasten pelejä varten

aarrearkku-tinker-koristele-paperi-kangas

Yleensä mitä suurempi aarrearkku, sitä enemmän aarteita voit löytää tai säilyttää siinä. Jos haluat tehdä suuremman aarrearkun, pahvi on paras materiaali sille. Pahvia voidaan käyttää kaikenkokoisten aarrearkkujen suunnitteluun ja maalaamiseen ja koristamiseen eri tavoin. Lisäksi sinun ei tarvitse ostaa tätä materiaalia, voit käyttää eri kohteista valmistettuja vanhoja laatikoita.

Aarrearkku-tinker-pahvi-maali-kolikot

Pahvilaatikon puutteet voidaan helposti piilottaa sopivalla koristeella, jotta arkku näyttää aina hyvältä. Riippumatta siitä, maalaatko sen värillä, peitätkö sen kankaalla vai koristatko lautasliinatekniikalla, päätät itse. Aarrearkun täyttö voi olla yhtä monipuolista. Kultaisista kolikoista kultakappaleisiin eri koruihin ja muihin arvoesineisiin. Tärkeintä on, että laatikko on hyvin täytetty ja että se tuo suurta iloa sen löytäneelle.

Aarrearkkujen paahtamispahvin ohjeet

Kuvasta löydät yksinkertaiset ohjeet kuinka tehdä kaunis aarrearkku vaippojen laatikosta. Tekniikka toimii tietysti minkä tahansa muun laatikon kanssa, kunhan se on suorakulmainen ja riittävän syvä. Pahvilaatikon maalaamisen ja koristamisen helpottamiseksi se puretaan ensin ja kootaan sitten uudelleen ulkopuoli sisäänpäin. Liimaa vain reunat ja pohja on valmis.

Aarrearkun tyypillisen kannen valmistamiseksi tarvitset toisen pahvin. Leikkaa ensin kaksi samankokoista puoliympyrää, jotka ovat kannen kaksi päätä. Leikkaa nyt sopivan kokoinen suorakulmio ja luo pullistuma. Kiinnitä iso kappale päihin ja kansi on valmis.

aarrearkku-tinker-pahvi-yksinkertaisesti koristella

Kun aarrearkun kaksi osaa ovat valmiita, sinun on koottava ne. Jos mahdollista, työskentele sisäpuolelta, jotta laatikon ulkopinta ei tahraa. Kun olet lopettanut aarrearkun tinkimisen, tulemme nyt koristeluun. Tässäkin ruskea on täydellinen väri, koska se luo puun ilmeen. Voit kuitenkin valita minkä tahansa muun värin merirosvo -aarrearkulle. Sisustus on puhtaasti makuasia ja sitä voidaan säätää lapsesi mieltymysten mukaan.

Aarrearkku-tinker-pahvi-idea-koristelu

Jos käytetty pahvi ei näytä kovin hyvältä maalilla, voit myös peittää sen. Käärepaperi toimii tässä tapauksessa hyvin. Voit myös käyttää erilaisia ​​lahjanauhoja koristellaksesi ja tehdäksesi erityisen aarrearkun.

Aarrearkku-tinker-pahvi-paperi-koristelu-lasten syntymäpäivä

Itse tehty aarrearkku tarjoaa monia upeita ideoita lasten syntymäpäiväjuhliin, jonka motto on merirosvot. Voit käyttää aarrearkkuja pöytäkoristeina merirosvojuhlissa ja täyttää ne makeisilla tai lahjoittaa. Aarrearkku luo oikean tunnelman ja yhdistyy täydellisesti muihin merirosvoaiheisiin. Aarrearkku on myös täydellinen aarteenetsintäpeliin. Se voidaan täyttää aarteilla ja piilottaa jonnekin puutarhaan tai asuntoon. Sitten lapset voivat etsiä aarteen aarrekartan avulla ja pitää hauskaa.

Pieni aarrearkku puusta

merirosvo-aarrearkku-tinker-puu-jäätelösauvat

Voit myös tehdä aarrearkun puusta, mutta rinnan tarkkaa muotoa voidaan tehdä paljon vaikeammaksi. Siksi olemme keksineet yksinkertaisen idean, joka ei näytä todelliselta aarrearkulta, mutta sopii erinomaisesti lasten pieniin aarteisiin. Tämä pieni laatikko on valmistettu vain maalatusta popsicle -tikusta, joka on sidottu yhteen liimalla. Käytettyjen popsicle -tikkujen määrästä riippuen voit tehdä matalan tai syvemmän aarrearkun. Kansi voidaan sitten suunnitella samasta materiaalista ja koristella erilaisilla tarroilla.

Aarrearkku-tinker-puu-koristele-maali

Vaihtoehtoisesti voit ostaa yksinkertaisen puulaatikon ja koristella sen aarrearkuna. On parasta jättää tehtävä lapsille. Voit tehdä tämän antamalla heille puulle sopivat värit. Haluttaessa aarrearkku voidaan varustaa lapsen nimellä, jotta siitä tulee henkilökohtaisempi.

Aarrearkkua voidaan käyttää myös lasten omien aarteiden, kuten kolikoiden, marmorien ja muiden heille erittäin tärkeiden esineiden säilyttämiseen. Pienillä tytöillä on yleensä jo koruja ja he voivat piilottaa ne puiseen aarrearkkuun.

Tee aarrearkku pahvista ja paperista

Aarrearkku-näpertely-käsityö-malli-pahvi-pieni

Yksinkertaiset aarrearkut voidaan myös paahdella pahvilla tai paperilla, ja ne ovat puolestaan ​​täydellisiä lasten hauskoihin peleihin. Voit esimerkiksi tulostaa Internetistä yksinkertaisen, ilmaisen käsityömallin ja tehdä aarrearkun annettujen ohjeiden mukaisesti. Joten et voi olla väärässä mitoissa ja tinkiminen näyttää aina hyvältä.

aarrearkku-tinker-yksinkertaisesti kenkälaatikko-paperi

Voit tehdä yhtä yksinkertaisen aarrearkun käyttämällä materiaalina kenkälaatikkoa. Kenkälaatikot sopivat hyvin kotitalouksiin ja lasten kanssa tehtyihin käsitöihin, koska niissä on paljon säilytystilaa ja niistä voidaan tehdä kauniita asioita. Aarrearkku toimii myös erittäin hyvin kenkälaatikosta, koska sillä on sopiva muoto. Voit tehdä supernopean aarrearkun itse tai lasten kanssa peittämällä kenkälaatikon ruskealla paperilla ja koristamalla kulmat keltaisella paperilla. Pienellä keltaisella lukolla yksinkertainen kenkälaatikko voidaan muuttaa nopeasti suureksi aarrearkuksi.

Aarrearkku-tinker-kenkälaatikko-paperi-vaahtomuovi

Jos kuitenkin haluat tehdä enemmän huomiota herättävän aarrearkun, voit koristella kenkälaatikkoa edelleen ja pyöristää aarrearkun vastaavalla kannella. Värillisen paperin lisäksi voit käyttää tähän myös vaahtomuovia. Materiaalia on helppo käsitellä, ja sen avulla voit peittää sivut ja tehdä luovan avaimenreiän. Anna luovuutesi päästä vapaaksi.

Aarrearkku-tinker-kenkälaatikko-vaahtomuovi

Jos haluat maalata kenkälaatikon sen sijaan, peitä se ensin paperimassalla. Kenkälaatikon pintaa on yleensä vaikea maalata, mikä helpottuu paljon paperimassalla. Voit myös tehdä aarrearkun tyypillisen kaarevuuden liimaamalla kaarevan esineen kenkälaatikon kanteen ja peittämällä sen sitten paperimassalla. Koristele kansi kimaltelevalla vaahtomuovilla ja suuri merirosvo -aarrearkku on valmis.

aarrearkku-tinker-paperi-paperi-pussi

Voit jopa käyttää kaupallisesti saatavia paperipusseja yksinkertaisten aarrearkkujen tekemiseen taittamalla ne sopivalla tavalla. Avaa ensin pussi ja aseta se pystyasentoon. Leikkaa sitten kaikki neljä kulmaa ja jätä pohja 6-7 senttimetriä leikkaamatta. Taita nyt pienemmät reunat sisäänpäin ja yksi isommista. Suunnittele sitten jäljelle jäävä puoli aarrearkun kanneksi, kuten kuvassa. Koristele vain kahvoilla ja avaimenreiällä, ja yksinkertainen aarrearkku on valmis.

Previous Post
Kampa hiuskoristeena – kaunis lisävaruste jokaiseen kampaukseen
Next Post
Tee söpöjä kastanjaeläimiä näillä 14 luovalla käsityöidealla nuorille ja vanhoille