15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Suunnittele oma kalenteri – 12 hyödyllistä käsityöideaa seinälle ja pöydälle

Uuden vuoden lähestyessä on aika alkaa miettiä uutta vuosikalenteria. Jos et tällä kertaa halua yksinkertaista, voit tehdä oman kalenterisi. Erikoismateriaalit eivät ole ehdottoman välttämättömiä tähän. Jopa kotitalousesineillä voit luoda alkuperäisiä malleja, jotta voit olla ylpeä itsestäsi ja työstäsi aina kun katsot kalenteria. Meidän täytyy Piikittele kalentereita itse Kokoa ideoita, joita voit harkita. Tee oma kalenteri tai käytä sitä lahjana.

suunnittele omat kalenteri-ideasi-näpertely-ideat-kevät-värit

Tinker -kalenterit itse – käsityöideoita arkeen

suunnittele omat kalenterisi liitutaulu-liitu-puu-numerot

Joten miten voin suunnitella kalenterin itse? Jos haluat tehdä kalenterin itse, voit käyttää monenlaisia ​​materiaaleja, kuten sanoin. Voit tehdä tällaisia ​​numeroita ohuesta vanerista. Jos tämä on sinulle liian monimutkaista, korkki tai pahvi on myös vaihtoehto. Numeroissa on reikiä ja ne on kiinnitetty koukulla varustettuun lautaan. Kirjoita kuukausi itse liitutaululle liitutaululle.

Tinker -kalentereita ja tositteita: hienoja ja luovia ideoita & Ehdotukset

30 suurta filofaksausideaa – miksi ihmiset kaunistavat tapaamisiaan?

Ideoita & Filofaxing -lisävarusteet, joilla voit suunnitella omat tapaamispäiväkirjasi

Suunnittele oma kalenteri uudelle vuodelle

suunnittele oma kalenteri puupaneeli-liitutaulu-diy-idea

Toinen vaihtoehto oman kalenterin luomiseen, johon käytetään taulua, on tämä. Kaiken kokoiset puulevyt maalataan halutulla tavalla. Pieni pala liitutaulua on liimattu siihen. Yläreunassa on kaksi puristinta. Voit joko suunnitella numerot itse pahville tai tulostaa ne. Tämän jälkeen voit muuttaa päivämäärää joka päivä. Kirjoita kuukausi taululle.

Tinker -pöytäkalenterit – tulostettavat kalenterilehdet

suunnittele oma kalenterisi-metalli-kuukausi-painatus

Helpoin tapa on tietysti tulostaa kalenteri. Voit luoda minkä tahansa taulukon tätä tarkoitusta varten. On parasta tulostaa kuukaudet pahville, jonka voit suunnitella haluamallasi tavalla. Piirrä kuvioita tai suunnittele valokuvakalenteri. Aseta kortit sitten sopivaan telineeseen. Koristelevyt myydään usein tällaisten telineiden kanssa.

Suunnittele kalenterisi rengaskansiossa

Luo oma kalenteri rengasvihkossa-piirtopöydässä-helppoa

Yhtä helppoa on käyttää rengaskansiota kalenterin suunnittelussa. Täällä voit piirtää joka kuukausi uudelle sivulle taulukon muodossa. Etuna on, että tällä tavalla saat suuria neliöitä, joissa on tilaa erilaisille muistiinpanoille. Näin voit merkitä tärkeät tapaamiset tai syntymäpäivät. Jos haluat suunnitella tämän kalenterin itse, tarvitset vain nitojan, viivaimen ja minkä tahansa värin.

Suunnittele oma pöytäkalenterisi

kalenteri-suunnittelu-kirjoituspöytä-kalenteri-pahvi-maali-koukku

Jos työskentelet paljon työpöytäsi ääressä, pöytäkalenteri on hyödyllinen asia. Voit suunnitella oman toimistokalenterisi yllä kuvatulla tavalla. Käytä valmiita laatikoita, tukevaa paperia tai pahvia ja kolmea koukkua. Voit suunnitella kuukausien numerot ja lyhenteet millä tahansa värillä. Tämän mallin tekeminen on helpompaa kuin luulisi.

Tee oma kalenteri yksinkertaisilla ohjeilla

kalenteri-suunnittelu-itse-laatikko-puu-pahvi-srapbooking-paperi

Voit luonnollisesti järjestää laatikon uudelleen haluamallasi tavalla. Koska tämä oli jo mukava valkoinen väri, vain pohja oli peitetty scrapbooking -paperilla. Kun olet tehnyt suunnittelun, koukut voidaan kiinnittää. Valitse toinen kahdesta pidemmästä sivusta. Vaihtoehtoisesti yksinkertaiset naulat tai tapit voidaan kiinnittää takaseinään, jos suunnittelet tämän kalenterin itse.

Suunnittele numerot ja kuukaudet

kalenteri-suunnittelu-itse-kulta-font-edding-numero-kuukautta

Lopuksi tarvitset päivämäärien numerot ja kuukausikortit. Korttien suunnittelu on sinun tehtäväsi. Jos suunnittelet kalenterin itse, voit muotoilla pahvin haluamallasi tavalla, käyttämällä monenlaisia ​​värejä ja koriste -elementtejä. Kun olet valmis, ripusta kortit yksinkertaisesti koukkuihin.

Tee kalentereita itse – ideoita jäljitellä

Tinker-kalenterit taulukko-laatikko-koristele-kuukausi-päivä-päivämäärä

Voit myös käyttää valmiita laatikoita tällaisen kalenterin suunnitteluun. Korteilla tulee olla eri korkeus kuukaudelle, viikonpäivälle ja päivämäärälle, ja ne asetetaan sitten laatikkoon. Aivan takana ovat korkeimmat kortit, joissa on kuukausien nimet, niiden edessä viikonpäivät ja aivan edessä päivämäärä. Erityisen yksinkertainen mutta omaperäinen tapa suunnitella kalenteri itse.

Luo oma kalenteri liitutaululta

kalenteri-suunnittelu-tinker-magneetti-board-liima-ohjeet

Voit käyttää tätä kalenteria kuukausittain ja joka vuosi, koska voit järjestää sen milloin tahansa magneettien ansiosta. Tarvitset liimaa, 31 magneettia, puuta jäljitteleviä vinyylinauhoja, liimaa ja magneettikokoa tai suurempia nappeja. Voit joko kirjoittaa numerot itse painikkeisiin, jos suunnittelet kalenteria itse, tai voit käyttää tarroja.

Käsityöohje päivittäisiin tarvikkeisiin

kalenteri-suunnittelu-itse-helppo-näppärä-idea-magneettilevy-seinä

Jos käytät tarroja, kun suunnittelet kalenteria itse, sinun on ensin kiinnitettävä ne painikkeisiin. Liimaa magneetit sitten paikalleen. Anna liiman kuivua, kun valmistat levyn sillä välin. Koristele levyn reuna vinyylinauhoilla ja jaa yläosa seitsemään sektoriin viikonpäiville. Voit suunnitella päivän yksittäiset alueet viivaimella ja värillisellä kynällä. Jaa nyt päivät vastaavien viikonpäivien kesken kuukaudesta riippuen.

Kalenteri mallilla

Tee omat pöytäkalenterimalli-pahvilaatikko-tinkering-ohjeet

Tee tällainen jalusta eri kuukausikorteille noudattamalla näitä ohjeita. Tulostusmalli löytyy tämän artikkelin lopusta. Siellä on saatavilla myös kuukausimalleja, mutta ne on räätälöity vuoteen 2015. Siksi on parasta suunnitella omat korttisi ja asettaa ne sitten valmiille telineelle. Luo nopea idea kalenteriin itse!

Kalenteri vintage -tyylillä

Tee omat kalenterikehyksesi-tekstiiliverhous-vintage-painikkeet-peukalot

Tämä idea, jolla voit suunnitella kalenterin itse, on hieman monimutkaisempi. Ponnistus on kuitenkin ehdottomasti sen arvoista! Se on jälleen ikuinen kalenteri, jota voidaan käyttää joka vuosi. Peitä vaahto- tai korkkiarkki millä tahansa kankaalla. Liimaa tämä selkään. Liimaa paperiympyrät painikkeiden numeroilla 1 – 31.

Askartelu painikkeilla

kalenteri-suunnittelu-kangas-pukeutua-napit-numerot

Painikkeiden takaosaan kiinnität pikkukuvia suunnitellaksesi oman kalenterisi, jotta voit laittaa numerot taustalle myöhemmin. Levitä taululla olevia painikkeita saadaksesi likimääräisen kuvan tarvittavasta etäisyydestä ja piirrä sitten ruudukko mahdollisimman kevyellä, vesiliukoisella huopakynällä. Merkitse pisteet, joissa pystysuora ja vaakasuora viiva kohtaavat. Lisäät painikkeet sinne myöhemmin. Sen jälkeen voit poistaa linjat vedellä.

Täytä kalenteri

kalenteri-suunnittelu-itse-huopa-ompelu-velcro-diy

Ainoa asia, joka puuttuu, on kuukausien nimet ja voit päättää oman kalenterisi suunnittelun. Tulosta ne kortille tai kirjoita niihin vapaalla kädellä. Nämä pöydät ommellaan huovan päälle, mutta ne voidaan myös liimata. Taululle ja yläreunaan liimat tarranauhan, jolla voit kiinnittää kuukausien nimet. Taulun taakse voit liimata kirjekuoren yksittäisten elementtien säilyttämiseksi.

Suunnittele oma syntymäpäiväkalenterisi

kalenteri-itse-suunnittelu-syntymäpäivä-puu-korkkiväri-ympyrät-roikkuu

Syntymäpäiväkalenteri on myös erittäin käytännöllinen, koska sen pitäisi muistuttaa sinua kaikkien perheenjäsenten ja ystävien syntymäpäivistä. Käytännöllinen asia on, että tätä kalenteria voidaan käyttää myös joka vuosi. Jos haluat suunnitella tämän kalenterin itse, et tarvitse paljon materiaaleja. Taululle ripustat pieniä lautasia tai tarroja, jotka on valmistettu puusta, korkista tai pahvista ja joissa on kaksitoista kuukautta ja alle syntymäpäivän lapsen päivämäärän ja nimen. Kalenteria voidaan laajentaa milloin tahansa uusilla laattoilla.

Suunnittele hienoja kalentereita itse

kalenteri-suunnittelu-renkaat-magneetti-idea-alkuperäinen

Pidämme myös tätä ajatusta kalenterista, joka koostuu kolmesta renkaasta, erityisen alkuperäisenä. Ulompi rengas näyttää päivät, keskimmäinen kuukaudet ja sisäinen viikonpäivät. Jos haluat suunnitella tällaisen kalenterin itse, tarvitset magneetteja. Tällä tavalla renkaat kiinnitetään toisiinsa päivämäärän mukaan. Magneettinauha sopii tähän hyvin.

Askartelumalli tässä.

Previous Post
Olohuoneen värit – 55 hienoa ideaa värisuunnitteluun
Next Post
Sisustus kynttilöillä – 21 hämmästyttävän helppoa DIY -ideaa