15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kouluun ilmoittautumista varten tee seppele, jossa on lyijykynät ja värikynät – 3 käsityöohjeet

Etsitkö muutamia ideoita juhlakoristeisiin, etsitkö muutamia ideoita lapsesi koulunkäyntiin? Garlandit ovat loistava tapa sisustaa seinät, ikkunat ja valaisimien väliset alueet ja luoda onnellinen tunnelma. Siksi tänään haluamme näyttää sinulle muutamia luovia ideoita ja ohjeita, joiden avulla voit tehdä seppeleitä kouluun ilmoittautumista varten. Lapsesi ja tietysti vieraat rakastavat sitä!

Kouluun ilmoittautumista varten tee seppele juhlan koristeeksi

Kouluun ilmoittautumista varten tee paperista kynsilastuilla tehty seppele

Kouluun ilmoittautumista varten tee seppele, jonka motiivina on kynänlastu

Eikö tämä idea koristella kouluun ilmoittautumista seppeleellä ole hieno? Se on paitsi kaunis katsella, myös erittäin nopea ja helppo valmistaa. Tarvitset vain seuraavat materiaalit:

 • beige paperi (esim. käärepaperi)
 • sakset
 • Sieniharja
 • Akryylimaali tummanharmaalla ja keltaisella tai oranssilla
 • Rei’itin
 • linja

Alkuperäiset käärepaperista valmistetut seppeleet - yksinkertaiset ohjeet

Jos haluat tehdä tämän seppeleen itse kouluun ilmoittautumista varten, rullaa paperi ensin suppiloon ja leikkaa sitten kärki suoraan pois ja sitten myös sivu, jossa on suurempi aukko. Avaa sitten paperi ja leikkaa epäsäännöllinen siksak -kuvio ensin lyhyelle puolelle ja sitten vastakkaiselle puolelle (juuri leikkaamasi kaksi puolta). Paperi näyttää paljon kynänlastuilta.

Muotoile suppilosta paperista ja leikkaa repaleiset reunat

Jotta saisit vieläkin aidomman ilmeen, sinun tulee maalata molemmat puolet: lyhyt sivu maalaa tummanharmaa raita ja pitkä keltainen tai oranssi. Kun värit ovat kuivuneet, rullaa paperia hieman ylös, jotta muodostuu kaareva tai suppilo. Rei’itysreiän avulla voit lisätä reiän mihin tahansa kohtaan, jonka läpi lanka kierretään.

Kouluun ilmoittautumista varten tee seppele - maalaa kynänlastu keltaiseksi ja harmaaksi

On parasta tehdä erikokoisia kynänlastuja, kun teet kouluun kirjoittavia seppeleitä, ja yhdistää ne keskenään. Ripusta ne seinälle tai kahden kattokruunun väliin ruokapöydän yläpuolelle haluamallasi tavalla. Se varmasti kiinnittää kaikkien huomion! Voit myös tehdä useita seppeleitä ja ripustaa sitten seppeleitä koko huoneeseen koulunkäyntiä varten.

Lyijykynät tulostamiseen

Kouluun ilmoittautumista varten tee seppeleitä kirkkailla väreillä ja tulostusmallilla

Jos haluat helpottaa itseäsi ja etsit käsityöideoita viime hetken projektiin koulun aloittamiseksi, voit valita tämän värikkään vaihtoehdon. Se on myös hyvä vaihtoehto, jos haluat tehdä viiri -ketjun kouluun ilmoittautumista varten. Voit helposti tulostaa ja leikata lyijykynät ja tehdä vain reikiä ja pujottaa ne naruun. Löydät linkin sen tulostamiseen artikkelin lopussa.

Leikkaa värikynät, lävistä reiät ja sido narulla

Jos kuitenkin arvostat todellista viiriä, jossa on klassiset liput, voit myös leikata kolmioita (tai muita muotoja) mustasta paperista tai kankaasta ja pujottaa ne sitten narulle. Sitten ne voidaan merkitä valkoisella maalilla (yksi kirjain per kolmio). Esimerkiksi “takaisin kouluun”, “koululainen” tai “ensimmäinen koulupäivä” ovat sopivia kirjaimia. Mustan taustan vuoksi viirit muistuttavat koulun taulua.

Yksinkertainen viiri ketju musta väri muistuttaa koulun liitutaulua

Kouluun ilmoittautumista varten tee seppele wc -paperirullista

Kouluun ilmoittautumista varten tee seppele, jossa on wc-rullia ja pompomeja

Ja koska olemme olleet tähän asti kynien aiheessa, idea tästä aiheesta tulee nyt esiin. Jos haluat tehdä tämän seppeleen kouluun ilmoittautumista varten, tarvitset wc -paperirullia.

 • Loo rullina
 • keltainen paperi
 • vihreää paperia
 • Bobbles
 • musta huopakynä / Edding
 • sakset
 • Liima
 • Siksak -sakset
 • linja
 • neula

Tee lyijykynät itse vessapaperirullista hahmoiksi seppeleille koulun alussa

Jos haluat tehdä tämän seppeleen kouluun ilmoittautumista varten, taita keltainen paperi puoliksi, leikkaa se erilleen siksak -saksilla taitetta pitkin, taita puolikkaat uudelleen ja leikkaa ne irti tavallisilla saksilla taitetta pitkin. Ota yksi näistä suorakulmioista ja teippaa se wc -rullan ympärille, ulkoneen hieman toiselta puolelta niin, että pieni osa ruskeasta rullasta jää näkyviin toiselle puolelle. Leikkaa tämä ulkoneva puoli kolme kertaa ja taita paperi sisäänpäin.

Tee koristekupla koristellaksesi näillä viidellä yksinkertaisella idealla

Juhli ensimmäistä koulupäivää sopivasti sisustuskoulun kanssa – hienoja ideoita & Vinkkejä

Tee koulukartioita koululle ilmoittautumista varten – ohjeet ja ideat

Paina ruskea puoli tasaiseksi ja leikkaa sitten piste. Laita hieman liimaa rullan sisään, jossa molemmat kärjet ovat päällekkäin, ja pidä molemmat kärjet painettuna yhteen, kunnes liima kuivuu. Leikkaa vihreästä paperista nauhat, joiden pituudet vastaavat rullan ympärysmittaa, ja liimaa ne telan toisen pään ympärille raolla. Maalaa kynän kärki mustaksi tussikynällä, työnnä nyppy avoimelle wc -rullalle ja ensimmäinen kynä on valmis.

Pujota lopuksi lanka neulan läpi. Pidä palloa lyijykynän toisella puolella, pistä neula molempien läpi ja toista toisella puolella. Tällä tavalla pujotat kaikki lyijykynät ja voit suunnitella huoneen koulun alussa seppeleillä ja muilla koristeilla.

Taideteos värikynille.

Previous Post
Yhden perheen talo lasijulkisivulla – arkkitehtuuri innoittamana 60 -luvulta
Next Post
Keskity riippuva takka, jolla on vähäinen ympäristövaikutus