15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kukkaron valmistus lasten kanssa – loistavia käsityöideoita söpöille hyönteisille

Cockchafer tekee hyönteisten wc -paperirullia lasten kanssa

Kevät ja kesä ovat lapsille ihanaa aikaa tutustua erilaisiin hyönteisiin. Kun sää lämpenee, mehiläiset, kimalaiset, perhoset ja erilaiset kovakuoriaiset alkavat surinaa ilmassa ja herättävät heti pienen uteliaisuuden. Jos haluat esitellä lapsesi hyönteisille, paras tapa tehdä tämä on luova käsityöprojekti. Voit tehdä söpöjä leppäkerttuja, kevyitä kovakuoriaisia ​​ja kukkaronkuoriaisia ​​lasten kanssa ja kertoa heille lisää samanaikaisesti. Meiltä löydät monia hienoja käsityöideoita ja ehdotuksia kovakuoriaisista, jotka voidaan helposti kopioida edullisista materiaaleista.

Tee yksinkertainen cockchafer lasten kanssa

kukkoherra-tinker-kids-handicraft-templates-leppäkerttu

Kukkarät ovat pieniä ruskeita kovakuoriaisia, jotka eroavat muista lajeista erityisillä tuulettimen kaltaisilla antenneillaan. Sitä paitsi kukkaro näyttää samanlaiselta kuin monet muut kovakuoriaiset. Jos teet cockchaferin lasten kanssa, antennien muoto ei ole niin tärkeä. Lisäksi lähes kaikki värit sopivat korin suunnitteluun.

Tässä on yksinkertainen idea erilaisten kovakuoriaisten valmistamiseen, joka sopii lapsille. Tätä varten tarvitaan käsityömalli sekä värikynät väritykseen, liima ja jotkut putkenpuhdistusaineet käsityömateriaalina eri väreissä.

cockchafer-tinker-kids-paper-craft-template-pipe-Cleaner

Tulosta ensin mallit ja leikkaa hyönteiset ääriviivoja pitkin. Anna sitten lapsille värikynät ja anna heidän luovuutensa valloittaa. Kun kovakuoriaiset on värjätty, aloita jalkojen suunnittelu. Tässä tulee putkien puhdistusaineet. Kukkarossa on yhteensä kolme jalkaparia, joista jokainen vaatii putkenpuhdistusaineen. Taivuta ylempi jalkapari kohti päätä ja keski- ja sääret vastakkaiseen suuntaan. Lyhyempää putkenpuhdistinta voidaan käyttää koettimen kiinnittämiseen ja kiinnittämiseen hyönteisen päähän. Liimaa kaikki putkenpuhdistusaineet mallin pohjaan ja söpöt viat ovat valmiit.

cockchafer-tinker-kids-easy-wc-paperirulla

Tyhjien wc -paperirullien avulla voit myös tehdä yksinkertaisen cockchaferin lasten kanssa. Kaksi kovakuoriaista voidaan valmistaa wc -paperirullasta. Tätä varten leikkaa rulla pituussuunnassa puoliksi ja peitä sopivilla väreillä. Leikkaa jalat ja antennit samasta paperista ja kiinnitä ne runkoon ja päähän. Voit suunnitella cockchaferin tunturit tuulettimen muotoon niin, että ne näyttävät aitoilta. Sitten voit tehdä silmät söpöille hyönteisille valkoisesta paperista. Tämä käsityöprojekti on täydellinen päiväkodin käsityöhön ja siksi myös pikkulapsille.

Cockchafer tinker lasten kanssa luonnonmateriaaleista

beetle-tinker-kids-paperi-väriliidut-arkit

Luonto tarjoaa erilaisia ​​luonnonmateriaaleja, jotka sopivat täydellisesti käsityöhön. Lehdet, oksat ja pienet kivet sopivat hyvin lasten kanssa hierovaan kukkaroon, ja niitä löytyy kaikkialta luonnosta. Luonnonmateriaalista voidaan loihtia paitsi kukkaro, myös muut hyönteiset. Pienellä mielikuvituksella ja luovuudella voit tehdä alkuperäisiä käsitöitä lasten kanssa.

kukkoherra-tinker-paint-kids-leaves

Tässä käsityöprojektissa maalaus yhdistetään luonnonmateriaalien käyttöön käsityössä. Sinun on ensin piirrettävä kovakuoriaisen runko lyijykynällä ja sitten lapset voivat värittää piirustuksen. Jos et ole varma cockchaferin tarkasta muodosta, voit myös käyttää mallia. Luonnollinen materiaali tulee sitten peliin. Täällä hyönteisen ruumis on valmistettu eri muodoista ja väreistä. Mitä isompi kukkaro, sitä enemmän lehtiä tarvitaan.

kukkaruukku-tinker-lapset-luonnonmateriaali-pinecones

Toinen suosittu käsityömateriaali on kuusi ja männynkävyt. Ne sopivat täydellisesti eri hyönteisten kehon suunnitteluun, ja ne voidaan maalata ja koristella halutulla tavalla. Ruskea männynkäpy sopii hyvin cockchaferin valmistukseen. Erilaiset kovakuoriaiset voivat myös lentää, joten sinun pitäisi antaa kukkulan siivet. Ne voidaan vuorostaan ​​tehdä lehdistä tai muusta sopivasta luonnonmateriaalista tai paperista.

luonnonmateriaali-tinker-hyönteinen-beetle-cockchafer

Jos haluat kannustaa lapsiasi luovuuteen, voit tarjota erilaisia ​​luonnonmateriaaleja, joita he voivat käyttää kovakuoriaisten valmistukseen. Voit kerätä materiaalin yhdessä retkellä tai kävelyllä puistossa. Esimerkkejä sopivista materiaaleista kukkaruukun kanssa lasten kanssa tekemiseen ovat: pienet kivet, kuivat tai vihreät lehdet, ohuet oksat, pavut eri väreissä. Aseta kerätyt tavarat alustalle nestemäisen liiman kanssa. Anna sitten lapsille tehtäväksi tehdä alkuperäisiä kovakuoriaisia ​​saatavilla olevasta materiaalista. Toivotamme sinulle hauskaa!

Söpöjä hyönteisiä ja vikoja tehdään käsitöitä lasten kanssa

kukkoherra-tinker-kids-leppäkerttu-painikkeet

Voit käyttää mitä tahansa materiaalia luoviin käsityöprojekteihin lasten kanssa ja luoda asunnolle kauniin sisustuksen. Napit ovat loistava materiaali käsityöhön. Niitä on saatavana kaikissa väreissä, joten ne sopivat erinomaisesti värikkääseen koristeluun. Kahdella erikokoisella painikkeella ja käsityölangalla voit tehdä söpöjä kovakuoriaisia ​​ja koristella niillä huonekasveja. Googly -silmillä voit saavuttaa leikkisän vaikutuksen, jota lapsi varmasti arvostaa.

hyönteinen-kovakuoriainen-tinker-kids-pullo-korkki-savi

Jos lapsesi pitävät hyönteisistä, voit tehdä nämä kauniit magneetit erityyppisten hyönteisten kanssa. Tarvitset useita pullonkorkkeja ja puuvillapalloja, jotka kastetaan lautasliimalle. Jokaisen hyönteisen suunnittelussa tarvitaan materiaaleja antenneja ja siipiä varten sekä sopivaa väriä. Valmiiden hyönteisten muuttamiseksi jääkaappimagneetteiksi tarvitset vain muutaman magneettisen levyn ja liiman.

leppäkerttu-näpertely-lapset-muna-laatikko-heiluttavat silmiä

Leppäkertut ovat yksi suosituimmista kovakuoriaisista, koska ne ovat pieniä ja niillä on hyvin erityinen vartalon väri. Lapset eivät voi sekoittaa punertavaa runkoa, jossa on mustia täpliä. Siksi leppäkerttujen valmistusprojektit ovat erityisen suosittuja lasten keskuudessa. Esimerkiksi hauskoja leppäkerttuja voidaan valmistaa nopeasti ja helposti lasten kanssa vanhoista munapakkauksista. Sinun tarvitsee vain leikata kuppi munapakkauksesta ja maalata se kuin leppäkerttu.

leppäkerttu-tinker-kids-paper-3d

Toinen suosittu materiaali leppäkerttujen valmistuksessa on rakennuspaperi. Kuvassa on yksinkertaiset ohjeet 3D -leppäkerttuille, jotka voit tehdä yhdessä lasten kanssa. Valmiit käsityöt sopivat täydellisesti lastentarhan koristeluun.

fireflies-tinker-kids-muovi-munat-led-valo

Leppäkerttujen ja kukkaroitsijoiden tekeminen lasten kanssa on varmasti hauskaa, mutta voit myös luovasti sisustaa puutarhan keväällä ja kesällä kauniilla DIY -tulikärpäillä. Näitä voidaan valmistaa muovimunilla ja LED -teevaloa käytetään valona. Laita lämpökynttilä yksinkertaisesti munaan, tee jalat ja tunteet putkenpuhdistusaineista ja siivet alumiinifoliosta. Tällä tavalla voidaan luoda kaunis puutarhakoriste lasten kanssa.

Löydät paperista valmistettuja käsityömalleja kukkarolle ja leppäkertulle tässä.

Previous Post
Tuoreita syksyn sisustusideoita puutarhaan on helppo tehdä itse
Next Post
Kuinka voit tehdä kauniin kattokruunun itse