15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Joulupallot täyttävät alkuperäiset DIY -joulukoristeet

joulupallot täyttämään sprinkles-pink-gift-idea-syötävä

Jos haluat tehdä alkuperäisiä koristeita jouluksi, haluamme esitellä sinulle tämän alkuperäisen idean. Nämä ovat joulupalloja, jotka ovat läpinäkyviä ja jotka voidaan siksi täyttää millä tahansa tavalla. Oletko koskaan saanut idean? Jopa lapset voivat auttaa täyttämisessä, koska ei ole mitään vaikeaa. Ja jopa aloittelijoilla ei ole ongelmia ja he saavat silti ainutlaatuisen joulukuusi koristeen. Jotain inspiraatiota Joulupallot täytteeksi Olemme koonneet sinulle tämän artikkelin, jotta voit aloittaa heti. Loppujen lopuksi jouluun ei ole enää paljon aikaa.

Lasiset joulupallot täytteeksi

Joulupallot lasten täyttämiseksi-näpertelyhelmet-valkoiset lelut

Tietenkin on parasta käyttää läpinäkyviä joulupalloja täyttöön. Näiden ei välttämättä tarvitse olla väritöntä. Jos olet löytänyt värillisiä, läpinäkyviä palloja, joiden avulla voit silti nähdä sisällön, voit tietysti valita myös nämä. Se on makuasia. Sama koskee täytettä.

Muoviset joulupallot täytteeksi tai lasiksi?

joulupallot täyttämään origami-idea-vihreä-paperi-nosturi

Joulupallojen täyttömateriaalilla ei myöskään ole väliä. Valitse, mikä sopii sinulle parhaiten ja mikä vastaa budjettiasi. Jos haluat koristella koko joulukuusen uusilla itse täytetyillä joulukuusipalloilla, kannattaa harkita, haluatko sijoittaa kalliimpiin lasipalloihin, jotka on myös helpompi rikkoa, vai haluatko lähteä sen muovin kanssa.

Lasi joulukuusi pallot muistoja

joulupallot täyttämään valokuvia-konfetti-punainen-paperi-tähteet-inspiraatiota

Joulupallot ovat erittäin suosittuja tiettyjen muistojen säilyttämiseen. Voit siis nauttia niistä uudestaan ​​joka vuosi ja sen jälkeen, kun olet unohtanut ne uudelleen vuoden sisällä. Yllätysvaikutus on taattu! Valokuvat, kuten tässä esimerkissä käytetyt joulupallot, ovat erityisen sopivia. Mutta muut kohteet ovat myös sopivia, kuten lippu elokuvasta.

Joulukoristeita kuuseen

joulupallot ohjeiden täyttämiseksi-keinotekoinen-lumi-mini-männynkäpy-koriste-kulta

Jos olet löytänyt läpinäkyvät joulupallot täytettäväksi, hanki jotain, jolla haluat täyttää ne. Tai ehkä sinulla on kotona jotain, mitä et enää tarvitse tai joka on jäänyt viimeisestä käsityöprojektistasi. Pienet männynkävyt tekevät palloista kauniisti jouluisia. Voit myös yhdistää sen keinotekoiseen lumeen.

Joulupallot täytettäväksi – ideoita jäljitellä

joulupallot-täytä-läpinäkyvä-hopealanka-glitter-koristelu-tinker-idea-joulukuusi

Sinulla on luultavasti jäljellä hopealankaa viime joulusta tai olet jo ostanut sen. Sitten voit käyttää sitä myös joulupallojen täyttämiseen. Juhlakoristeet tai muut paperinauhat, jotka voit tietysti myös tehdä itse, sopivat myös. Muuten, muoviset joulukuusi pallot avataan yleensä kokonaan ottamalla kaksi pallonpuoliskoa erilleen ja asettamalla ne myöhemmin takaisin yhteen. Tämä helpottaa täyttämistä.

Joulupallot täyttämään itsesi

joulupallot-täytä-idea-värikäs-konfetti-paperi-koristelu-helppoa

Koska olemme jo mukana juhlakoristeissa, haluamme myös näyttää teille tämän idean joulupallojen täyttämiseksi. Kirkkaasta konfetistä valmistettiin värikäs joulukuusi. Voit myös tehdä oman konfetin rei’ityksellä ja käyttää vain joulun värejä joulun tunnelman vahvistamiseksi.

Syötävä täyte

Joulupallot-täytä-kuuma-suklaa-kaakao-vaahtokarkkeja-lahja-syötävä

Myös erittäin trendikkäitä ovat täytteet, joita voidaan käyttää, koska ne ovat täydellisiä lahjaideana. Yksi vaihtoehto on valmistaa kaakaoseos kaakaojauheesta, sokerista ja mahdollisesti maitojauheesta. Lisäksi voit koristella vaahtokarkkeilla, sprinkleillä tai värillisellä sokerilla. Myös leivonnaisuilla täytetyt joulupallot ovat suosittuja. Ainoat koriste -elementit ovat värikkäitä sprinklejä, kuten kansikuvassamme.

Joulupallot teen kera

joulupallot täytettäväksi + täytä-ruusu-tee-ruusun terälehdet-idea-anna-pois-kuiva

Kahvi tai tee sopii myös erinomaisesti ja voi myös toimia vain koristeena. Joten sitä ei välttämättä tarvitse käyttää teen valmistamiseen. Riippumatta siitä, minkä vaihtoehdon valitset syötäväksi, on tärkeää, että se on kuiva. Käytä vain kuivia tuotteita pilaantumisen ja homeen kasvun välttämiseksi. Loput leivonnaisten tai kaakaon ainekset lisätään myöhemmin valmistuksen aikana.

Joulupallot täytettäväksi – ohjeet glitterillä

joulu-pallot-täytä-glitter-suppilo-tinker-helppo-käsityö-ohjeet-joulukuusi

Lasisia joulupalloja täyttöä varten ei voi avata. Täytössä on käytettävä ylhäällä olevaa aukkoa, mikä vaikeuttaa työtä ja rajoittaa jonkin verran täytemateriaalin valintaa. Joulupallojen täytettävät hienot täytteet, kuten kimallus, hiekka, kaakao tai keinotekoinen lumi, on parasta laittaa palloon suppilon avulla, jonka voit tehdä nopeasti paperiarkista.

Minimalistiset joulupallot täytettäväksi

joulupallot-täytä-läpinäkyvä-keinotekoinen-lumi-tinker-tarratarrat

Täytettävät joulupallot voidaan myös merkitä tai koristaa tarroilla. Jotta teksti olisi helppo lukea, täytä pallo etukäteen valkoisella tai muulla kevyellä tekolumella. Vaihtoehtoisesti voit käyttää myös puuvillavillaa, kangasta, nenäliinoja tai mitä tahansa muuta. Tämä pallo on myös hyvä lahja.

Vintage joulukuusi koristeet

joulupallot-täytä-joulukuusi-koristeet-sanomalehtipaperi-nauhat-vintage-keinotekoinen lumi

Vintage -joulukuusenkoristeiden tekemiseen on useita tapoja. Yksi vaihtoehto on joulupallot täytteeksi, joita voit koristella muun muassa tällaisilla sanomalehtinauhoilla. Palloon voidaan lisätä myös pieniä valkoisia koristehelmiä. Ripusta sitten pallo puuhun langan avulla.

Tinker musiikkipaperin kanssa

joulupallot-täyttö-muistilehti-joulu-joululaulut-katkelmat-langankoristelu

Voit myös suunnitella joulupallot täytettäväksi musiikkipaperilla saman vaikutuksen aikaansaamiseksi. Se huokuu charmia ja nostalgiaa, tyypillistä vintage -tyylille ja täydellinen jouluksi. Myös tapa, jolla ohut köysi liimattiin pallon yläosaan, on myös tehokas.

Pahvipalat

Joulupallot-täyttö-pahvi-silppuri-pääsiäinen-pesä-täyttö-idea

Tätä täytemateriaalia käytetään yleensä pesien suunnitteluun, mutta se sopii myös erinomaisesti joulupallojen täyttämiseen. Joten jos sinulla on vielä tällaista materiaalia jäljellä pääsiäisestä, voit käyttää sitä täyttämään minkä tahansa muotoiset joulukuusenkoristeet ja koristamaan ne tällä tavalla. Tarvittaessa voit myös tehdä pahviliuskat itse.

Joulupallot missä tahansa muodossa

joulupallot-täyttökuvio-lyönti-värikäs-käsityö-paperi-kukat-helppo

Kuten sanoin, sinun ei välttämättä tarvitse valita täytettäviä joulupalloja. Joulukoristeita on useita muotoja ja kokoja ja ne näyttävät hyviltä täytettynä. Mitä mieltä olet tästä ideasta? Voit rei’ittää kaikki aiheet värillisestä paperista tai kiinteästä materiaalista ja lisätä ne sitten valittuihin joulukuusenkoristeisiin. Värit valitset itse.

Joulupallot täytettäväksi – idea kasveilla

joulu-pallot-täytä-kasvit-sammal-mehevä-aloe-alkuperäinen

Tämä idea, jossa istutat kasveja joulupallossa, on myös hyvin omaperäinen. Lisää maaperää ja kastele kasveja aika ajoin, voit käyttää niitä koristeena myös joulun jälkeen. Valitse suurempi joulupallo täytettäväksi ja täytä vaatimattomammilla kasveilla, kuten sammalta tai mehikasveja.

Värikkäitä koristeita joulukuusi

joulupallot-täyttö-lasi-pomponit-glitter-värikäs-koristelu

Joulukuusi on erittäin onnellinen, jos käytät täytteenä värikkäitä pomponeja. Pompomit ovat ostettavissa, mutta voit myös tehdä omasi yksinkertaisesta villalangasta. Jälleen voit suunnitella tai ostaa joulupallojen pomponeja vain jouluvärien täyttämiseksi.

Pehmolanka joulupallojen täyttämiseen

joulu-pallot-täyttö-plus-lanka-putkipuhdistin-punainen-kimallus-joulukoristeet

Koska ihmiset rakastavat pehmolankaa, tämä on yleensä jo saatavilla kotitaloudessa, joten sitä voidaan käyttää spontaaniin käsityöprojektiin. Yksi vaihtoehto on tehdä joulupallot täytettäväksi pehmolangalla. Lanka työnnetään yksinkertaisesti aukon läpi yksitellen. Kun olet täyttänyt pallon, leikkaa ylimääräinen tarvittaessa pois.

Värikkäät lautasliinat

joulupallot-täytä-nenäliina-paperi-lautasliina-värikäs-kuvio

Jos käytät lautasliinoja joulupallojen täyttämiseen, voit joko rypistää ne ja kiinnittää ne sitten palloon tai voit tehdä konfettia uudelleen repimällä lautasliinan pieniksi paloiksi. Kun rypistyy, varmista, että painettu puoli on näkyvissä, ennen kuin laitat lautasliinan palloon.

Previous Post
Oikeiden aurinkolasien valinta – mikä on tärkeää tietää?
Next Post
Joululahjat – syötävät ja käsintehdyt ideat