15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vinkkejä lomalle adventissa – rentoutumista tunnelmallisessa joulun aikaan!

Lomat Adventin joulumarkkinoilla-vierailu-lyhyen matkan valot

Joulun lähtölaskenta on käynnissä ja pian ohjelmassa on tavanomaisten velvoitteiden lisäksi joulun valmistelut: korttien kirjoittaminen, asunnon sisustaminen, epätoivoisten oikeiden lahjojen etsiminen. Yksi joulujuhla seuraa seuraavaa ja välissä on joitakin tapaamisia vuoden loppuun asti. Käytä adventtiaikaa paetaksesi joulun alun hälinästä ja lataa akut. Lyhyt loma saa sinut ehdottomasti jouluiseen tunnelmaan! Täältä löydät vinkkimme rentouttavaan lomaan adventissa!

Loma adventissa – mitkä lyhyet matkat ovat kannattavia joulun lähestyessä

Lomat adventin joulumarkkinoilla-wien-rathaus-platz

Adventtiaika on sopiva matka -aika ihmisille, jotka haluavat pitää tauon kiireisistä jouluvalmisteluista. Koska monilla ei ole lomaa juuri ennen joulua, adventin loma rajoittuu yleensä pitkään adventtiviikonloppuun torstaista sunnuntaihin tai lyhyeen viikonloppumatkaan. Kaupunkimatkat ja hyvinvointimatkat ovat siksi erityisen suosittuja.

loma-adventti-joulumarkkinat-mieliala-tuoksu-herkkuja

Marraskuun lopusta lähtien kaupungit ovat yhä kauniimpia ja juhlallisempia adventtia varten. Lukuisat loistavat keiju -valot ja vihreät kuuset lumovat jokaisen ostomailin ja luovat juhlatunnelman. Kauneimmat paikat muuttuvat maagisiksi joulumarkkinoiksi. Erään tutkimuksen mukaan ei ole kysymys absoluuttiselle enemmistölle itävaltalaisista adventin aikana ilman joulumarkkinoita. Kolmasosa vastaajista haluaa käydä joulumarkkinoilla useammin, koska se on yksinkertaisesti osa joulun aikaa. Joulua odotellessa lyhyt matka joulumarkkinoille tarjoaa ihanteellisen mahdollisuuden vierailla joissakin kauneimmista kaupungeista kotona tai ulkomailla ja tutustua muiden maiden jouluhenkeen. Itävallan kohteet ovat mieluiten pienempiä ja suurempia Kaupungit, joissa on houkuttelevat joulumarkkinat kuten Innsbruck, Graz, Salzburg ja tietysti pääkaupunki Wien. Saksan tunnettuja perinteisiä markkinoita ovat Nürnbergin Christkindlesmarkt, Zürichin Christkindlmarkt päärautatieasemalla ja Etelä-Tirolin markkinat.

Loma Adventin vuorilla-lumi-viehättävässä ympäristössä

Baijerin, Itävallan ja Etelä -Tirolin vuoret ovat suosittu matkailukohde ihmisille, jotka haluavat kokea upean luonnon kauneuden joulukuussa. Voit vaeltaa lumisen maiseman läpi tai vain rentoutua hotellin kuumassa uima-altaassa auringon noustessa unelmoivien vuorenhuippujen yli. Saksan Erzgebirge muuttuu myös joulumaaksi ja viehättää kävijöitä jouluäänillä. Freiberg, Zwickau ja Chemnitz, kuten monet tapahtumat ja joulumarkkinat, kutsuvat vierailijoita kokemaan vuoden kauneimman ajan yhdellä Saksan kauneimmista alueista.

loma-adventti-wellness-viikonloppu-hieronta-nainen

Kaupunkimatkojen lisäksi romanttiset ja hyvinvointimatkat ovat Adventissa erittäin suosittuja. Joten voit vaihtaa stressaavan ennen joulua perheen ja sukulaisten kanssa muutaman rentouttavan wellness-päivän rakkaan kumppanisi kanssa. Kohde on toissijainen, koska sviitin laitteet ovat etualalla. Adventtikaudella varataan yhä enemmän hotelleja, joissa on tilava wellness -alue, johon kuuluu sauna, höyrysauna ja sisäuima -allas. Monet haluavat myös hemmotella itseään hieronnoilla ja hyvinvointihoidoilla.

Murtovarkaudet ennen lomanviettoa adventissa

loma-adventti-auto-lyhyen matkan ajo

Tunnelmallisena adventtiaikana matka voi olla erityisen houkutteleva, jonka murtovarkaat tuntevat hyvin ja haluavat tukahduttaa vartioimattomia taloja. Jos et halua huolehtia tavaroistasi kotona, sinun on noudatettava joitain varotoimia ennen matkaa. Olipa lyhyt matka tai monen päivän loma, tärkeintä on, että talo ei saa tehdä asumatonta vaikutelmaa. Esimerkiksi ajastimilla voit simuloida läsnäoloa. Jos tietty aika on asetettu, valon pitäisi syttyä tai sammua.

Suojaa kotisi murtautumiselta tunnistamalla ja turvaamalla talosi tai asuntosi heikot kohdat. Murtovarkaat käyttävät hyväkseen suotuisia mahdollisuuksia, kuten suojaamattomat sisäänkäynti- ja lasiovet, kellari- ja kattoikkunat tai muut alueet, joihin pääsee helposti ulkopuolelta. Murtohälyttymät ikkunat ja ovet, rullakaihtimet, joissa on massiiviset säleet ja monipistelukot, jotka voidaan myös jälkiasentaa, tarjoavat hyvän suojan. Ja jos kaikesta varovaisuudesta huolimatta kotiisi on murtauduttava, on aina hyvä olla tehokas kotivakuutus, esimerkiksi Grazerin keskinäiset yhtiöt olla. Vakuutus tuo rauhan ja turvallisuuden tunteen.

Kuvalähteet: CC0 pixabay.com

Previous Post
Maalaistyyliset tammesta valmistetut huonekalut ovat erittäin trendikkäitä
Next Post
Suunnittelija makuuhuoneen kalusteet, joissa on ranskalainen tunnelma sisustukseesi