15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Julkkisten hääpuvut 90 -luvulta nykypäivään – 15 ikonista hääpukua

Häät leningit tähdet-holywood-ikoni-sarah-jessica-parker

Hollywood -tähdet ovat valokeilassa ja niitä pidetään roolimalleina ihmisille ympäri maailmaa, varsinkin kun kyse on muodista ja tyylistä. Sinulla on varaa haute coutureen ja tilaat räätälöityjä vaatteita, jotka on suunniteltu juuri sinua varten. Ikoninen Tähtien hääpuvut ovat todellista inspiraatiota ja ovat pysyneet muotihistoriassa luokan ja tyylin symboleina.

Julkkis hääpuvut – 1992 Whiney Houston ja Bobby Brown

Tähtien hääpuvut -vintage-pitsi-päähine-Whitney-Houston

70- ja 80 -luvuilla 90 -luvun alkuun asti avioliitto oli kaikkea muuta kuin perinteinen. Popdiva Whiney Houston menee naimisiin Bobby Brownin kanssa vuonna 1992 ja tekee vaikutuksen hääpuvullaan, joka sopii vain todelliselle tähdelle. Pitkässä valkoisessa mekossa oli pitkät hihat, jotka oli valmistettu läpinäkyvästä tyllistä, koristeltu kirjonnalla ja helmillä. Verho näyttää lumoavalta aksentilta – eräänlainen päähine, joka on saanut inspiraationsa tyypillisestä 20 -luvun “cloche” -hatusta – reunaton hattu, joka sopii lähelle päätä.

Julkkisten hääpuvut – 1997 – Sarah Jessica Parker ja Matthew Broderick

Häät leningit tähdet -musta-poikkeuksellinen-morsiamen-pari-Sarah-Jessica-Parker

Sarah Jessica Parker meni naimisiin miehensä Matthew Broderickin kanssa vuonna 1997 New Yorkissa. Morsiamenpari oli pukeutunut enemmän kuin epätavalliseen tapaan – kaikki mustaan. He halusivat saada huomion vain itselleen tänä tärkeänä päivänä, minkä vuoksi he valitsivat erityisen huomaamattomat ja yksinkertaiset vaatteet. Festivaali järjestetään läheisessä perhepiirissä.

Carrie Bradshawin ylellinen hääpuku elokuvasta “Sex an The City”

Tähtien hääpuvut -tähdet-ylellisyys-ylellinen-prinsessa-unelma-sarah-jessica-parker-carrie-bradshow

Julkkisten hääpuvut – 1998 Cindy Crawford ja Verge Gerber

häät-mekot-lyhyt-boho-tyylinen-ranta-bahama-cindy-crowford

Supermalli avioitui rakastajansa kanssa rannalla yhdellä Bahaman saarista. Tyypillisesti rantahäissä morsian pukeutui lyhyeen, ilmavaan Boho -tyyliin – ohuet hihnat ja pitsi alareunassa ja juoksi paljain jaloin rannalle. Hänen sulhanen oli pukeutunut rennosti valkoiseen pellavapaitaan ja pitkiin mustiin housuihin.

Julkkis hääpuvut – 1999 Victoria ja David Beckham

häät-mekot-vera-wang-lang-olkaimeton-ylellinen-victoria

Victoria ja David menivät naimisiin erityisenä päivänä – 4. heinäkuuta 1999 – Yhdysvaltain kansallispäivänä, Yhdysvaltain itsenäisyyspäivänä. Morsian ja sulhanen näyttivät upeilta – molemmat pukeutuneet samppanjanväriseen. Upea, olkaimeton Victorian hääpuku on kuuluisan hääpuvusuunnittelijan Vera Wangin mestariteos ja se maksaa mediaosaston mukaan huikeat 100 000 dollaria..

Julkkisten hääpuvut – 2002 Gwen Stefani ja Gavin Rossdale

hääpuku-ylellinen-väri-kaltevuus-tähdet-Gwen-Stefani-ombre-vaaleanpunainen

Laulajapariskunta Gwen Stefani ja Gavin Rossdale menivät perinteisesti naimisiin Lontoossa vuonna 2002 ja morsian, josta tuli myöhemmin muotisuunnittelija, osoitti silti erehtymättömän tyylinsä ja poikkeuksellisen maun. Diorin silkkimekon on suunnitellut John Galliano erityisesti poplaulajalle. Sille oli ominaista kaltevuus alaosassa ja klassinen leikkaus laajasta hameesta. Vaaleanpunainen ja valkoinen silkki hämärtää ja luo romanttisen, tehokkaan ulkonäön, joka pysyy olennaisena muotihistoriassa.

Pariskunnalla oli 3 lasta – Kingston (9), Zuma (7) ja Apollo (23 kuukautta) ja he erosivat 13 vuoden avioliiton jälkeen.

Julkkisten hääpuvut – 2005 Dita von Teese ja Marilyn Manson

hääpuku-juhlapuku-sininen-suunnittelija-vievienne-westwood-dita-von-teese

Kaksikko on ehkä yksi omituisimmista pariskunnista koskaan, koska niiden ylellinen maku ja luonnonkaunis ulkonäkö. Kuten tiedetään, Dita edustaa uutta burleskityyliä ja on pysynyt uskollisena halustaan ​​kannetyttöjen asuihin ja muotoiluun etsiessään sopivaa hääpukua. Vivienne Westood suunnitteli taianomaisen purppura-sinisen mekon erityisesti häitä varten rock-tähti Marilyn Mansonin kanssa.

Ylellinen hääpuku ja poikkeuksellinen morsian ja sulhanen

hääpuku-vivienne-westwood-blue-dita-von-teese-marilyn-manson

Kahden vuoden avioliiton jälkeen he hajosivat.

Julkkisten hääpuvut – 2008 Beyonce ja Jay Z

hääpuvut-tähdet-klassikko-valkoinen-salainen-beyonce-jay-z

Tähdet eivät ehkä kutsu yleisöä erityispäiväänsä, mutta ainakin ilmoittavat, että se tapahtuu. Beyonce ja Jay Z pitivät tämän salassa ja menivät naimisiin luottamuksellisesti vuonna 2008. Kaksikko ilmoittaa siitä lyhyellä äänityksellä suurelle näytölle musiikkikiertueensa “On the Run” aikana.

Pukukoodi “Valkoinen” – Beyoncen äidin häät

hääpuvut-pitsi-valkoinen-perhe-äiti-Beyonce-Blu-Ivy

Beyonce ei edes ilmestynyt lavalle yllään valkoista mekkoa, jota voitaisiin hyvin pitää hääpuvuna.

Beyonce valkoisessa mekossa – Grammy 2014/2015/2016

hääpuvut-valko-mekot-beyonce-grammy-2014-2015-2016

Tähtien hääpuvut – 2009 Ivanka Trump ja Jared Kushner

häät-mekot-vera-wang-armo-kely-romanttinen-pitsi-ivanka-trump

Amerikkalaisen yrittäjän Donald Trumpin tyttären häät Ivanka päätti suurella päivällään todella lumoavan mekon, joka on saanut inspiraationsa yhdysvaltalaisen legendan Grace Kellyn naisesta. Suunnittelija Vera Wang suunnitteli sen erityisesti morsiamelle ja kuvaili “kuninkaalliseksi” ja “majesteettiseksi”. Kärki levitettiin käsin ja muodosti herkän kaula -aukon, jossa oli korkea tyylikkyys ja luokka.

Ivankan Trump -hääpuku ja Grace Kelly

hääpuvut-vera-wang-weiss-pitsi-hortensia-klassinen-ivanka-trump

Julkkisten hääpuvut – 2010 Megan Fox ja Brian Austin Green

häät-mekot-ranta-häät-valkoinen-armani-yksinkertainen-megan-kettu

Tähtihäät pidettiin kesäkuussa Havaijin rannalla. Viettelevä näyttelijä ja hänen sulhanen sanoivat sanan “kyllä” toisilleen salaisessa seremoniassa. Häävastaanotto oli ilmeisesti spontaani ja suunniteltu lyhyellä varoitusajalla, kun pari kihlautui menneisyyteen, sitten erosi ja sitten seurasi kihlaus. Megan näytti hääpäivänään hyvin yksinkertaiselta, pukeutuneena valkoiseen – Armanin pitkään, olkaimettomaan mekkoon. Pariskunta sai ensimmäisen poikansa 27.9.2012.

Julkkisten hääpuvut – 2011 Kate Moss ja Jamie Hince

häät-mekot-vintage-boho-tyylinen-paljetti-helmet-kate-moss-john-galiano

Huippumalli Kate Moss meni naimisiin kitaristi Jamie Hincen kanssa vuonna 2011 suunnittelija John Gallianon erityisesti hänelle suunnitellussa mekossa. Hän on kuuluisa haute couture -vaatteista, jotka ovat erittäin ylellisiä ja taidokkaasti käsintehtyjä. Kate Moss pitää puolestaan ​​Boho Chic -tyylistä – kevyistä, imartelevista, juoksevista kankaista ja hieman leveämmästä, ilmavasta leikkauksesta. Mekko ilmentää ja yhdistää stylistin ja morsiamen tyylin yhdeksi – mestariteos, jonka koko muotoilu oli maksanut 701 henkilötuntia. Vain verhon kirjonta kesti 253 tuntia ja se on koristeltu 270 000 kullatulla paljeteilla. Mekon alaosaan ommeltiin 120 000 hohtavasta kalvosta valmistettua perhosta ja 2800 helmeä.

Kate Moss John Gallianon mestariteoksella 

häät-mekot-boheemi-morsiamen-pari-paljetteja-helmiä-Kate-Moss

Mekko, jossa käytettiin 701 tuntia työtä

hääpuvut-boho-vielä-vintage-ylellisyyttä-brodeerattu kate-moss

Julkkisten hääpuvut – 2011 Kate Middelton ja prinssi William

hääpuvut-prinsessa-englanti-monni-pitsi-huntu-mekko-b

29. huhtikuuta 2011 pidettiin vuoden lumoava tapahtuma – Englannin prinssi Willamin ja Cambridgen herttuattaren kuninkaalliset häät. Mekon on suunnitellut brittiläinen muotisuunnittelija Sarah Burton, Alexander McQueenin muotitalon luova johtaja. Perinteisesti kuninkaallisia häitä varten suunnittelija, muotoilu ja itse hääpuku pidettiin täysin salassa häiden seremoniaan saakka, jolloin morsian nousi autostaan. Ison -Britannian kuninkaallisen perheen vaatteet ja erityisesti tällainen erityinen tilaisuus vaikuttavat valtavasti trendeihin ja niistä on tulossa todellinen muotiteollisuuden kuvake. Hääpuvun kopiot ovat esillä museoissa ympäri maailmaa ja alkuperäinen aiheutti ennätysmäärä kävijöitä Buckinghamin palatsissa.

Kate Middeltonin hääpuku – todellinen tyylin ja luokan symboli

hääpuvut-kate-middleton-valkoinen-pitsi-tyylikäs-kruununprinsessa

Julkkis hääpuvut – 2013 Keira Knightley ja James Righton

häät-mekot-tylli-lyhyt-vaaleanharmaa-tylli-Keira-Knightley

Kuuluisa Hollywood -näyttelijä Keira Knightley meni naimisiin englantilaisen muusikon James Rightonin kanssa toukokuussa 2013 salaperäisessä seremoniassa pienessä kylässä Etelä -Ranskassa. Hääseremonia, aivan kuten mekko, oli yksi romanttisimmista – pieni kirkko Ranskassa, läheinen perhepiiri, koskettava seremonia ja herkkä keskipitkä mekko vaaleanharmaasta sifonista Chanelin Cotuere -kokoelmasta.

Julkkis hääpuvut – 2014 Kim Kardashian ja Kanye West

hääpuvut-pitsi-selkätön-huntu-tylli-kim-kardashian

Kim Kardashianin ja hänen perheensä elämä on aina esillä, samoin heidän hääpäivänsä. Se ei ollut Kimin ensimmäinen hääseremonia, mutta se oli tyylikkäin. Hänen Givenchyn mekko, tietysti mittatilaustyönä, loisti valkoisena tyylikkäässä merenneito-siluetissa eikä näyttänyt enemmän “lihaa” kuin haluttiin.

Tyylikäs, tyylikäs mekko, jossa on pitsi

hääpuvut-pitsi-tyylikäs-Kim-Kardashian-Kanye-West

Kim ja Kannye esiintyivät ensimmäisenä vastasyntyneinä Voguen kannessa

häät-mekot-vogue-cover-elefantti-jalat-kim-kardashian

Julkkis hääpuvut – 2014 Angelina Jolie ja Brad Pitt 

häät-mekot-huntu-versace-unelma-brad-pitt-Angelina-Jolie-perhe

Olemme tunteneet parin, joka tunnetaan edelleen nimellä Brangelina, useita vuosia. Sinulla on jo 6 omaa lasta, jotka olet adoptoinut ja huolehtinut heistä yhdessä. 28. elokuuta kuuluisat näyttelijät sanoivat “kyllä” noin 20 hengen läheiselle perhepiirille. Hämmästyttävän kaunis mekko oli Atelier Versacen työtä ja siinä on yksinkertainen, tyylikäs tyyli, joka on niin ominaista Angelinalle. Pitkä hääpuku, jossa on kaksi ohutta hihnaa, on räätälöity, ja siinä on laaja hameosa, mutta ei liian tilava. Lapset olivat merkittävästi mukana vanhempien avioliitossa ja myös hääpuvun suunnittelussa – huntu oli maalattu värikkäillä lasten piirustuksilla. Ja tämä osoittaa jälleen kerran, että mikään ei ole parille tärkeämpää kuin lapset.

Tähtien hääpuvut – 2014 Amal Alamuddin ja George Clooney

hääpuvut-tähdet-hääpuvut-pitsi-suunnittelija-oscar-de-la-renta-amal-clooney

Yhtenä tähtien merkittävistä hääpuvuista tämä on ikuisen poikamiesnäyttelijän George Clooney vaimon Amalin vaimo. Upeassa seremoniassa Venetsiassa he menivät naimisiin uudelleen Lontoossa syyskuussa ja kahden viikon kuluttua. Hääpuku oli yksi kuuluisan suunnittelijan Oscar de la Rentan viimeisistä mestariteoksista. Se koostuu pääasiassa norsunluunvärisestä pitsistä, leveillä hihnoilla ja on brodeerattu käsin helmillä ja paljeteilla.

Previous Post
Maalaistyyliset tammesta valmistetut huonekalut ovat erittäin trendikkäitä
Next Post
Suunnittelija makuuhuoneen kalusteet, joissa on ranskalainen tunnelma sisustukseesi