15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ideoita kotiin – kunnosta kotisi vuoden 2014 trendiväreissä

ulkopuoli väri-värikäs rivitalot-julkisivumuotoilu violetti-keltainen oranssi

Maalaa kotisi näillä Trendivärit 2014 parlamentin puolesta. Tämän vuoden muoti osoittaa, että vanha voi olla uutta. Valkoiset ja kermanväriset julkisivut, hiekanvärinen rappaus ja perinteiset punaiset tiilet ovat silmiinpistäviä. Menneisyyden yksinkertainen tyyli palaa tänä vuonna vähemmän keskimääräisillä taloilla ja yksilöllisemmällä ja yksinkertaisemmalla tyylillä.

Trendivärit 2014 – anna talon ilmestyä uudessa loistossa

Hiekan keltainen julkisivutalon sisäänkäynnin ovi punainen ulkoväri

Toinen suuntaus talon ulkopinnalle on pysyä talon arkkitehtuurissa ja sijainnissa. Monet asunnon omistajat käyttävät paljon aikaa ja vaivaa valitakseen kotinsa sijainnin ja haluavat kodin heijastavan tätä ylpeyttä. Koillis -viktoriaaniset asunnot maalaavat yleensä Americana -väreillä, kun taas Yhdysvaltojen keskilännessä ja esikaupunkialueilla olevat kodit saavat todennäköisemmin harmaata tai kermanväristä maalia. Rannikolla tai lounaassa olevat talot säilyttävät rannan ja aavikon tyylin.

Ilmeelliset ulkovärit

talot värikkäästi maalattu julkisivu

Uusin Trendivärit 2014 ovat niitä, jotka ovat yhteydessä rannikkoon. Tähän sisältyy esimerkiksi merisininen, joka on kuin raikasta ilmaa ja ”uusi neutraali”. Tästä väristä tulee todennäköisesti erityisen suosittu sisäkäyttöön. Tämä sisältää myös värit, kuten taivaansininen, merenvihreä, hiekanbeige ja tietyt harmaan sävyt, eli kaikki värit, jotka ovat neutraaleja, mutta näyttävät samalla nykyaikaisilta.

trendikkäitä värejä sisältävä talo, jossa on uima -altaan julkisivu punainen ja valkoinen

Toisaalta värit voivat vaihdella myös tummempien värien välillä: tummanpunainen ja vaaleammat siniset, tummanharmaat sävyt, kermanväriset ja valkoinen ja tummempi ulkopinta. Mikä tahansa yhdistelmä, joka luo dramaattisen kontrastin sisä- ja ulkotilojen välillä, on edullinen.

ulkovärit värit-valkoinen talo-aita maaliideoita

Ottaen huomioon Trendivärit talolle 2014 etuovi muuttuu painopisteeksi. Tuodakseen persoonallisen tyylin asunnon omistajat kiinnittävät enemmän huomiota ulko -oveensa. Valitse heille tummanpunaiset, vaaleansiniset ja modernit mustat. Ovi on loistava ja helppo tapa päivittää talon ulkopuoli kuluttamatta paljon rahaa.

Maalaus asunnon ympärillä – ideoita ja ehdotuksia

trendikkäät värit 2014 maalaa seinät olohuoneen seinän suunnittelu

Anna seinien hehkua tulipunaisena

olohuoneen muotoilu, jonka väriseinät ovat puna-keltaisia

Aseta värikkäitä aksentteja

sisustaminen sisustuksella tuolit korostavilla väreillä

Kokeile värejä ja väriyhdistelmiä

design värikuvioisella geometrisella makuuhuoneen tyynykoristeella

Previous Post
Moderni ylellinen huvila teräksestä ja lasista kauniilla panoraamanäkymillä
Next Post
Pääsiäismunien väritys – alkuperäisiä tekniikoita, joita kannattaa kokeilla!