15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Banaanimuffinit – resepti niille, jotka rakastavat tätä jälkiruokaa

Banaanimuffinit valmistaa ideoita jälkiruoka nopeasti

Banaanit ovat yksi suosituimmista hedelmistä. Ne ovat erittäin terveitä ja yksi eduista on, että niitä voidaan säilyttää ympäri vuoden. Lisäksi kompaktin muodon ansiosta se mahtuu melkein mihin tahansa laukkuun ja on siksi helppo ottaa mukaan retkille ja kävelylle, työpaikalle tai kouluun. Ja koska banaanit ovat niin herkullisia, ne löytävät paikkansa myös monissa jälkiruokaresepteissä. Ne antavat jokaiselle jälkiruoalle ainutlaatuisen aromin ja maun. Meillä on tähän sopiva resepti Banaanimuffinit sinulle, johon sinun on ehdottomasti kiinnitettävä huomiota.

Banaanimuffinit – herkullinen jälkiruoka

Paista banaanimuffinit itse

On tietysti muitakin muffinivaihtoehtoja banaaneilla, joissa käytetään joko suklaata tai mysliä, mutta tässä artikkelissa esittelemme reseptin, jossa banaanit ovat pääroolissa. Se on myös ihanteellinen, jos sinulla ei ole niin paljon aikaa, mutta silti tuntuu olevan jälkiruoka, koska Banaanimuffinit ovat nopeita ja helppoja valmistaa. Oletko banaanien ystävä? Älä missaa näitä aromaattisia muffinsseja ja aloita heti!

Ainekset banaanimuffineihin tarvitsevat:

Muffinit valmistavat herkullisen jälkiruoan nopeasti

– 1 1/2 teelusikallista jauhoja

– 2 kypsää banaania

– 1 vaniljaesanssi tai 1 paketti vaniljasokeria

– 1 teekuppi sokeria

– 1/2 teekuppi öljyä

– 1/2 teekuppia kvarkia

– 1 muna

– 1 paketti leivinjauhetta

Valmistusaika: 20 minuuttia

Paistoaika: 30 minuuttia

Ja näin valmistetaan banaanimuffinien taikina:

Paista jälkiruoat muffinsit valmistelevat ideoita

1. Ensin sinun tulee seuloa jauhot ja leivinjauhe. Tällä tavalla, Banaanimuffinit vieläkin ilmavampaa ja löysempää. Voit ohittaa tämän vaiheen, jos sinulla on kiire.

2. Banaanimuffinit – Laita munat ja sokeri kulhoon ja sekoita ne tehosekoittimella vaahdoksi. Lisää sitten muut nestemäiset ainekset. Nämä ovat öljy ja juusto. Sekoita kaikki hyvin yhteen. Lisää sitten jauhoseos jatkuvasti sekoittaen. Sekoita lopuksi lusikalla joukkoon vaniljasokeri ja banaanit.

Paista banaanimuffinsseja

Muffinit herkullisia nopeita reseptejä

3. Valmista nyt muffinssivuoka, koska on aika tehdä taikina Banaanimuffinit täyttää. Jos tämä on valmistettu silikonista, riittää, jos voitelet sen voilla tai margariinilla ja voit jättää pois tyypilliset paperivuorat. Jos käytät sen sijaan teflonmuottia, suosittelemme paperivuorauksia. Molemmissa tapauksissa sinun tulee täyttää muotit vain 2/3 asti. Se kohoaa paistamisen aikana ja voi vuotaa liikaa tai suuri määrä taikinaa tarkoittaa, että sitä ei voi kypsentää hyvin.

4. Kuumenna uuni 180 asteeseen. Paras tapa on kytkeä se päälle, kun aloitat valmistelun, jotta sinun ei tarvitse odottaa sen jälkeen. Liu’uta Banaanimuffinit uunissa. Sinun pitäisi olla valmis 20-25 minuutissa. Turvallisuuden vuoksi voit myös tarkistaa hammastikulla, että muffinit ovat valmiita. Anna heidän Banaanimuffinit Jäähdytä ennen tarjoilua.

Oletko muffinien ystävä ja et saa niistä tarpeeksi? Kokeile sitten muita muffinssireseptejämme!

Previous Post
Moderni ylellinen huvila teräksestä ja lasista kauniilla panoraamanäkymillä
Next Post
Pääsiäismunien väritys – alkuperäisiä tekniikoita, joita kannattaa kokeilla!