15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Taitettava origamilamppu aloittelijoille – 4 DIY -ohjetta

origami-lamppu-diy-taitto-pahvi-sakndinavian-design-valkoinen-harmaa

Paperista valmistetut DIY -kodin lisävarusteet ovat saamassa suosiota, koska periaatteessa kaikilla on käytettävissään tarvittavat materiaalit eikä monimutkaisia ​​työkaluja tarvita. Yksinkertaisen asumisen suuntaus on asettaa pienempiä valonlähteitä, jotka näyttävät enemmän teollisilta lampuilta ja koostuvat pohjimmiltaan mielenkiintoisista kaapeleista ja hehkulampuista. Yhdistä nämä kaksi ideaa ja tee alkuperäinen Origami -lamppu – Paperinen varjostin tai riippuvalaisin, joka sopii parhaiten asuintyyliisi. Tarkista neljä helppoa opasta.

Taitettava origamilamppu – neljä luovaa ja helppoa DIY -ohjetta

origami-lamppu-diy-ohjeet-taitto-pahvi-leikkaa-veitsi-piirustus-kulta

Ennen kuin aloitat taittamisen, yritä myös ottaa näytteitä. Ota arkki yksinkertaista rakennuspaperia ja yritä jäljitellä valittua taittokuvaa pienemmässä versiossa. Seuraava askel on löytää sopiva paperityyppi, joka ei ole liian paksu ja tiukka ja joka voidaan rypistää ja rypistyä kauniisti. Tämä takaa puhtaat reunat ja lopulta visuaalisesti houkuttelevan tuloksen.

Paperista valmistettu Origami -lamppu – ohjeet aloittelijoille

origami-lamppu-diy-ohjeet-lampunvarjostin-paperi-pahvi-kukat

Ensimmäinen DIY -ohje origamilampulle sopii aloittelijoille origami -taiteessa. Tämä origami ei ole vain taitettu, vaan myös sidottu teipillä ja narulla. Siitä huolimatta lampunvarjostimessa on suosittuja origamitaitoksia ja se on myös valmistettu paperista. Etsi sopiva paperi kauniilla kuviolla ja valmistele seuraavat työkalut.

Hyödyllisiä materiaaleja

origami-lamppu-diy-ohjeet-materiaalit-linja-johto-paperi-sakset-kynä

  • paperi
  • linja
  • linja
  • lyijykynä
  • sakset
  • ilmastointiteippi
  • Rei’itin

Vinkki: Tässä projektissa voit käyttää tavallisen paperin sijaan taustakuvaa. Tapetit on yleensä valmistettu kiinteästä materiaalista, ja ne voidaan silti taittaa ja muotoilla helposti.

Taita kuvioita ja viivoja suuntautumista varten

origami-lamppu-diy-ohjeet-materiaalit-paperi-valkoinen-viiva-lyijykynä

Tätä origamilamppujen tekemiseen liittyvää DIY -projektia varten sinun on leikattava paperista tai tapetista pala, jonka mitat ovat 29,5 cm x 77,5 cm. Käännä sitten työ ympäri valkoinen puoli ylöspäin ja piirrä taittoviivat. Tarvitset yhteensä 13 pystysuoraa viivaa 5,5 cm: n etäisyydellä toisistaan ​​(musta). Piirrä sitten diagonaalit yllä olevan kuvan mukaisesti (vaaleanpunainen ja turkoosi).

Valitse taitettava paperityyppi

origami-lamppu-diy-ohjeet-materiaalit-sakset-paperi-kukka-kuvio

Taita sitten paperi harmonikan reunoista keskimmäiseen taittoon ja niin edelleen. Pystysuorien taitosten välinen etäisyys on paras noin 5 senttimetriä. Taita vinottain samalla tavalla verkon luomiseksi. On suositeltavaa piirtää osoitettu taitekuvio lyijykynällä. Taitettaessa työskentele aina kääntöpuolelta, niin että taitokset oikealla puolella kuvio ulospäin. Arkin tulee päättyä täydelliseen sarakkeeseen.

Tee reikiä yhteen reunaan

origami-lamppu-diy-ohjeet-paperi-taitto-lanka-sitova-valkoinen

Tee reikiä arkin toiseen ulkoreunaan kuvan osoittamalla tavalla. Vedä naru reikien läpi ja kiinnitä teipillä sisäpuolelle.

Taita, pujota ja sido

origami-lamppu-diy-ohjeet-paperin taitto-sidonta-teippi

Liimaa lampunvarjostimen kaksi ulkoreunaa yhteen hyvällä teipillä. Sinun on varmistettava, että molemmat reunat ovat päällekkäin kolme tuumaa. Tällä tavalla timanttikuvio säilyy.

Vedä narusta varovasti

origami-lamppu-diy-ohjeet-paperi-taita-johto-korjaa itse

Aseta origami -lampunvarjostin pohjaan ja aloita narun molempien päiden vetäminen yhteen. Vedä narusta varovasti ja samalla niin, että paperihahmo taittuu välittömästi.

Tee kaunis lampunvarjostin itse

origami-lamppu-diy-ohjeet-taitettava-paperi-kukka-kuvio-kiinnitä-johto

Kun olet saavuttanut halutun tuloksen, lampunvarjostimen pitäisi näyttää yllä olevasta kuvasta. Älä sido johtoa vielä, koska johto ja hehkulamppu on johdettava ylhäältä.

Kiinnitä kaapeli lamppuun

origami-lamppu-diy-ohjeet-lampunvarjostin-riipus-valo-kaapeli-kukka-kuvio-paperi

Kiinnitä lamppu johtoon ja sido naru niin, että kotitekoinen lampunvarjostin roikkuu kunnolla. Käytä hehkulamppua, joka ei kuumene tulipalon välttämiseksi. Nyt sinun tarvitsee vain jättää origami -lamppu riippumaan katosta ja sytyttää valo.

* DIY -projekti Huoneisto apteekki

Helppoja DIY -ohjeita

origami-lamppu-diy-ohjeet-lecuhten-penelleuchte-paperi-pahvi-kaapeli-hehkulamppu

Riippuvalaisimet kauniilla lampunvarjostimilla ovat mukava lisä mihin tahansa sisustukseen ja voivat vaikuttaa myönteisesti huoneiston tunnelmaan. Pienellä kätevyydellä ja kärsivällisyydellä voit jopa tehdä kauniita lampunvarjostimia itse. Tee lamppu origami -periaatteen mukaisesti – 11 taitetusta paperikartiosta. Tätä varten tarvitset halutun väristä pahvia, kuumaa liimaa, siimaa, lyijykynää, luukansiota ja leikkuuterää.

Taita kaunis origamilamppu ja liimaa se yhteen

origami-lamppu-diy-ohjeet-valkoinen-riipus-valo-kaapeli-musta

Valmista 11 paperia, joiden koko on 12,5 ja 50 senttimetriä. Tietysti kannattaa suunnitella muutama senttimetri isommille lampuille. Jaa viivalla ja lyijykynällä jokainen arkki 10 sarakkeeseen, joiden välissä on noin 5 senttimetriä tilaa. Piirrä lävistäjä ja taita kuvan mukaisesti. Jokainen kappale muodostaa eräänlaisen kartion, jossa on 5 reunaa, ja kaikki 11 muodostavat lampunvarjostimemme. Noudata kärsivällisesti ohjeita askel askeleelta ja taita viileä origamilamppu itse!

origami-lamppu-diy-ohjeet-yksityiskohta-pahvi-valkoinen-taittuu-rose-fix

Hyödyllisiä materiaaleja

origami-lamppu-diy-ohjeet-materiaalit-pahvi-kuuma-liima-linja-kaapeli-valo

Luo 11 kaaria

origami-lamppu-diy-ohjeet-pahvi-paperi-valkoinen-viiva-lyijykynä

Piirrä taitekuvio lyijykynällä 

origami-lamppu-diy-ohjeet-pahvi-valkoinen-viiva-taittuu-valkoinen

origami-lamppu-diy-ohjeet-linja-pahvi-leikkaus-mittaus

origami-lamppu-diy-ohjeet-paperi-pahvi-taittoviiva-valkoinen-tee-se-itse

Liimaa paperi yhteen

origami-lamppu-diy-ohjeet-pahvi-liima-kuuma-liima-taittuu-luova

Tee kartioita itse paperin kolmioista

origami-lamppu-diy-ohjeet-pahvi-paperi-valkoinen-taita-kuuma-liima-taita-fix

Lamppuidea 11 paperikartiosta

origami-lamppu-diy-ohjeet-pahvi-valkoinen-paperi-taitto-tee-se-itse

Liimaa kaikki 11 kartiota yhteen

origami-lamppu-diy-ohjeet-pahvi-taita-liima-kuuma-liima

Aseta kaapeli oikein niin, että lamppu on keskellä kartioiden välissä

origami-lamppu-diy-ohjeet-paperi-pahvi-taittuu-kuuma-liima-kaapeli-kiinnitä

origami-lamppu-diy-ohjeet-kaapeli-fix-valo-lampunvarjostin

origami-lamppu-diy-ohjeet-lamppu-lamppu-paperi-pahvi-väri

origami-lamppu-diy-ohjeet-paperi-pahvi-taitto-koristelu-riippuvalaisimet

* DIY -projekti Brit + Co.

Ohjeet aloittelijoille

origami-lamppu-diy-ohjeet-ikosaedri-pahvi-taitto-leikkuuterä

Voit myös tehdä kauniita origamilamppuja yöpöydälle itse pahvista. Tätä varten pahvi on jaettu yhteensä viisitoista pieneen kolmioon, jotka voidaan muotoilla ikosaedriksi. Kolmioiden tulisi olla tasasivuisia ja muodostaa verkko, kuten yllä on esitetty. Sitten sinun tulisi taittaa taitoksia pitkin ja luoda siten geometrinen muoto. Taitokset voidaan sitten peittää minkä tahansa värin washi -teipillä. Jäljellä on vain lisätä virtajohto ja hehkulamppu ja pahvinen pöytälamppu on valmis.

Helppoja DIY -ohjeita

origami-lamppu-diy-ohjeet-harmaa-tee-se-itse-taita-helppo-liima

Täältä löydät ohjeet paksusta paperista valmistetulle geometriselle origamilampulle. Tässä tapauksessa kolmiomuotoisesta verkosta tehdään lampunvarjostin liimalla. Tässä projektissa voit käyttää kahta paperia, joissa on eri värejä ja kuvioita alkuperäisen suunnittelun luomiseksi.

Alkuperäisiä ideoita pöydän ja katon origamilampuille

Origami-lamppu-diy-lyhdyt-koristelu-pahvi-taittuu-minimalistinen

Origami -taittuvan taiteen avulla kauniita asioita voidaan valmistaa kotiin. Tuloksena olevat geometriset kuviot ovat moderneja ja sopivat erilaisiin sisustustyyleihin. Olipa pieni pöytävalaisin tai silmiinpistävä lampunvarjostin, origamilamppu on aina kaunis aksentti sisätiloissa. Laaja valikoima papereita ja kuvioita mahdollistaa erittäin yksilöllisen suunnittelun ja ainutlaatuiset mallit.

Origami-lampun taitto-diy-riippuvalaisin-lamppu-lampunvarjostin-harmaa-valkoinen

Jotta voit tehdä kauniin origamilampun itse, sinun on kiinnitettävä huomiota muutamaan tärkeään kohtaan. Ensinnäkin paperin valinnalla on tärkeä rooli lampun taittamisessa. Toisaalta sen pitäisi olla riittävän paksu hyvän rakenteen aikaansaamiseksi, toisaalta valitun paperin tulisi olla taitettava ilman ongelmia. Oikealla taittotekniikalla on myös suuri merkitys kauniin suunnittelun luomisessa. Ennen kaikkea tähän tarvitaan kokemusta ja kärsivällisyyttä. Älä kuitenkaan unohda, että harjoitus tekee mestarin ja tekee aina useita yrityksiä ennen kuin luovutat. Lopputulos on sen arvoinen.

Origami-lampun taitto -Diy-ohjeet-riippuvalaisin-kaapeli-pastellivärinen-näkymä

Previous Post
Moderni ylellinen huvila teräksestä ja lasista kauniilla panoraamanäkymillä
Next Post
Pääsiäismunien väritys – alkuperäisiä tekniikoita, joita kannattaa kokeilla!