15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee uudenvuodenaattona onnekkaita – 21 hienoa DIY -ideaa

On tiettyjä motiiveja, jotka liittyvät automaattisesti onneen, ja tästä syystä niitä käytetään usein onnekoruna. Näitä ovat nelilehtinen apila, hevosenkenkä, possu ja rupikonna. Ja koska haluat onnea uudelle vuodelle, voit myös tehdä onnekoruja itse tai käyttää niitä lahjaksi uudenvuodenaattona. Tee uudenvuodenaattona onnekkaita koota, jota voit jäljitellä.

Tinker -onnen hurmaa uudenvuodenaattona – shamrock

onnea hurmaa viehättää uudenvuodenaatto fleece vihreitä vivahteita shamrock

Voit käyttää apilalehteä monin tavoin onnen hurmaa. Toisaalta voit käyttää todellista, toisaalta voit tehdä sen itse eri asioista. Katso esimerkiksi seuraavaa ideaa DIY -onnen hurmaa.

Nämä kauniit shamrockit on helppo valmistaa huopasta tai fleecestä. Voit liimata helmen keskelle, mikä antaa jokaiselle apila -lehdelle kauniin ilmeen. Tässä on joitain kuvaohjeita onnen hurmaa:

Tee uudenvuodenaattona onnekkaita – leikkaa ja ompele

onnekat hurmaa uudenvuodenaatto fleece diy vihreät vivahteet ompele

Leikkaa neljästä sydämenmuotoisesta lehdestä kahdesta vihreän sävystä. Jos sinulla on lyönti, voit myös käyttää tätä apuna. Aseta vaaleampi sävy tummemman päälle ja ompele kaikki neljä arkkia yhteen.

Lisää helmi onnekkaaseen

onnekas hurmuri uudenvuodenaattona sammakkoidea helmi koriste valkoinen

Viimeinen askel uudenvuoden onnen viehätysvoiman tekemisessä on liimata helmi hammaskiven keskelle. Tähän soveltuu superliima, mutta myös kuuma liimapistooli.

Sienien valmistus: 3 DIY -projektia taloon ja puutarhaan

Jouluenkelit tekevät lasten kanssa käsitöitä koristellakseen joulua

Virkkaa amigurumi – tee söpöjä virkkaushahmoja ja virkkaa eläimiä itse

Tinkeri pomponeilla ja muhkealla langalla

Tinker onnen hurmaa uudenvuodenaattona clip apila bobbles pehmolanka vihreä

Tämä ajatus on yhtä helppo käsitellä. Liimaa neljä yhtä pientä vihreää pomppia pieniin pidikkeisiin. Lisää lopuksi vihreä pehmolanka, joka toimii varsina. Taivuta langan pää spiraaliksi. Olet valmis onnekkaaseen.

Kuivattu apilanlehti onnen hurmaa

onnekas hurmuri uudenvuodenaaton amuletti tee itsellesi suurennuslasi apila tikkupaperi

Voit tehdä uuden onnen viehätyksen uudenvuodenaattona cabochon -riipuksesta. Näitä saa netistä hyvään hintaan. Tämän lisäksi tarvitset todellista sammakkoa ja paperia kirjasta. Tähän tarkoitukseen voidaan käyttää myös muistilehtiä tai otetta sanakirjasta, jossa on sana onni. Voit lukea tästä artikkelista, miten cabochon -korut valmistetaan.

Toadstools onnekoruna

onnekka viehätys uudenvuodenaatto tuntui lentää helttasieni tinkering idea punainen valkoinen

Sammakon tavoin voit tehdä sieniä huopasta. Jos haluat tehdä uudenvuodenaattona onnekkarin rupikonnaksi, tarvitset punaista ja valkoista huopaa.

Tee rupikonna puusta

onnekas hurmaa uudenvuodenaatto puu rupikonna punainen valkoinen pistettä perävaunu

Jos olet hyvä puussa, voit tietysti tehdä siitä sieniä. Lopuksi maalaa hattu punaiseksi, minkä jälkeen lisäät valkoisia pisteitä.

Nopeasti valmistetut onnekorut, jotka on valmistettu luonnollisista materiaaleista

onnekas viehätys tinker uudenvuodenaattona tammenterhoja lentää helttasieni idea diy

Voit myös käyttää muita luonnonmateriaaleja, kun teet sieniä uudenvuodenaaton onnekkeiksi. Entä tämä yksinkertainen ajatus esimerkiksi tammenterhoista?

Tinker hevosenkengillä uudenvuodenaattona

onnekas hurmuri uudenvuodenaaton hevosenkengän koriste -idea ristiseinä koristella

Hevosenkengät ovat myös todellinen klassikko onnekkaissa. Käytä hevoskenkiä tehdäksesi mielenkiintoisia ja onnekkaita koristeita. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta saada todellisia, voit suunnitella niitä itse.

onnekas viehätys uudenvuodenaaton jälki deco -idea hevosenkengän hevosen mallinnussavi

Käytä esimerkiksi ilmakuivaavaa mallinnussavea. Siinä voit tehdä kauniin vaikutelman pienestä hevosenkengästä, jota voit käyttää koristeena.

onnekas hurmuri uudenvuodenaatto ketju diy perävaunu savi painatus hevosenkenkä

Voit myös käyttää savessa olevaa painatusta ketjun riipuksena. Tämä voidaan myös yhdistää muihin onnekoruihin ja edustaa siten mielenkiintoista ajatusta.

onnekas hurmuri uudenvuodenaaton silikonimuotoinen lyijyhevoshevonen

Koska lyijyä kaadetaan usein uudenvuodenaattona, tämä idea on myös ihanteellinen onnen hurmaa. Hanki silikonimuotti, jolla voit valmistaa niin monta hevosenkengää kuin haluat.

onnekka viehätys uudenvuodenaattona unelma sieppari idea net lanka seinäkoriste

Hämmästyttävää, että todelliset hevosenkengät voidaan sisustaa monin eri tavoin. Jos haluat erityisen omaperäisen unen sieppaajan, voit valita ja kokeilla tätä onnekorua.

onnekka viehätys uudenvuodenaatto vintage idea sydänlanka deco

Voit myös tehdä tällaisen melko onnekkaan viehätyksen talolle kolmella hevosenkengällä. Sillä on sydämen muoto. Yksi hevosenkengistä on kuitenkin leikattava puoliksi. Voit leikata metallia pyytämällä kokenutta henkilöä auttamaan.

onnekka viehätys uudenvuodenaatto puu hevosenkengän idea sydän rei'itetty

Ja tässä sinulla on toinen idea alkuperäisistä puisista onnekorista. Tästä materiaalista voidaan valmistaa melko vääriä hevosenkenkiä, jotka koristavat kodin eri alueita. Tyypillisten pyöreiden tai neliömäisten reikien sijaan voit tehdä myös sydämenmuotoisia reikiä.

Käytä porsasta onnekoruna

onnekas hurmaa uudenvuodenaatto sika savi idea hahmo koristelu

Ensinnäkin esittelemme teille idean, jolla voisimme tehdä uudenvuodenaattona onnekoruja mallintavasta savesta. Savella voidaan valmistaa monenlaisia ​​hahmoja. Myös sika. Voit käyttää tätä esimerkkiä mallina.

onnekas hurmuri uudenvuodenaattona mallinnus savisiat morsian sulhanen hauska hahmo

Tässä sinulla on toinen idea mallisavasta valmistetulle sikaparille. On olemassa erilaisia ​​väkijoukkoja. Kokeile vain eri vaihtoehtoja nähdäksesi mistä pidät eniten.

Tinker onnen hurmaa uudenvuodenaattona vaaleanpunainen onnekas sian neulonta idea

Jos osaat neuloa, tämä vaihtoehto uudenvuodenaattona onnekas hurmaa on myös loistava idea sinulle. Voit neuloa söpöjä sikoja vaaleanpunaisesta langasta, jotka sopivat sekä pöytäkoristeiksi että avaimenperiksi.

onnekas viehätys uudenvuodenaatto virkattu säästöpossu

Samanlainen muunnelma on tämä, mutta jossa sika virkataan. Sisäänrakennettu pieni silmukka tekee onnekkauden kiinnittämisestä erityisen helppoa. Esimerkki uudenvuodenaattona onnekkaiden tekemisestä muistuttaa säästöpossua.

onnekas hurmuri uudenvuodenaatto marsipaanisiat vaaleanpunainen ornamentti jälkiruoka

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, meillä on kulinaarinen esimerkki, jonka avulla voit tehdä onnekoruja uudenvuodenaattona. Marsipaanista voi tehdä suuria onnekkaita sikoja. Näitä voidaan sitten käyttää sekä kulutukseen että vain koristeluun. Et löydä loistavaa lahjaideaa?

Tinker onnen hurmaa uudenvuodenaattona avaimenperä runko apila kuivattu

Tinker-onnen hurmaa: Tee-se-itse-ideoita lastentarha-ikäisten lasten kanssa

Tee onnen hurmaa lasten kanssa. Leikkaa huopa huivista

Uudenvuodenaattona voit tehdä värikkäitä onnekoruja lasten kanssa! Tarjoamme sinulle joitain DIY -ideoita, jotka takaavat käsityön hauskanpidon nuorille ja vanhoille. Ensimmäinen idea on värikkäitä kirjanmerkkejä, jotka on tehty huopasta ja puusta. Ne luovat onnellisen tunnelman ja ovat hyvä lahja isovanhemmille. Ohjeet ovat erittäin yksinkertaisia, jopa aloittelijat voivat hallita käsityöt ilman ongelmia. Tarvitset seuraavat materiaalit: puiset tikut, paperi-apilanlehtimalli, ruohonvihreä ja tummanvihreä huopa, googly-silmät, pienikokoiset pomponit, putkenpuhdistusaine, organza-nauha, huopakynät, sakset, liima.

Tee onnen hurmaa lasten kanssa. Leikkaa huopa huivi. Ohjeet ala -asteen lapsille

Kirjanmerkit tehdään näin: Piirrä shamrock valkoiselle pahville ja leikkaa se pois. Aseta useita huopalevyjä päällekkäin ja käytä apilanlehteä mallina. Leikkaa sitten apilalehti jokaisesta lautasesta. Liimaa googly -silmät siihen, leikkaa putkenpuhdistimet sopivan kokoisiksi ja tee niistä suu. Liimaa minipompomit “kasvojen keskelle” nenäksi. Kiinnitä sitten apila -lehti puutikkuun ja koristele se koristeellisella nauhalla.

Tinker possu uudenvuodenaattona: onnekka – riipus

Uudenvuodenaatto possu tee omat puiset ripustimet

Seuraava söpö riipus, joka on valmistettu puusta ja paperista, saa sinut varmasti hyvälle tuulelle juhlapöydälle. Tarvitset: suuren pyöreän ja pienemmän soikean lautasen puusta valmistetulle teekupille, googly -silmille, vaaleanpunaiselle pahville, kahdelle punaiselle strassille, joissa on kyynelpisara, paperille, kullanväriselle, vaaleanpunaiselle, kultaiselle ja punaiselle värille. Hio ensin suuremman pyöreän lasinalun reunat. Poista pöly varovasti ja levitä vaaleanpunaista maalia puhdistetulle ja kuivalle pinnalle. Leikkaa korvat vaaleanpunaisesta pahvista ja liimaa ne puiseen lasinalustaan. Maalaa myös pienempi vuoristorata vaaleanpunaiseksi ja anna sen kuivua sivuun. Liimaa sitten kaksi lasinalusetta yhteen. Maalaa suu punaisella maalilla, kiinnitä strassit ja liimaa googly -silmät. Kasta sormenpäät kultaiseen maaliin ja aseta sormesi lasinalusille. Lopuksi sinun tarvitsee vain leikata johto ja liimata se lasinaluselle.

Onnekkaita viehätysideoita: Tee possu itse uudenvuodenaattona

Uudenvuodenaaton siat tekevät käsitöitä joen kivistä, maalaavat ideoita tee-se-itse-onnen hurmaa

Seuraava idea on erittäin helppo ja sopii erinomaisesti peruskoulun lapsille. Tarvitset seuraavat materiaalit: jokikivet, vaaleanpunaisen huopatyynyn tai vaaleanpunaisen huovan, googly -silmät ja mustan huopakynän. Maalaa ensin joen kivet vaaleanpunaiseksi ja leikkaa sitten jäljelle jääneestä huopasta kolme yksityiskohtaa: yksi nenää ja kaksi korvia varten. Liimaa googly -silmät heti, kun maali kuivuu kokonaan. Possu on valmis. Jos suunnittelet juhlia uudenvuodenaattona, voit tehdä sian jokaiselle vieraalle ja laittaa sen lautaselleen paikkakortiksi.

Tee onnekoruja mallintavasta savesta

Onnekkaat hurmaavat ideoita mallinnussavulla lasten kanssa peruskoulussa

Käsityöt ovat hauskoja nuorille ja vanhoille! Joten jos sinulla on ilmassa kovettuvaa muovaus savea kotona, voit tehdä lasten kanssa värikkäitä rintakoruja. Tarvitset vain käsityökaupan tappeja ja itseliimautuvaa pintaa. Voit myös tehdä tarrat itse pahvista ja kirjoittaa niihin värikynillä. Voit myös löytää malleja verkossa, ladata ne ja tulostaa ne pahville.

Tee mallia savesta lasten kanssa onnen hurmaa

Näin onnekorut valmistetaan: Vaivaa ensin muovaus savea, kunnes se on joustavaa, ja paina se tasaisesti pöydälle. Leikkaa sitten kaikki muodot terävällä veitsellä (hevosenkengät, sammakot, sydämet, sateenkaarit, siat jne.) Anna valmiiden kuvien kovettua kokonaan. Tarvittaessa voit värjätä mallinnussavun millä tahansa akryylimaalilla. Liimaa tapit voit käyttää tätä tarkoitusta varten liimapistoolia tai sijoittaa tappeihin, joissa on itseliimautuva pinta, ja sinun tarvitsee vain kiinnittää tarrat!

Tee onnen hurmaa itsellesi: Näin voit tehdä lapsen kanssa apinalehden washi -teipistä

Tee uudenvuodenaaton onnekoruja lastentarha -ikäisten lasten kanssa

Haluaisitko tehdä onnen hurmaa itse? Yllätä perhe ja ystävät värikkäillä apila -lehdillä. Tämä käsityöidea sopii hyvin jopa päiväkodin lapsille. Tarvitset johtoa, apila -lehtiä ja eri värejä ja kuvioita sisältäviä pesuteippejä. Periaatteessa mitä värikkäämpi, sitä parempi. Värikäs riipus herättää taatusti vieraiden huomion, ja sen voi ripustaa etuovelle sekä järjestää pöydälle yhdessä muiden juhlakoristeiden kanssa.

Uudenvuodenaaton onnekat hurmaavat shampoot washi -nauhasta lasten kanssa

Riipus valmistetaan näin: Leikkaa ensin apilalehti valkoisesta pahvista. Laita sitten shamock pöydälle ja peitä se washi -teipillä. Anna lasten auttaa liiman kanssa. Tee sitten reikä ja pujota johto tai ohut nauha sen läpi. Shamrock -koriste on valmis. Jos olet innoittamana tästä käsityöideasta, voit piirtää kolmilehtisen apilan nelilehtisen apilan sijaan. Legendan mukaan pyhä Patrick kuvasi ensin, kuinka Jeesus Kristus, taivaallinen Isä ja Pyhä Henki muodostivat jumaluuden. Siksi kolmilehtinen apila on ollut Irlannissa onnekas charmi vuosisatojen ajan.

Luo onnen hurmaa uudenvuodenaattona lasten kanssa

Tee onnekoruja lasten kanssa peruskoulussa ja koristele keijuhenkilöstö paperista valmistetuilla apilanlehdillä

Muita hurmaavia onnekoruja voidaan tehdä myös paperista. Pikku prinsessa on varmasti onnellinen, jos hänellä on keiju sauva onnea. Tätä tarkoitusta varten tarvitset 20 cm: n pituiset puiset tikut, kultaisen sumutteen, glitterpahvin ruohonvihreässä, antiikkisia kultarahoja käsityökaupasta ja koristeelliset nauhat kullasta, keltaisesta ja vihreästä. Näin onnekka on tehty: Leikkaa sammakot vihreästä kimaltelevasta pahvista. Suihkuta puiset sauvat kultaisella maalilla ja anna niiden kuivua. Kiinnitä sitten kuumalla liimalla apilalehti puusauvalle. Voit halutessasi päällystää apilalehden liimalla ja koristaa sen koristeellisilla nauhoilla.

Tinker uudenvuodenaaton onnen hurmaa: Suklaa Goldtaller lasissa ja sateenkaari paperista kannessa 

Uudenvuodenaaton onnen hurmaa Leikkaa paperista sateenkaari, kiinnitä se lasiin ja täytä se suklaakultaisilla kolikoilla

Onnekkaita viehätysideoita: puiset kirjanmerkit muodostavat “onnea”

Tee onnen hurmaa ideoita itse. Tee kirjanmerkit puusta

Tee onnen hurmaa itse: järjestä pahvista valmistetut nelilehtiset apilaa saviastiaan

Tee onnen hurmaa itsellesi paperi -ideoista lapsille

Previous Post
Moderni ylellinen huvila teräksestä ja lasista kauniilla panoraamanäkymillä
Next Post
Pääsiäismunien väritys – alkuperäisiä tekniikoita, joita kannattaa kokeilla!