15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Puiset lattialaatat juhlivat retroelämän palaamista

Olohuoneen laatat värikäs puu näyttävät siniseltä valolta

Yksi asia on varma – retro -elämäntapa on palannut! Viime vuosisadan 60- ja 70 -lukujen innoittamana meitä kiehtovat jälleen värikkäät lattiapäällysteet ja tapetit. Yksinkertaiset nahkahuonekalut, joiden muotoilu on kuin James Bond -elokuvista, täydentävät muotoilua. Täsmälleen sama kuin aihe – värikäs Puiset lattialaatat. Käytännöllinen ja värikäs – täydellinen retro -asunnolle!

Puiset lattialaatat – värilliset retro -tyyliset lattiapäällysteet

Lattiat ruokasali retro tyyli luonnonkiviseinä modernit huonekalut

Tunnettu yritys Isosta -Britanniasta Grestec -laatat esitteli kokoelman Puiset lattialaatat. Laattojen nimi on Leschack ja niitä on saatavana eri väriyhdistelmissä ja -kokoissa. Väritausta näyttää vaalealta tammilaminaatilta. Aksentteja säätelevät vahvat värit, kuten punainen ja tummanvihreä. Keltainen ja taivaansininen näyttävät tuoreilta ja luovat kodikkaan tunnelman. Tällä yhdistelmällä saavutettu vaikutus on erittäin voimakas – lattia näyttää siltä, ​​että maali on irronnut. Keraamiset laatat sopivat hyvin sisätilojen lattiapäällysteeksi. Niitä on saatavana kolmessa eri koon versiossa – 143X441mm, 300X300mm ja 144X893mm.

Alkuperäiset puulattiaiset lattialaatat korostavat sisustusta

Laminaattilattiat moderni sisäseinäyksikkö

Jos pidät raikkaudesta tämän värikkään kanssa Puiset lattialaatat sinun on valittava sopivat huonekalut. Selkeät soikeat muodot määrittävät huonekalujen ulkoasun retro -tyylillä. Materiaalit, kuten nahka, inspiroivat ajattomalla eleganssillaan.

Vihreä ja keltainen väri herättävät ruokahalua ja sopivat siksi täydellisesti ruokasaliin. Punainen väri voi piristää yksiväristä olohuonetta, kun taas taivaansininen sopii hyvin makuuhuoneen sisustukseen. Värikkäistä huoneista pitävät voivat yhdistää keltaisen ja vihreän – vihreät nahkatuolit ja keltaiset lattiapäällysteet tuovat eksoottisen kosketuksen kaukaisesta Brasiliasta.

Vihreä väri herättää ruokahalua

Puu näyttää ruokasali retro elävä tyyli

Lukuisia väriyhdistelmiä erilaisilla taustoilla

Lattialaatat muodostivat useita väriideoita

Sininen rentouttaa aisteja

Ruokailutilojen sisustusideoita retro -tyyliin

Onko tumma vai vaalea, riippuu huonekalujen väristä

Värivaihtoehdot sekoitettu vaalea tumma

Perinteinen beige-ruskea väriyhdistelmä ja eklektinen sisustus

Aasialainen sisustus perustaa olohuoneen

Previous Post
27 suurta vinkkiä kodin säilytystilaan ja säilytykseen
Next Post
Kattaa pöydän säkkikankaalla joka tilanteeseen – 24 ideaa