15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tone on tone fashion keväällä / kesällä 2016 – 20 upeaa asua

Äänimuodin sävy-kevät-kesä-2016-pastelliväri-trendit-jokapäiväinen

Pastellivärit ovat erityisen tärkeitä keväällä ja kesällä 2016. Ne säteilevät rauhallisuutta ja rentoutumista, näyttävät erittäin naisellisilta ja romanttisilta. Tällaisia ​​värejä ei kuitenkaan ole kovin helppo yhdistää keskenään tai muiden jo olemassa olevien vaatteiden kanssa. Muotoiluvinkimme tyylikkään ulkonäön takaamiseksi on Sävy muodin sävyyn. Tämä tarkoittaa koko asun suunnittelua yhdessä väriperheessä.

Tone on tone fashion – trendivärit keväällä / kesällä 2016

sävy-sävy-muoti-kevät-kesä-2016-trendit-pantone-värit

Väri -instituutti määrittää joka vuosi 10 trendikästä värisävyä tulevalle kaudelle ja vaikuttaa erittäin voimakkaasti muotiin ja muotoiluun kaikilta osin. Keväällä / kesällä 2016 valitut värit näyttävät hyvin naisellisilta ja varatuilta muutamia poikkeuksia, kuten leinikki ja salamanvihreä, lukuun ottamatta ja poistavat sukupuolten välisen rajan. Se toistetaan vaaleanpunaisen ja sinisen värin gradientissa ja värivalikoima on läsnä sekä naisten että miesten muodissa.

Tone on tone fashion – kevään / kesän asu kvartsista

tone-tone-fashion-spring-summer-2016-pink-quartz-pants-leveät jalat

Ruusukvartsi on lämmin, vaalea ruusun sävy, joka näyttää erityisen naiselliselta ja herkältä. Se pehmentää melko hyvin tiukkaa klassista leikkausta eikä saa sitä näyttämään niin viralliselta. Sävy sävyyn -muotia varten on suositeltavaa käyttää vaaleampia sävyjä ja suuria leveyksiä siluetin optisen parantamiseksi.

Tone on tone fashion – kevät / kesäasu Peach Echossa

SPL972296_006

Iloinen aprikoosiväri ei ehkä sovi sävymuodon sävyyn, koska se tekee kuvasta hieman tilavamman. Leveänä turkkina tämä erityisen naisellinen väri esittelee naisellisuutesi erittäin hienostuneella tavalla. Kirkkaampia vaihtoehtoja, kuten korallia tai persikkaa, käytetään aksentteina.

Tone on tone fashion – kevään / kesän asu Serenityssä 

tone-tone-fashion-spring-summer-2016-serenity-light-blue-pitsi

Rauhallisuus tai vaaleansininen hieman violetilla pohjavärillä näyttää todella tyylikkäältä ja tyylikkäältä. Se olisi hyvä valinta vaatteeksi erityistapahtumaan ja miksi ei morsiusneitojen mekkoihin. Terävä ja klassinen leikkaus näyttää todella hyvältä tässä sävyssä.

Tone on tone fashion – kevään / kesän asu snorkkelisinisessä

tone-tone-fashion-spring-summer-2016-dark-blue-pants-wide-leg

Snorkkelisininen on hieno muunnelma suositusta tummansinisestä, mutta lämmin sävy. Tämän sävyn sävymuoti näyttää erityisen hyvältä naisilla, joilla on ruskeat hiukset tai siniset silmät, ja antaa näiden värien tulla omiin.

Tone on tone fashion – kevät / kesä asu Buttercupissa

tone-tone-fashion-spring-summer-2016-yellow-suit-beyonce

Leinikki on kirkkaan keltainen sävy, joka ei ole ujoille naisille. Häntä sekä Fiestaa ja Green Flashia voidaan kuvata Pantons -väripaletin kevään / kesän 2016 poikkeajaksi. Väri näyttää erittäin hallitsevalta ja vahvalta. Naisten puku, jossa on pitkät housut (myös suunnittelija David Hart), joka yhdistettiin catwalkilla sinisten lisävarusteiden kanssa, on erittäin suosittu. Beyonce käyttää sitä myös tuollaisena.

Tone on tone fashion – kevät / kesäasu limpet -kuorella

tone-tone-fashion-spring-summer-2016-mint-green-coat-skirt

Limpet -kuori tai hieman kylläinen mintunvihreä, myös jäljennetty Tiffany -turkoosiksi, on erityinen vivahde, jota ei kerran unohdeta. Suosittelemme käyttämään klassisia tai peruskappaleita, jotka esittävät tietyn värin oikein. Anna asun näyttää yksinkertaiselta ja tyylikkäältä.

Tone on tone fashion – kevät / kesäasu Limpet Shellin tummassa versiossa

tone-tone-fashion-spring-summer-2016-tummanvihreä-nahka-hame-litteä-kengät

Limpet Shellin tummempi versio on samanlainen kuin bensiininvihreä ja on erittäin suosittu katusävyllä sävymuodissa. Tyylikkäitä yksivärisiä kappaleita, joissa ei ole koriste -elementtejä, voidaan käyttää menestyksekkäästi jokapäiväisessä elämässä litteillä kengillä ja samalla kun lähdetään ulos illalla ja varmistetaan tyylikäs ulkonäkö.

Tone on tone fashion – kevät / kesäasu lilaharmaa

tone-tone-fashion-spring-summer-2016-lila-color-fedora

Lilac Grey on todella suosittu lilaväri, erityisesti kevät- ja kesämuodissa, mutta hieman savuinen. Tämä pastelliväri yhdistyy erittäin hyvin muihin paletin väreihin ja näyttää todella tyylikkäältä harmaan muunnelmana sävynä.

Tone on tone fashion – kevään / kesän asu fiestassa

tone-tone-fashion-spring-summer-2016-red-dark-light-pusero

Fiesta on punainen sävy, joka on myös erittäin suosittu korallipunaisena. Yksiväriseen asuun suosittelemme käyttämään useita sävyjä – yhdistämällä tumma ja vaalea, jotta ulkonäkö ei vaikuta tylsältä. Ole varovainen, kun valitset tämänvärisiä vaatteita, koska ne eivät sovi kaikille ihotyypeille.

Tone on tone fashion – kevät / kesäasu Iced Coffeessa

tone-tone-fashion-spring-summer-2016-nude-brown-tone-nahkahousut

Iced Coffe on beige -sävy, joka näyttää hieman savuisemmalta kuin suosittu kamelin väri. Sävy sävyyn -muotia varten etsit ehdottomasti nahkaa tai vastaavan näköistä vaatetusta. Bleiserillä tai tiukalla nahkahousulla ei ole väliä, se ei jää huomaamatta.

Tone on tone fashion – kevään / kesän asu Green Flashissa

tone-tone-fashion-spring-summer-2016-kirkas-väri-neonvihreä

Vihreä salama voi todella häikäistä sinua. Se on kirkas, huomiota herättävä ja rohkea, ja vain osa tämän värin asuista et varmasti jää huomaamatta. Tämä ei todellakaan sovi sävy-sävy-muotiin, mutta kokonaisuutena, kuten Versacessa, se on.

Klassinen sävy -yhdistelmä – valkoinen / kevät / kesä -asu

tone-tone-fashion-spring-summer-2016-white-ripped-farkut

Valkoinen on erityisen suosittu kesällä ja keväällä, koska vaalea väri ei houkuttele lämpöä. Valkoinen sävy sävymuodissa on helppo koota. On vain tärkeää yhdistää eri kankaat onnistuneesti, jotta toinen tai toinen osa ei näytä likaiselta valkoiselta.

Klassinen sävyyhdistelmä – kevään / kesän asu pehmeässä vaaleanpunaisessa

tone-tone-fashion-spring-summer-2016-soft-pink-quartz-coat

Vaaleanpunainen ei ole vaaleanpunainen, jotkut sanovat, ja olemme samaa mieltä. Tämä väri näyttää erityisen hyvältä vaaleilla tai vaaleilla hiuksilla naisilla, jotka näyttävät hellävaraisilta ja naisellisilta vaaleanpunaisina.

Klassinen sävyyhdistelmä – kevät / kesäasu alastomana

tone-tone-fashion-spring-summer-2016-nude-tender-rock-pusero

Alastonta ei voi oikeastaan ​​kuvata eikä sille voida viitata mihinkään perusväriin – alaston pitäisi kuitenkin olla hieman erilainen jokaiselle henkilölle ja vastata ihon väriä. Joten tumman ihotyypin kameli on väriltään samanlainen, posliini -ihoisille naisille se näyttää ruusuisemmalta jne. Etsi oikea sävy ja vältä tämänvärisiä verkko -ostoksia, koska se ei ehkä näytä hyvältä.

Klassinen sävyyhdistelmä – kevät / kesäasu beige / kameli

tone-tone-fashion-spring-summer-2016-beige-camel-coat

Beigeä kamelin väriä, joka on samanlainen kuin harmaa, ei käytetä vain käytännöllisellä tavalla naisten vaatekaapissa. Valikoima erilaisia ​​vivahteita on niin monipuolinen, että et koskaan löydä kahta osaa 100 -prosenttisesti samalla äänellä. Yhdistä sitten vain erilaiset.

Klassinen sävyyhdistelmä – kevät / kesä -denim -asu

tone-tone-fashion-spring-summer-2016-denim-jeans-shirt

Denim on aina mukana, eikä ole yhtä suosittua vaatekappaletta kuin farkut. Sävymuodin sävy 70 -luvulta on ajankohtainen myös tänään. Farkut, joissa on denim -pusero, voidaan yhdistää upeasti!

Klassinen sävyyhdistelmä – harmaa kevät / kesäasu

sävy-sävy-muoti-kevät-kesä-2016-harmaa-takki-moderni

Harmaa on mustan lievempi muunnelma. Se näyttää urheilulliselta ja tyylikkäältä samaan aikaan, sopii vain kaiken kanssa. Voit vaihtaa saman harmaan asun iltajuhliin vain, jos vaihdat lenkkarit korkokengillä. Näyttää aika täydelliseltä.

Klassinen sävyyhdistelmä – kevät / kesä -asu musta

sävy-sävy-muoti-kevät-kesä-2016-musta-nahkatakki-jokapäiväinen

Musta on aina mukana ja sopii erityisesti jokapäiväiseen käyttöön. Naiset haluavat, että sävyasuissa oleva musta sävy näyttää ohuemmalta, mutta se voi tulla hautajaisiin pukeutuneeksi. Kiinnitä huomiota vaatteiden valintaan.

Previous Post
27 suurta vinkkiä kodin säilytystilaan ja säilytykseen
Next Post
Kattaa pöydän säkkikankaalla joka tilanteeseen – 24 ideaa