15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Löysä, rento ja silti hyvin pukeutunut: vapaa -ajan tyylikäs trendi

vapaa-ajan tyylikäs asu-mies-paita-takki-farkut-valkoiset lenkkarit

Kuten kuuluisa saksalainen muotisuunnittelija Karl Lagerfeld sanoi Markus Lanzin kanssa lähetetyssä lähetyksessä huhtikuussa 2012: “Jokainen, joka käyttää villahousuja, on menettänyt elämänsä hallinnan.” Nyt, viisi vuotta myöhemmin Lagerfeldin lausunto tämä mielipide näyttää menneisyydeltä – ainakin muualla muotimaailmassa. Koska vapaa -ajan tyylikäs ulkonäkö on tällä hetkellä suosittu. Ja mikä on muodin tärkein osa? Verryttelyhousut! Yhdistettynä klassiseen paitaan sanomme hyvästit puhtaille pukukäyttäjille ja tuomme peliin hieman mukavuutta menettämättä elämäämme. Mutta ulkonäkö ei mene hyvin alas kaikkialla, joissakin tilanteissa se voi jopa näyttää sopimattomalta. Mitä sinun pitäisi tietää collegehousujen elvyttämisestä, olemme koonneet sinulle tässä artikkelissa.

Housut menettävät huonon kuvansa

vapaa-ajan tyylikäs collegehousut-haaremi-housut-huivi-paita

Tyypillisesti nämä ovat mukavia vapaa -ajan vaatteita, joita käytämme, kun tulemme töistä kotiin. Me lepäämme sohvalla, saatamme jopa viedä roskat tai mennä treenaamaan. Loppujen lopuksi haluamme viihtyä työpaikan ulkopuolella. Kuitenkin, kun käytämme collegehousuja kadulla ja ehkä haluamme ostaa jotain jotain viereisestä supermarketista, emme varmasti huomaa vain monia sivusuuntaisia ​​katseita. Olet luultavasti jo huomannut, että pudistat päätäsi collegehousujen käyttäjää kohtaan. Niin sanotuilla lenkkeilijöillä oli toistaiseksi melko huono maine. Mutta ne ajat ovat vihdoin ohi.

Lenkkeilyhousut kevennetään ja tehdään sosiaalisesti hyväksyttäviksi

collegehousut-musta-denim-takki-lenkkari-hattu

Vapaa -ajan tyylikkyys ei tietenkään tarkoita, että voit saada kuluneet vaatteesi kaapista. Kaupallisesti saatavilla olevat urheiluhousut ovat hyödyllisiä ja mukavia, mutta ne pysyvät ehdottomana. Loppujen lopuksi se on vapaa -ajan tyylikäs, jossa mukavat housut laadukkaita ja visuaalisesti houkuttelevia paitoja olla yhdistetty. Uudet mallit koostuvat siksi toiminnallisesta materiaalista, ja niissä on ilman vyötärönauhaa kutsutaan verryttelyhousuiksi. Nämä leikataan yleensä hieman tavallista pidempään, jotta ne ulottuvat kenkien yli. On kuitenkin myös lyhyempiä vaihtoehtoja. Värit ja kuviot muistuttavat jälleen tavallisia housuja.

Vapaa -ajan tyylikkyyden perussäännöt

vapaa-poikasen-mies-bleiseri-sneaker-housut

Periaatteessa vapaa -ajan tyylikäs ulkoasu on tyyli, jota voit kokeilla täydellisesti, jotta saat lopulta tarpeisiisi sopivan yhdistelmän, jossa tunnet olosi hyväksi. Kuitenkin on olemassa muutamia sääntöjä, joita haluamme suositella sinulle, jotta olet aina tyylikkäästi pukeutunut:

1. Oikea yhdistelmä on ratkaiseva

vapaa-ajan tyylikäs-vinkit-topit-yhdistelmäpaita

Vastakohdat vetävät puoleensa. Juuri tämä seikka tekee vapaa -ajan tyylikkäästä ulkoasusta niin mielenkiintoisen meille. Leveät, rennot lenkkeilyhousut näyttävät erityisen hyviltä ohuen T-paidan (vapaa-ajan) tai tyylikkään paidan / puseron (toimistoon) kanssa. Jos sen on oltava hieman muodollisempi, se ei myöskään ole ongelma, laita vain takki, puku liivi tai bleiseri. Jos asiat ovat hieman rennompia, kannattaa tavoittaa maali tai näytelaatikko. Silmiinpistävät tulosteet voivat olla todellinen katseenvangitsija.

2. Huomaa värivalinta!

vapaa-ajan tyylikäs-lenkkeilyhousut-harmaa-musta

Housut hohtavat hiljaisilla väreillä, kuten yönsinisellä, hämäränharmaalla tai peitonvalkoisella. Ne voidaan yhdistää erityisen hyvin, olla hillittyjä ja siksi sopivia melkein mihin tahansa tilanteeseen. Paidat, puserot tai paidat voidaan myös valita sävy kerrallaan, jotta saadaan aikaan harmoninen kokonaiskuva. Ei ole mitään sitä vastaan, että ajoittain leikitään näkyvällä kuviolla, ainakin ylhäällä. Ulkonäköä kuitenkin yleensä parannetaan muodikkailla lisävarusteilla.

3. Tarvikkeet, tarvikkeet, tarvikkeet

vapaa-ajan tyylikäs-tarvikkeet-reppu-vaaleanpunainen

Jotta ulkonäkö ei näyttäisi liikaa vapaa -ajalta tai edes tylsältä, sinun pitäisi nyt kaivaa syvälle temppupussiisi. Periaatteessa naiset eivät voi mennä vikaan tyylikkään pussin kanssa, eivätkä myöskään miehet, joilla on laadukas salkku tai kannettavan tietokoneen laukku. Fashionistit ovat myös onnekkaita, kun he voivat loistaa oikeilla koruilla: suuret rengaskorvakorut tai lausuntoketju korostavat ehdottomasti asua. Ole kuitenkin varovainen, ettet näytä ylikuormitetulta. Muuten muistutat enemmän joulukuusta kuin trendikästä fashionistaa. Sekä naiset että miehet voivat tuoda tyylinsä parrasvaloihin tyylikkäillä kengillä, koska ne luovat halutun kontrastin oikealla valinnalla. Sopivia aurinkolaseja tai hattua ei tietenkään pitäisi puuttua kesällä, mutta talvella värikäs takki on täydellinen katseenvangitsija.

vapaa-ajan tyylikäs-naisten-housut-vasikan pituus-pitkä-toppi

© GaudiLab _ shutterstock.com

© inchic _ shutterstock.com

© Katsiaryna Pakhomava _ shutterstock.com

© CC0 Pixabay.com / Pxhere.com

Previous Post
27 suurta vinkkiä kodin säilytystilaan ja säilytykseen
Next Post
Kattaa pöydän säkkikankaalla joka tilanteeseen – 24 ideaa