15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Suunnitteluideoita ja vinkkejä täydelliseen kuntosaliin

fitnes -studio kotona puulattia merinäköalalla tuolit

Täydellinen Kotikuntosali on tavoite, joka jokaisella terveydestä tietoisella ihmisellä on edessään. Toisaalta urheilijat suunnittelevat kotona huoneen, jossa he voivat tehdä harjoituksia säännöllisesti, vaikka he eivät ole vielä peruuttaneet kuntotilausta.

Mitä tarvitaan täydelliseen kuntosaliin?

koti kuntosali retro design tyylikäs

Tämän artikkelin tarkoituksena on vastata kysymykseen siitä, mikä todella tekee täydellisen Kotikuntosali tarvitaan. Jotkut tässä annetut neuvot estävät suuria virheitä tällä alalla, jos suunnittelet kuntosalia kotiisi ensimmäistä kertaa. Nyt ne voivat olla loistavia sisustusideoita täydellisille Kotikuntosali ovat käteviä, jos etsit ylellisiä ja tyylikkäitä konsepteja.

Hyödyllisiä vinkkejä kuntosalille

kotiin kuntosali ylellinen palmupuun kristallikruunu

Jos olet jo päättänyt perustaa kuntosalin kotiisi, tärkein asia on löytää oikea paikka ensin. Vaikka se kuulostaa hieman epämukavalta, se on usein sitä Kotikuntosali hyvin harvoin muistuttaa ammattimaisia ​​kuntosaleja. Vaikka mukava kuntokeskus tai joogahuone tyhjässä autotallissasi voisi olla loistava investointi.

Seuraava askel kohti täydellistä Kotikuntosali oikea laite ja laitteet löytyvät. Voit ensin harkita, mitä urheilulajeja haluat harrastaa, ja ostaa sitten halvimmat ja turvallisimmat kuntolaitteet. Joogahuone vaatii vain DVD -järjestelmän musiikin rentouttamiseen ja joogamaton, jossa makaat venyttelyn ja meditaation aikana.

Kodin kuntosalin iso ikkuna ja koriste keltaisella

kuntosalin sisustus keltainen

Kun kyse on täydellisen kuntosalin perustamisesta, kuntosalilaitteet ja DVD -järjestelmä eivät ehkä riitä. Jos sinulla on tarpeeksi tilaa kotona, voit sijoittaa pienen pöydän, johon voit laittaa kuntojuomia tai vaatteita. Pieni vaatekaappi voisi olla oikea valinta ylimääräisiin vaatteisiin harjoittelua varten. Suuri peili seinällä on viimeinen osa täydellistä Kotikuntosali. Peili luo vaikutelman, että huone on suurempi ja samalla hyödyllinen yksityiskohta motivaatioprosessissa.

Suunnitteluideoita täydelliseen kuntosaliin

joogahuone kotona sipegelmatto kynttilänjalka

Seuraavat suunnitteluideat täydelliseen Kotikuntosali esitellä erilaisia ​​konsepteja sisustamiseen ja sisustamiseen. Kaunis kattokruunu, joka on valmistettu kristalli- ja hopeajäljitelmistä, riittää lisäämään kotiisi ylellisyyttä Kotikuntosali tuoda. Voit saavuttaa saman vaikutuksen asettamalla suuren kaktuksen tai ehkä eksoottisen kämmenen yksinkertaiseen kattilaan.

Lattia täydellisessä kunnossa Kotikuntosali voisi käyttää ylimääräisiä tyylielementtejä. Suuri matto voi asettaa rajan urheiluvälineiden välille, jos se on järjestetty seinän lähelle molemmin puolin. Kuntosalin klassinen lattia on valmistettu parketista ja muistuttaa korkealaatuista puuta. Voit myös kokeilla paksua huoneen kokoista mattoa.

Kotikuntosali puutarhanäkymällä

kuntosalin ikkuna puutarhanäkymä

Kuntosali ruusun terälehdillä koristeena

sisätilojen kuntosalin seinän koristelu ruusun terälehtiä

Kotikuntosali puupylväillä

kuntosali puiset pilarit

Kuntosali kotona erilaisilla urheiluvälineillä

kuntosali talossa kuntolaitteiden joogamatto

Kotikuntosali, jossa on beige ja tumma puu

kuntosali kotona beige tumma puu

Kuntosali kotona värikkäillä matoilla ja värillisillä lipastoilla

fintness studio kotona värikkäitä värejä

Kotona sijaitseva kuntosali, jossa on yksinkertainen muotoilu ja puulattia

kuntosali kotona puulattia yksinkertainen muotoilu

Previous Post
Makuuhuoneen sänky – LeComfortin moderneja malleja
Next Post
Kattaa pöydän säkkikankaalla joka tilanteeseen – 24 ideaa