15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Retro keittiö – sisustusvinkkejä ja ideoita

valkoinen keittiö retro -muotoilu

the retro keittiö on täysin mukana! Upeat värimaailmat, söpöt keittiön kaapit puukaiverruksella tai tyylikäs keittiö 60 -luvulta ja yksinkertaisen eleganssin ajalta. Mielenkiintoiset aiheet ja sisustus muokkaavat muotoilun yleistä ulkoasua. Olemme keränneet sinulle kokoelman retro -malleja, jotka voivat varmasti antaa sinulle yksinkertaisia ​​mutta erittäin tehokkaita sisustusideoita.

Retro -keittiö tuo romanttisen tunnelman

iso-valkoinen-sininen-retro-keittiö

the retro keittiö voidaan jakaa kahteen pääteemaan – romanttinen keittiö, jossa on puiset kaapit ja koristeet, keittiön verhot, joissa on kukkakuvioita ja kivilattiat. Tiiliseinä tai takka lisää mukavuutta. Värit ovat pastelli, vaaleansininen, vaaleanvihreä, valkoinen ja pehmeä vaaleanpunainen. Voit integroida punaisen muotoiluun kontrastina. Keittiökalusteiden pehmeät soikeat muodot, paljon kukkia määrittävät alueen. Tämän suunnittelun erikoisuutena ovat keittiökaapit – paljon astioita on tiskillä. Värilliset suuret lusikat, pannut ja kaikenlaiset asiat ovat itse asiassa osa sisustusta ja muistuttavat meitä isoäidistämme.

Retro keittiö yksinkertaisella eleganssilla

mielenkiintoinen-keittiö-kaapit-retro-suunnittelu

Toinen vaihtoehto retro keittiö sisältää tavalliset tummat tai vaaleat puukaapit. Tälle laitokselle on tyypillistä matto, jossa on mielenkiintoisia aiheita, tyylikäs valaistus ja – seinien kuvat, jotka luovat tyylikkään tunnelman. Ennen kaikkea värimaailmat ovat luonnollisia, lattia – kevyt mutta kiiltävä. Marmoria ja puuta käytetään runsaasti. Musta, valkoinen ja punainen määrittelevät sisustuksen. Mielenkiintoisia aksentteja voidaan asettaa keltaisilla kaappeilla.

Retro -keittiön perustaminen – vinkkejä

retro -aksentti puu keittiö

Jos etsit a retro keittiö sinun ei tarvitse käyttää siihen suuria summia rahaa. Osta tavallisia yksinkertaisia ​​puukaappeja ja lisää retro -matto aksentiksi huoneeseen. Ripusta piirustukset seinälle. Samanväriset verhot ovat myös hyvä lisä sisustukseen. Jos sinulla on vanhoja kaappeja, voit maustaa niitä vaaleanpunaisella tai vihreällä värillä ja käyttää niitä uudelleen. Osta vaaleanpunaisia ​​tai sinisiä keittiökoneita. Liimaa retro tapetti seinälle. Pienellä mielikuvituksella voit perustaa unelmiesi keittiön ilman paljon vaivaa!

Neutraalit värit keittiössä

tyylikäs-keittiö-neutraali-värimaailma

Tyylikäs puinen keittiö

tyylikäs-keltainen-keittiö-retro-tyyli

Mustavalkoinen keittiö

musta-valkoinen-iso-keittiö-retro-tyyli

Retro -makuinen keittiö

Retro keittiösaari

Vintage -keittiö punaisilla aksentteilla

vintage kulma keittiö retro design

Punaisia ​​aksentteja keittiössä

punainen keittiölaskuri retro keittiön suunnittelu

Vihreät retro -keittiömallit

vihreä keittiö retro -tyyliin

vihreät retro -keittiökaapit

Vielä 100 ideaa keittiöön

Previous Post
Makuuhuoneen sänky – LeComfortin moderneja malleja
Next Post
Kattaa pöydän säkkikankaalla joka tilanteeseen – 24 ideaa