15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lukeminen iloksi – kuinka luoda täydellinen lukukulma

marokko-tyyny-riippuva tuoli-lukemisen ilo

Nopeassa, huipputeknologian digitaalisessa aikakaudessamme ei ole yhtä nautittavaa kokemusta kuin ilmoittautuminen hyvän kirjan pariin ja lukeminen iloksi. Tarvitset vain kirjan ja rajattoman mielikuvituksen. Ihannetapauksessa sinulla on erillinen lukualue, jolla voit istua mukavasti ja ilman häiriöitä. Tämä artikkeli käsittelee diTäydellinen lukukulma, jotta voit nauttia intohimostasi kirjallisuuteen mukavasti.

Minne sijoittaa täydellinen lukukulma

valoisa-viihtyisä-täydellinen lukunurkkaus

Joten sinulla on kirja, jonka olet halunnut lukea kuukausia, ja lopulta sinulla on aikaa nostaa jalat pystyyn ja rentoutua! Esimerkimme osoittavat täydellinen lukukulma, kehitetty erityisesti tätä erityistä “minä” aikaa varten. Ne on suunniteltu vain yhdelle henkilölle ja ne ovat paikkoja, joissa voit ottaa aikaa itsellesi kaikilta ja kaikelta. Jokainen tarvitsee ajoittain paeta todellisuudesta ja rentoutumista täydellinen lukukulma, yhdessä hyvän kirjan kanssa tämä tarjoaa. Se on yksinkertaista, et tarvitse suurta huonetta, tarvitset mukavan huoneen. Entä kasata leveä ikkunalauta tyynyillä ja peitolla? Luo tilaa kirjoille ja pöydälle, jonne voit sijoittaa juoman ja ehkä välipalan helposti ulottuvillesi. Jos erkkeri ei ole käytännöllinen vaihtoehto sinulle, voit luoda kodikkaan istuimen kodin yksityiseen nurkkaan. Valitse vain paikka, jossa voit olla piilossa ja jättää yksin.

Mitä muuta tarvitset täydelliseen lukukulmaasi??

suuri ikkuna-kätevä lukualue

Jos etusijalla on mukavien istuinten luominen, toinen tärkeä näkökohta on hyvän valonlähteen hankkiminen lukemiseen. Jos sinulla on ikkunaistuin, päivänvaloa on riittävästi, mutta yöllä tarvitset toisen valonlähteen. Kannettava nivellamppu riittää yleensä, mutta valo on sijoitettava niin, että se putoaa kirjan sivuillesi. Upea lattiavalaisin on sekä silmiinpistävä että tarvittava suuntaava valo. Valitse joustava lamppu, jotta voit suunnata valaistuksen juuri sinne, missä sitä tarvitset. Ja kirkastaa kiehtovaa sisältöä.

leveän ikkunalaudan ihanteellinen lukukulma

Hänen täydellinen lukukulma voidaan täydentää yllä olevilla ideoilla. Kuitenkin, jos olet todellinen innokas lukija ja haluat helpon pääsyn kokoelmaasi, voit myös sijoittaa kirjahyllyt lukualueellesi. Tämä tunnistaa tilan hyvin erityisellä toiminnolla. Samalla laitat sohvapöydän. Kun olet siinä, voit päättää asentaa täydellisen lukutuolin tai sohvan. Entä moderni riippuva tuoli, joka on ripustettu katosta? Ne asettavat aksentin huoneeseen ja ovat myös erittäin mukavia. Vaihtoehtoisesti, jos haluat lukea valhetta, valitse erittäin mukava sohva tai vuodesohva makusi mukaan. Se on mahdollista mieltymystesi ja budjettisi mukaan täydellinen lukukulma säädä niin, että lukukokemuksesi on optimaalinen.

kirjoittanut Jaz

mukava-verhoiltu-nojatuoli-lukeminen iloksi

Erkkeri-ikkunan täydellinen lukukulma

epätavallinen-ikkuna-kynnys-lukeminen

kodikas lukukulman leveä ikkunaistuin

yhdistelmä-nojatuoli-kirjahylly   pieni lukukulma-kodikas tunnelma-takka

ikkunalaudalla mukava lukukulma

riipputuoli-optimaalinen-lukeminen

mukava-nojatuoli-jakkara-kirjahylly-välttämätön

tyylikäs-koti-kirjasto-tumma-sisustus

Previous Post
27 suurta vinkkiä kodin säilytystilaan ja säilytykseen
Next Post
Kattaa pöydän säkkikankaalla joka tilanteeseen – 24 ideaa