15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderni kaupunkiasunto New Yorkissa, ylellinen sisustus

Puuterassi Uusi terassi kaupunki

Tämä moderni hotelli sijaitsee New Yorkin keskellä Kaupungin huoneisto hyötyy upeasta näkymästä ja tyylikkäästä sisustuksesta. Arkkitehdit ovat muuttaneet vanhan rakennuksen moderniksi sisustuseksi. Talon rakentaminen kaipasi pikaista remonttia. Rakenteen kestävyyden varmistamiseksi asennettiin ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko. Ylimääräinen kerros rakennettiin maksimoimaan asuintilaa. Talo jaettiin kahteen samankokoiseen parvihuoneistoon. Suunnittelijat loivat avoimen suunnitelman, jossa olohuone, keittiö ja ruokailutila yhdistettiin yhdeksi olohuoneeksi. Tämän lisäksi jokainen tarjoaa Kaupungin huoneisto kotiteatteri, kaappi, kolme makuuhuonetta ja kolme kylpyhuonetta.

Moderni kaupunkiasunto – mielenkiintoinen valaistus

moderni olohuone-iso sohva

Perhe, joka on omistanut rakennuksen useiden sukupolvien ajan, antoi arkkitehdeille tehtäväksi suunnitella moderni ja kodikas sisustus. Kuvanveistäjien avulla heillä on monitoiminen suunnitteluidea Kaupungin huoneisto tuli. Runsaasti lasitettu julkisivu päästää riittävästi auringonvaloa sisätiloihin ja valaisee olohuoneen. Futuristinen riippuvalaisin antaa tarpeeksi valoa ruokasaliin. Mielenkiintoinen seinärakenne, nykyaikaiset taideteokset seinillä ja luonnolliset värit täydentävät kokonaiskuvaa. Suunnittelun todellinen kohokohta on verho, joka on koristeltu sadoilla pienillä valoilla ja täyttää talon valolla.

Moderni kaupunkiasunto mukavilla kalusteilla

moderni kattovalaisin ruokasalissa

Jokaisessa huoneessa Kaupungin huoneisto Aksentteja asetettiin – violetti väri lastenhuoneessa, mielenkiintoinen sängynpääty makuuhuoneessa ja punainen laattareuna kylpyhuoneessa kontrastina muuten neutraaliin värimaailmaan. Sisäkoristeina käytettiin lasi- ja keraamisia hahmoja. Moderni huoneisto Fraktaalirakenne Yhdistää Manhattanin loft -asunnon tyylikkään tyylin ja perinteisen rakennuksen 1900 -luvulta.

Pyöreä sohvasetti

ylellinen parvihuoneisto

Pyöreä matto olohuoneessa

Sohvapöytä matto-pyöreä olohuone

Parvihuoneisto New Yorkissa

suuri maalaus olohuoneen suunnittelu

Valkoinen sisäänrakennettu keittiö

Keittiön saari-valkoinen baarituoli

Perusta pieni lastenhuone

violetti lastentarhan suunnittelu

Värikäs lastenhuone violetilla aksentilla

violetti lastentarhan sisustus

Sängynpääty – mustat koristeet

Sängyn päädyn muotoilu

Makuuhuone valkoinen

moderni makuuhuone-valkoinen väri

Vanha talo New Yorkissa – kunnostuksen jälkeen

Parveke muovinen huonekalutalo

Manhattanin huoneisto trendikkäällä alueella

moderni kaupunkiasunto

Previous Post
Makuuhuoneen sänky – LeComfortin moderneja malleja
Next Post
Kattaa pöydän säkkikankaalla joka tilanteeseen – 24 ideaa