15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ainutlaatuinen seinä- ja lattiavalaisin Pulley Light by 2nd Shift

Suunniteltu lattiavalaisimen hihnapyörän valo noudattaa hihnapyörän periaatetta

Anna tämän yksinoikeuden olla mukana Seinä- ja lattiavalaisin inspiroi päivittäiseen käyttöön. Se tarjoaa kodikkuutta ja on kaikkea muuta kuin tylsää. Hihnapyöräjärjestelmän innoittamana lamppu koostuu kiinteistä hihnapyöristä ja köydestä. Hienostunut muotoilu tekee vaikutuksen vahvalla identiteetillä.

Seinä- ja lattiavalaisin korkealaatuisesta koivupuusta

Lukuvalolamppu desig koivu puu teräs hihnapyörät köysi hihnapyörä lohko

Seinä- ja lattiavalaisin Pulley Light tuo erityistä viehätystä omiin neljään seinään. Ainutlaatuinen konsepti perustuu hihnapyörätekniikkaan, mutta tässä mekanismia ei käytetä kuormien siirtämiseen. Yksinkertainen idea, joka toimi suunnittelun inspiraationa, toteutettiin koivupuusta ja mustasta teräksestä. Valaisin voidaan integroida mihin tahansa sisustustyyliin – teollisesta tyylikkäästä minimalistiseen ja klassiseen – ja tarjoaa runsaasti, tasaista lukuvaloa. Pulley Lightin kauniin ulkonäön lisäksi pienemmissä mitoissa sen kevyt paino ja tinkimätön toteutus.

Laadukas lattiavalaisin Pulley Light

Moderni lattiavalaisin, jossa on hehkulamppu-hihnapyörä, valo-elävä lisävaruste, toinen vuoro

Hehkulamppu voidaan nostaa ja laskea uudelleen hihnapyöräperiaatteen mukaisesti valaistuksen voimakkuuden mukauttamiseksi tarpeisiisi. ”Köysi” sai inspiraationsa purjeveneiden kiinnittämiseen pollareihin ja delfiineihin. Suunnittelijalattiavalaisin tuottaa lämmintä valoa ja voidaan yhdistää täydellisesti muihin valonlähteisiin.

Seinä- ja lattiavalaisin lukukulmaan

Pulleylight-seinä- ja lattiavalaisin-rullat köysi-hihnapyörä -periaate

2.vuoro on amerikkalainen designstudio, joka luo nykyaikaisia ​​tuotteita. Epätavallisten asioiden ystävät löytävät tuotevalikoimasta vertaansa vailla olevia filigraanisia malleja. Moderni Pulley Light -lattiavalaisin on valmistettu yksityiskohtiin ja sille on ominaista vähäinen materiaalinkäyttö.

 Hehkulamppu tarjoaa tasaisen valotehon

Designlamppu mustasta teräksestä koivusta

Previous Post
54 ideaa laminaatille – rajaton valikoima moderneja huoneita
Next Post
Mattoja, joissa on värikkäitä kuvioita