15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

17 modernia design -huonekalua, jotka lanseerattiin vuonna 2015

modernit huonekalut 2015-sohva-integroidut hyllyt-koodi-enne

Vuosi 2015 oli hyvä vuosi kaikille muotoilun ystäville, jotka haluavat päivittää asuinalueensa laadukkailla ja tyylikkäillä huonekaluilla. Tänään olemme 17 modernit design -huonekalut, jotka lanseerattiin vuonna 2015. Jokaiselle huonekalulle on ominaista korkea toimivuus ja esteettisyys, joita arvostetaan suuresti jokaisessa modernissa kodissa.

Modernit huonekalut olohuoneeseesi

Modernit huonekalut 2015-koodi-enne-sohva-integroidut kirjahyllyt-laatikot

Suunnittelija Christophe Pillet suunnitteli Code -sohvan ENNE: lle. Se on varustettu kirjahyllyillä, hyllyllä pöytälampuille ja maljakoille sekä sivupöydällä, jossa on laatikko. Kompakti ja käytännöllinen huonekalu näyttää myös erittäin tyylikkäältä ja modernilta. Uusi pakollinen olohuoneeseesi.

NC Landscape -seinäyksikkö Acerbisilta

modernit huonekalut 2015-elävät seinä-led-valolasit hyllyt-NC-Landscape-Acerbis

Suunnittelija Massimo Castagnan NC -maisema on modulaarinen seinäjärjestelmä. K-Stone-optiikan seinäpaneelit mahdollistavat taulutelevision asentamisen seinälle. Kaikki ruma kaapelit voidaan piilottaa sen taakse. Metakrylaatista valmistetut hyllyt ja jalat antavat kevyyden tunteen. Integroitu LED -valaistus korostaa läpinäkyviä, mattapintaisia ​​ja kiiltäviä pintoja.

modern-design-huonekalut-2015-elävä seinä-led-luonnonkivi-optiikka-NC-LANDSCAPE-ACERBIS

Modernit huonekalut ruokasaliin

Zaffiro ruokapöytä, Presotto

modernit huonekalut 2015-ruokapöytä-suorakulmainen-presotto-Zaffiro

Suorakulmaisen ruokapöydän on suunnitellut Pierangelo Sciuto huonekaluvalmistajalle Presottolle. Pöytälevy on valmistettu innovatiivisesta posliinikeraamisesta Laminam. Kemikaaleja, tulta ja kuumuutta kestävä, naarmuuntumaton ja ympäristöystävällinen Laminam on monipuolinen pinnoite.

Bonaldon TL -ruokapöytä

modernit huonekalut 2015-ruokapöytä-suorakulmainen-puu-TL-Bonaldo

Suunnittelija Giuseppe Viganon TL -ruokapöytä sai nimensä keskipöydän sarakkeen ainutlaatuisesta muodosta. Pöytälevy ja sarake muodostavat erinomaisen kokonaisuuden, ja molemmat kirjaimet on valmistettu eri materiaaleista. Pöytälevy puusta ja L-muotoinen pylväs maalattua metallia, kuten kuparia tai messinkiä.

Laajennettava ruokapöytä matta valkoinen

modernit huonekalut 2015-valkoinen-lakka-laajennettavissa-TL-Bonaldo

Modernit puukalusteet

Cadovius -perhoshylly

modernit huonekalut 2015-seinähyllyt-perhonen-pähkinäpuu-puu-Cadovius

Cadovius -perhoshyllyn suunnitteli Poul Cadovius vuonna 1958, mutta tanskalainen huonekaluvalmistaja dk3 toi sen markkinoille vasta vuonna 2015. Hieno seinähylly tarjoaa kätevän säilytyksen kirjoille, lisävarusteille tai jokapäiväisille tavaroille, kuten avaimille tai kuulokkeille. Suunnittelu pelaa kontrastia perhosten kevyyden ja massiivipuumateriaalin välillä.

eri asennot ovat mahdollisia

modernit huonekalut 2015-makuuhuone-cadovius-perhonen-seinä-hylly-pähkinäpuuta

kaksi seinähyllyä voi korvata yöpöydän

modernit huonekalut 2015-makuuhuone-puiset seinähyllyt-Cadovius

 Vieraana La Cividina

modern-design-huonekalut-2015-olohuone-sohva-nojatuoli-GUEST-La-Cividina

Antonio Rodrigezin vierasistuinkalustosarja sisältää modulaarisia sohvia, nojatuoleja ja ulosteita, jotka sopivat olohuoneisiin, odotushuoneisiin, hotellin aulaan tai lentoaseman saliin. Elementteille on ominaista niiden pehmeät, pyöristetyt linjat.

modern-design-huonekalut-2015-olohuone-valkoinen-sohva-jakkara-GUEST-sohva-La-Cividina

Rolf Benz 214 nojatuoli puurungolla

modern-design-huonekalut-2015-nojatuoli-verhoilu-puu-rolf-benz

Rolf Benz 214 rentoutuva nojatuoli jakkara on suunnitellut saksalainen muotoilustudio Formstelle. Kohokohta on näkyvä puurunko, tammea tai pähkinää. Pehmeä pehmuste lisää mukavuutta.

Giorgetin kääntyvä nojatuoli

modern-design-huonekalut-2015-nojatuoli-puu-swing-giorgetti

Suunnittelija Carlo Colombo loi Swior -nojatuolin Giorgetille. Runko on valmistettu kiinteästä Canaletto -pähkinästä ja vaalea nahkainen päällinen antaa tuolille erityisen viehätyksen.

Desireen Savoye -sohva metallirungolla

modernit huonekalut 2015-olohuone-sohva-metallikehys-SAVOYE-Desiree

Uusi Savoye -sohva on suunniteltu yksinomaan Desireelle suunnittelija Marc Sadlerin toimesta. Pehmeä, täysin irrotettava verhoilu sopii täydellisesti yhteen ohuen kehyksen kanssa, jossa on lieriömäiset jalat alumiinia.

Cassinan Scighera

modern-design-huonekalut-2015-olohuone-sohva-cassina-scighera-piero-lissoni

Piero Lissonin Scighera -sohva on suunniteltu valmistajalle Cassina. Sitä voidaan kutsua kuin paksua sumua, joka ympäröi ja ympäröi sinua. Istuin on leveä, käsinojat – anteliaat, tyynyt – pehmeät ja ulkonäkö – kutsuva. Sohva ei ole vain mukava, vaan myös toimiva. Jokaisessa istuimessa on säädettävä niskatuki, jotta voit löytää täydellisen asennon rentoutumiseen tai juttelemiseen.

Minottin Seymour -sohva

modern-design-huonekalut-2015-verhoiltu sohva-pyöristetty-Seymour-Minotti

Suunnittelija Rodolfo Dordonin Seymour -sohva huokuu muodollista tarkkuutta, kun taas kaarevat linjat välittävät pehmeyden ja kodikkuuden tunteen.

moderni-design-huonekalut-2015-olohuone-modulaarinen sohva-Seymour-Minotti

 Mathi -sohva Longhilta

modern-design-huonekalut-2015-nahka-sohva-konsoli-pöytä-matisse-sohva-longhi

Matisse -sohva on Studio C: n suunnittelema ylellinen nahkasohva. Pyökkirakenne on päällystetty polyuretaanivaahdolla. Selkänoja ja käsinojat tarjoavat riittävästi säilytystilaa erilaisille koristeille.

modern-design-huonekalut-2015-sohva-integroidut hyllyt-takana

Driaden Elisa -sohva ja nojatuoli

modernit huonekalut-olohuone-nojatuoli-sohva-domus-driade-elisa

Suunnittelija Enzo Marin Elisa -huonekalusarja sopii sisä- ja ulkokäyttöön. Runko on valmistettu teräksestä, joka on maalattu mustanruskealla epoksimaalilla, tyynyt polyuretaanivaahdosta ja eri tiheydellä olevista polyesterikuiduista. Kangaspäällinen voidaan irrottaa ja pestä.

Bonaldon Picabia -yhden hengen vuode

modern-design-huonekalut-2015-yhden hengen vuode-verhoiltu pääty-lastenhuone-PICABIA-Bonaldo

Suunnittelija Giuseppe Viganon Picabia -sänky tekee vaikutuksen muodon omaperäisyydellä ja verhoilun mukauttamisella. Pääty voidaan räätälöidä eri kankailla ja vastaavilla kontrastiväreillä.

Kuun sänky My Home Collectionista

modernit huonekalut 2015-makuuhuone-sänky-harmaa-moon-my-home-colleciton

Kuusängyn suunnittelivat suunnittelijat Silvana Angeletti ja Daniele Ruzza. Puinen pääty polyuretaanivaahtoa, jalat terästä ja irrotettava verhoilu. Muotoilu antaa miellyttävän kevyyden ja pehmeyden tunteen.

Previous Post
Moderni mattorakenne, painettu maalaismaisilla aiheilla
Next Post
Italialaisia ​​sisustusideoita – kuninkaalliset ruokailu- ja makuuhuoneen kalusteet