15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

4 Los Angelesin luksusasuntoa upeilla näkymillä

Ylellinen talo Blue-Jay-Way-terassi-yöllä-valot-of-the-city

Aina on jotain kiehtovaa ja samalla rauhoittavaa upeassa näkymässä, josta voit nauttia ikkunoista tai terassilta. McClean Design on erikoistunut juuri tähän – käyttämällä luonnollista ympäristöä keskipisteenä. Suunnittelijatiimi pitää erittäin tärkeänä nykyaikaista estetiikkaa ja luonnonmateriaaleja rakentamisessa, he yrittävät luoda suuria, avoimia alueita lasittamalla ja tutkivat dynaamista sisä- / ulkotyyliä. Oletko jo utelias? Kyllä, meillä on myös hienoja Ylelliset asunnot, jotka todistavat sen! Pysy kanssamme ja nauti kuvista!

Arkkitehtitalo McClean Design sijaitsee Kaliforniassa ja keskittyy ympäristöystävälliseen kestävään suunnittelukäytäntöön. Heillä on monen vuoden kokemus Los Angelesista ja ympäröivältä alueelta, ja he voivat todella vastata asiakkaidensa tarpeisiin. McClean Designin arkkitehdit ja suunnittelijat etsivät aina tasapainoa alueen luonnonolosuhteiden ja asiakkaiden mieltymysten välillä. Tämä prosessi on useimmissa tapauksissa monimutkainen, mutta tulokset ovat upeita! Nämä ovat todella upeita luksuskoteja, jotka palvelevat asiakkaidensa kaikkia tarpeita!

 McClean Designin toteuttamia luksuskoteja

luxury-house-Blue-Jay-Way-view-pool-city-day

Blue Jay Way on loistava esimerkki hämmästyttävästä sisä- ja ulkotyylistä, jonka McClean-Design on luonut asiakkailleen. Tämä terassi, jolta on upeat panoraamanäkymät kaupunkiin, on uskomaton, mutta suunnittelutiimi on huolellisesti asettanut katoksen paikalleen suojaamaan kuumalta kesän auringolta tai odottamattomalta kaatosateelta!

luxury-home-Blue-Jay-Way-patio-takka-yö-valaistus

Täällä voit nauttia rauhassa aterian ulkona tai käyttää infinity -allasta terassin reunalla, jossa on lounge -istuimet ja ulkotakka. Katetun alueen ulkovalot toistavat asunnon katon kuvion hämärtämällä sisä- ja ulkopuolisen viivan.

luxury-house-Blue-Jay-Way-parveke-lasi-kaide-yövalot-kaupunki

Iltahämärässä upotetut valot valaisevat terassin ja lisäävät ulkoilua henkilökohtaisesti.

Luxury Homes Blue Jay Way Patio Takka Valaistus

Blue Jay Way on suunniteltu kahdelle tasolle, sosiaaliset ja yksityiset vyöhykkeet on erotettu vesielementillä. Kaksi rakennetta ympäröivät jalkakäytävät ja yhdistetään katetulla sillalla. Katettu silta toimii myös kuvakehyksenä, joka ohjaa katseesi kaukaisuuteen ja tekee näkymästä selvästi näkyvän.

Ylelliset talot Blue-Jay-Way-keittiö-keittiö-saari-valkoinen-musta

Koska asiakkaat eivät ole kiinnostuneita vain kauniista näkymistä ja dynaamisista ulkoilutavoista, McClean Design ei ole unohtanut myös sisäalueita. Keittiö on hämmästyttävä esimerkki modernista keittiötilasta, josta jokainen kokki voi vain uneksia. Täällä on runsaasti säilytysvaihtoehtoja ja valmistelualueita. Valkoiset kaapit ja vaalea keittiösaari ovat jyrkässä ristiriidassa seinien tummien puukaappien kanssa. Koko huonekalun puhtaat linjat rikkoutuvat tuolien pehmeästi verhoilluista osista. Se on tarina kontrastipinnoista, mutta kun kokki on keittiössä, se on myös hyvä paikka oleskella pitkään.

 Ylellisistä kodeista on lumoavat näkymät

luxury-house-Hollywood-Hills-Home-julkisivu-matala-pensasaidat

Hollywood Hills Home on toinen esimerkki suunnittelutalosta, jonka McClean suunnitteli. Illalla talo tarjoaa upeat panoraamanäkymät alla olevaan kuohuviinikaupunkiin. Koska talo on hyvin lähellä katua, arkkitehdit suunnittelivat kadulle yksityisen, hiljaisen julkisivun, jossa oli vain pieni kasvillisuus, joka on helppo ylläpitää. Strategisesti he suunnasivat maisemavalon taustaa vasten esittelemään rakennuksen ikkunattomia seiniä.

luxury-home-Hollywood-Hills-Home-pool-patio-lasitus

Pieni nurmikko on sijoitettu talon ja uima -altaan väliin ja tarjoaa raikkaan, vihreän tunnelman.

luxury-house-hollywood-hills-home-view-city-infinity-pool-terrace

Nurmikon vihreä ja uima -altaan sininen luovat modernin geotyylin – väritehosteen terassilta ja sisätiloista katsottuna.

luxury-home-Hollywood-Hills-Home-bio-etanoli-takka-patio-aurinkotuoleja

Geotyyliä jatketaan täällä kaasutakalla. Takka on suorakulmaisessa laatikossa, jonka sivuhyllyt ovat riittävän leveitä istumaan tai asettamaan juoman tai lautasen. Tämä terassi tekee talonomistajien erittäin vaikeaksi viettää pitkiä aikoja sisällä!

luxury-house-Hollywood-Hills-Home-olohuone-huonekalut-valkoiset kannet

Koska se näyttää rauhalliselta ja rennolta ulkona, sama pätee myös sisäpuolen estetiikkaan. Sosiaalista aluetta ympäröivät lattiasta kattoon ulottuvat lasit molemmilta puolilta, ja sohvapöydällä on sama vaikutus kuin ulkotakalla. Sen pitäisi luoda paikka sisätiloihin kokouksille perheen ja ystävien kanssa, jossa voit seurustella ja nauttia kodikkaasta elämästä intiimissä ympyrässä.

luxury-house-Hollywood-Hills-Home-city-lights-puiset-lepotuolit-infinity-allas

Mikä ihana paikka nauttia auringonlaskusta, mikä ihana tapa katsella päivän päättymistä!

luksus-talo-auringonlasku-nauha-sisäänkäynti-portaiden valot-lasi-ovet

Sunset Strip House – kuten nimestä voi päätellä – se on sijoitettu niin, että voit nauttia auringonlaskusta täältä. Talosta on upeat näkymät paitsi kaupunkiin, myös merelle. Sen ääretön uima -allas on yhteys merelle ja kaupunki muuttuu saariksi näiden kahden välillä. Se on kuin surrealistinen visio modernista taiteesta.

Ylellinen koti auringonlasku-kaistale-yö-kaupunki-valot-ääretön-allas-veistos

Tulet Sunset Strip Houseen ikään kuin kävelisit puistoon. Suuret, kiillotetut mukulakivet, joita erottaa ruoho, johtavat sinut polulle valaistuille portaille ja sieltä syvälle ja leveälle kuistille. Tässä on muutama vaihtoehto: Voit jatkaa etuovesta tai ottaa jalkakäytävän takaisin. Mutta saatat haluta katsoa heijastavaa vesitoimintoa oikealla vielä jonkin aikaa?

luxury-house-sunset-strip-allas-valaistus lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat

Heijastusta vedessä korostavat vaaleat suonet tummien marmorilaattojen sisällä.

Luxury Homes Sunset Strip -alueen kuva -ikkunat

Sama marmori on katseenvangitsija sosiaalisen alueen baarissa!

Luksusasunnot Sunset-Strip-terassi-avotakka-iso-sohva

Sunset Strip House on kaksikerroksinen rakennus, jossa on sosiaalinen vyöhyke päätasolla, koska siellä on parempi yhteys ulkoalueelle. Yksityiset vyöhykkeet ovat yläkerrassa ja ne ovat täysin lasitettuja, joten sillä ei ole väliä missä olet, näkymät ovat kanssasi kaikkialla!

Luxury-Homes -Tananger-maisemointi-valkoinen-askellevyt

Tanangerin talo on myös suuria, kiillotettuja mukulakiviä, jotka on erotettu ruoholla. Täällä näemme myös paljon seinäverhouksia marmorilla, yksi on erityisen havaittavissa, tämä on tummaa marmoria ja vaaleat suonet. Kaikki Tanangerin talossa on vain valkoista ja harmaata. Jopa teräsveistos on harmaa, mikä täydentää marmorista taustaa.

luxury-house-Tananger-kalusteet-valko-harmaa-kiiltävät pinnat

Sama väripaletti näkyy Tananger Housen sisätiloissa. Puhtaita valkoisia palkkia reunustavat valkoiset ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut baarituolit, ja sohvat, jotka ovat samaa syvän harmaata väriä kuin marmoriset katot, sopivat seinien väreihin.

Luksustaloja Tananger-infinity-pool-terrace-solariumit

Ulkona terassilla ainoa paikka, jossa on enemmän väriä, on ääretön uima -allas. Lisäksi näet kaupungin ja meren sekä sinisen taivaan yllä! Lumoava näkymä!

Ylelliset talot -tananger-infinity-pool-liukuovi-makuuhuone

McClean Designin arkkitehdit ja suunnittelijat ovat sijoittaneet Tanangerin master -sviitin talon toiseen päähän, esimerkiksi erilleen ja silti yhdistettyinä sosiaalisiin alueisiin. Mutta kaikki tilat ovat vain muutaman metrin päässä infinity -altaasta, joten on aina ilo uida hetki aamulla tai illalla.

Luksusasunnot-Tananger-makuuhuone-panoraama-liukuovet

Asunnonomistajat voivat myös katsella suosikkielokuvaansa uidessaan tai katsella jännittävää urheilutapahtumaa ensimmäisen luokan televisiosta ulkona.

Ylelliset talot -Tananger-makuuhuone-näkymä-yöllä

Yöllä, kun uima -altaan valot hehkuvat turkoosiksi, tämä muuttuu ihastuttavaksi paikkaksi kauniille unille.

McClean -muotoilu

Previous Post
101 ideaa portaikkojen suunnitteluun – korostaen vaikuttavasti huoneen ääriviivoja
Next Post
Puhdas valkoinen olohuone ja minimalismi – 20 modernia asumisideaa