15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Massiivipuinen ruokapöytä – 8 Schulte Designin mallia

Massiivipuinen ruokapöytä scala huonekalut valkoiset tuolit penkki

Nykyään se on Massiivipuinen ruokapöytä selvästi palautettu – uudella muotoilulla ja enemmän oleskelualueella se luo kodikkaan tunnelman kotona ja varmistaa, että voit aina tarjota vieraillesi istuimen. Nämä Schulte Designin massiivipuupöydät ovat erinomainen esimerkki modernista huonekalusuunnittelusta. Löydät varmasti suosikkikalusteesi näiden tuoreiden ja tyylikkäiden yhdistelmien joukosta, joissa on massiivipuiset ruokapöydät ja vastaavat tuolit.

Massiivipuinen ruokapöytä “Auris”

ruokapöytä massiivipuusta auris tumma puu metallijalka jalo

Tämä massiivipuinen ruokapöytä koostuu tummasta pöytälevystä ja kahdesta tyylikkäästä pöydän jalasta, jotka on valmistettu kiiltävästä metallista. Todellinen katseenvangitsija ruokasalissa tai ruokailutilassa!

Calum -ruokapöytä massiivipuusta

ruokapöytä massiivipuusta soikea muotoilu tumma puu calum laajennettavissa

Jos pidät soikeista pöydistä, tämä massiivipuusta valmistetun ruokapöydän malli on juuri sinulle sopiva. Calumin ruokapöytä on saatavana myös suorakulmaisena ja pyöreänä versiona, kuten alla näet.

Pavos -ruokapöytä

massiivipuinen ruokapöytä pohja pavos penkit ruokasalin kalusteet

Massiivipuinen Pavos -ruokapöytä tekee vaikutuksen vaalealla puulla ja modernilla muodolla. Pöytälevy on eräänlaisella pohjalla, ja puolet yläpinnasta näyttää kelluvan. Lisäksi levyä voidaan säätää eri tavoilla.

Pavos -ruokapöytä eri korkeusasetuksilla

massiivipuinen ruokapöytä pavos malli moderni pöytälevy

Täältä näet, kuinka voit nostaa osan pöytälevystä. Tällä tavalla sitä voidaan käyttää keittiössä aterioiden valmistamiseen. Todella käytännöllinen ruokapöytä massiivipuusta.

Massiivipuuta moderniin sisustukseen

moderni rakenne ruokapöytä

Adora 09 -pöydässä on dramaattiset värit, ja siitä tulee ruokailutilasi keskeinen huonekalu. Ja kuten kuvista näkyy, tämä on erittäin moderni Massiivipuinen ruokapöytä yhdistettynä vastaaviin penkkeihin, jotta asiakkaat voivat suunnitella täydellisen ruokailutilan itse. Vielä enemmän – pöydän reunaan on asennettu erityinen hylly, joka tarjoaa tarpeeksi tilaa takalle.

Massiivipuinen ruokapöytä – malli Calum

tumma massiivipuinen pöytäsuunnittelu ruokasali

Muita malleja, jotka varmasti inspiroivat sinua, ovat Calumin pidennettävä pöytä tummalla värillä, jota tukee tukeva ruostumaton teräsrakenne. Pöytää voidaan pidentää 50 cm: stä 130 cm: iin. Ja viimeinen malli, joka kiinnitti huomiomme – Mando -pöytä näyttää hienostuneelta ja sopii erinomaisesti suurperheille. Ja Massiivipuinen ruokapöytä, että tarvitset … mistä Schulten muotoilu.

 Jatkettava pöytä olohuoneeseen

Laajennuspöytä moderni rakenne

Pyöreä ruokapöytä moderniin sisustukseen

Ruokapöytä – laajennettavissa, täydellinen pieniin huoneisiin

Massiivipuiset olohuoneen kalusteet

Yksityiskohta laajennetusta taulukosta

moderni jatkeva pöytä massiivipuuta

Puinen pöytä, jossa takka

Taulukot Schulten muotoilu

Previous Post
101 ideaa portaikkojen suunnitteluun – korostaen vaikuttavasti huoneen ääriviivoja
Next Post
Puhdas valkoinen olohuone ja minimalismi – 20 modernia asumisideaa