15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tuo katseenvangitsija kylpyhuoneeseen ilman ikkunaa

kylpyhuone ilman ikkunaa-värit-seinäkoriste-kehystetyt kuvat

Ehkä sinusta tuntuu hieman surulliselta, kun astut ikkunaton kylpyhuoneeseesi ja ihmettelet, miksi et voi vain katsoa peiliin kuten auringon ulkopuolella? Kaikki syyllinen tästä lankeaa pimeään kylpyhuoneeseesi! Miksi jotkut kylpyhuoneet ovat pimeitä? Tähän voi olla useita syitä: tummat seinät, ikkunat, joita ei ole suunniteltu tai huono valaistus, nämä ovat tavallisia pimeyden lähteitä kylpyhuoneessa. Vaikka luonnonvalo ei pääse kylpyhuoneeseesi, se ei tarkoita, että sinun on myös oltava pimeässä! Seuraavassa on muutamia ideoita, joiden avulla voit tuoda enemmän valoa ikkunaton kylpyhuoneeseesi ja luoda kodikkaan tilan, josta varmasti pidät.

Kylpyhuone ilman ikkunaa: selvitä pimeyden syyt:

valkoinen-kylpyhuone-ilman-ikkuna-suihku-suihku-lasi-osio

Jokaisessa kylpyhuoneessa on omat ongelmansa valaistuksessa. Jos kylpyhuoneessasi ei ole ikkunoita, voit tehdä siitä kirkkaamman. Muuta seinien väriä, koska vaaleampi väri tai taustakuva epäilemättä auttaa heijastamaan valoa ja päinvastoin – tummemmat värit absorboivat valon. Vaaleat, neutraalit värit ja pastellivärit parantavat myös henkistä oloa, eivätkä ole niin ahtaat tässä suljetussa kylpyhuoneessa.

Sinun tulisi myös suosia vaaleampia sävyjä sisältäviä keramiikka- tai posliinituotteita suihku- ja kylpyammealueillesi. Tummat laatat ja laatat näyttävät kauniilta ja dramaattisilta, mutta täällä tarvitset vaaleampia sävyjä, jotta tila tuntuu avoimelta ja ilmavalta.

Kylpyhuone ilman ikkunaa: varmista riittävä kirkkaus

kevytputkijärjestelmä-kylpyhuone-ilman-ikkuna-seinä-valaistus-ideoita

Ehkä haluat tuoda enemmän valoa kylpyhuoneeseesi, mutta et voi asentaa ikkunaa sinne. Ehkä kylpyhuoneesi on kodin sisällä, ulkoseinä ei ole vaihtoehto. Sitten voit asentaa aurinko- tai valoputken, joka tuo luonnonvaloa katolta tai sivuseinästä.

Nämä putket heijastavat valoa ulkopuolelta ja heittävät luonnonvaloa kylpyhuoneeseesi. Niitä käytetään usein pimeissä kaappeissa tai keittiön ruokakomeroissa. Nämä aurinkoputket voivat olla valaistusratkaisu pimeälle pesualtaalle. Kaikki lasista valmistetut esineet kylpyhuoneessa ilman ikkunaa ovat myös tervetulleita, koska lasi antaa huoneen läpinäkyvyyden ja keveyden tunteen.

Luovia valaisimia ja taideteoksia ikkunattomassa kylpyhuoneessa

kylpyhuone-ilman-ikkuna-koriste-kattokruunu-kristalli-verho-sisä-takka

Toinen tapa lisätä visuaalista kiinnostusta pimeään kylpyhuoneeseesi on silmiinpistävä valaistus. Kylpyhuoneen valaisimet, kuten riippuvalaisimet, seinävalaisimet ja jopa pienet kylpyhuoneen lamput, voivat seistä peilipöydällä ja kaunistaa pimeitä kulmia. Onko sinulla koristeellinen maljakko, veistos tai taideteos, jonka haluaisit ripustaa sinne??

Suunnittelukeskeinen kylpyhuone

moderni-kylpyhuone-suunnittelu-harmaa-ilman-ikkuna-peili-pinnat-iso

Kylpyhuone on yksi parhaista paikoista suuntaavaan valaistukseen. Taideteosta voi ihailla läheltä kylpyhuoneessa ja se voi olla siellä keskipiste! Tämä tapahtuu usein ikkunattomassa huoneessa, houkuttelevat esineet herättävät välittömästi huomion!

Ikkunaton kylpyhuone voi usein olla haastava luonnonvalon puutteen ja upeiden näkymien vuoksi. Älä kuitenkaan epätoivo, käytä näitä hyödyllisiä vinkkejä ja yritä turvata muut valaistusvaihtoehdot kylpyhuoneellesi! Katso seinämaalia tai tapettia ja jos olet valinnut tummat pinnat, älä unohda, ne absorboivat valoa, joten sinun pitäisi lisätä enemmän keinovaloa huoneeseen.

Eikö ikkunaton kylpyhuoneesi ole juuri kirkastunut??

Luo mielikuvituksellinen kylpyhuone ilman ikkunaa

eklektinen-kylpyhuone-sisustus-ideoita-hylly-suihku-verho-oranssi

Suuret peilipinnat heijastavat valoa

kylpyhuone-ilman-ikkuna-katseenvangitsija-laatat-sininen-katto-valot

Pidä huoneen seinät mahdollisimman vaaleina

sisustusideoita-kylpyhuone-musta-valkoinen-laatat-sisäänrakennettu kylpyamme

Anna yksittäisten väriaksenttien tulla omiksi

kylpyhuone-ilman-ikkuna-seinät-valo-maalaus-puu-elementtejä

Viihtyisä kylpyhuone tapetilla

epätavalliset-valot-seinä-suunnittelu-taustakuva-kylpyhuone-ikkunaton

Kylpyhuoneen peili valaistuksella

kylpyhuone-valaistus-seinävalaisimet-moderni-riippuva kaappi

Previous Post
101 ideaa portaikkojen suunnitteluun – korostaen vaikuttavasti huoneen ääriviivoja
Next Post
Puhdas valkoinen olohuone ja minimalismi – 20 modernia asumisideaa