15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tuoreita leikkokukkia puutarhasta – mitkä kukat sopivat?

kaunis romanttinen symboli herkät kukat kirkkaat värivinkit

Kaikki rakastavat sitä, tuoreita leikkokukkia laittaa maljakko pöydälle. Mikä voisi olla mukavampaa kuin saada ne omasta puutarhasta? Selvitä täältä, mitkä kukat voit istuttaa puutarhaan, jotta voit myöhemmin luoda niistä kimppun.

Tuoreita leikkokukkia puutarhasta

Tuoreet herkät siniset kukat antavat romantiikalle raikkautta

Tuoreet leikkokukat, jotka on järjestetty kimppuun, voivat tehdä kodista erityisen ystävällisen ja värikkään. Koska kukkakimppujen ostaminen voi tulla erittäin kalliiksi ajan myötä, monet puutarhurit turvautuvat omiin kukkiinsa puutarhassa. Oikealla suunnittelulla voit myös varmistaa, että kukkia on riittävästi koko kevään ja kesän ajan tuoreita leikkokukkia voi toimia maljakkoksi.

Valitse sopiva paikka kukkien istuttamiseen

Paras paikka istuttaa kukkia on paikka, joka saa kuusi -kahdeksan tuntia aurinkoa päivässä. Valitse myös paikka, jotta pääset helposti kukkien luo leikkaamaan ne ilman, että astut muiden päälle. Ihannetapauksessa sänkyä tulisi nostaa hieman ja tavoittaa kaikilla neljällä sivulla. Koska puutarhaa on kasteltava päivittäin kuumina päivinä, sinun on varmistettava, että se on myös käden ulottuvilla käsin. Pieni sorapolku tai kivikivet ovat loistava tapa päästä puutarhaan vahingoittamatta kukkia.

Tuoreet leikkokukat – valitse oikeat kukat

istuttaa itse hyasintti koriste etsii ideoita tehdä itse

Sinun tulisi valita puutarhan kukat oman alueesi ilmaston mukaan. Tämä määrittää myös oikean ajan, jolloin kukat on istutettava. Voit valita sipulista kasvavan ja siemenistä kasvavan. Ne voivat olla yksivuotisia tai monivuotisia kukkia. Varmistaaksesi, että sinulla on kukkia monta kuukautta, voit istuttaa tai kylvää niitä eri aikoina.

Kirkkaiden väristen kukkien lisäksi harkitse vihreitä kasveja, jotka voivat täydentää kukkakimppuja. Esimerkiksi korkea ruoho, gypsophila tai jopa rosmariini sopivat. Käytä omaa mielikuvitustasi kasveja ja kukkia valittaessa, ja voit varmasti luoda ainutlaatuisia kukkakimppuja.

Puutarhaan voi istuttaa uskomattoman paljon kukkia, jotka toimivat hyvin tuoreita leikkokukkia sopiva.

Tuoreet leikkokukat – viisi esimerkkiä yhdellä silmäyksellä

violetit kukat raikas tuoksuva kevätpuutarha

  • Hyasintti

Hyasintti kasvaa sipulista. Kauniit kukat, jotka on järjestetty rypäleiden tapaan, sopivat täydellisesti kukkakimppuun. Niitä on vaaleanpunainen, punainen, oranssi, sininen, violetti, keltainen ja valkoinen. Kukat voivat olla jopa 30 cm korkeita, mikä tekee niistä katseenvangitsijoita kimpussa.

eri lajikkeita vaaleanpunainen violetti raikas aromaattinen ulkopuoli

  • Tuoreet leikkokukat anemonesta

Anemoneja on monia erilaisia. Ne ovat suosittuja puutarhassa. Niitä on saatavana myös eri väreissä, kuten sininen, valkoinen, tummanpunainen, violetti tai violetti ja niiden kukat ovat samanlaisia ​​kuin päivänkakkaran kukat. Anemones pysyy tuoreena maljakossa jopa viikon, jos ne leikataan oikein.

pioni vaaleanpunainen väri vinkkejä puutarhan suunnittelun ideoita

  • Pionit

Pionien kukkien koko ja ihana tuoksu tekevät tästä kukasta täydellisen maljakon. Kukkia on saatavana eri sävyinä vaaleanpunainen, punainen, violetti, valkoinen, kerma ja keltainen.

Tuoreet leikkokukat – hyödyllisiä vinkkejä

Leikkokukat daaliat kauniita herkkiä vaaleanpunaisia ​​kukkia

  • Daaliat

Koska niiden kauniit kukat, jotka voivat kukkia valkoisena, vaaleanpunaisena, violettina, keltaisena tai oranssina, daaliat ovat yksi suosituimmista puutarha- ja leikkokukista. Ne kasvavat myös sipulista. Kukat voivat olla sekä hienoja että suuria.

hyödyllisiä vinkkejä itse koristamaan kasveja säilyttäen vaaleanpunaisen värin

  • Zinniat

Zinniat syntyvät siemenistä, kasvavat hyvin nopeasti ja niillä on erilaisia ​​kukkien värejä, kuten keltainen, valkoinen, voimakas punainen tai herkkä vaaleanpunainen. Hieno asia niissä on, että ne eivät vain näytä hyvältä leikkokukina, vaan myös houkuttelevat perhosia.

Suunnittele oma värikäs ja henkeäsalpaava kukkapuutarha ja tuo luonnon kauneutta tuoreita leikkokukkia kotonasi.

eri lajikkeita sopivia puutarhan koristelu maljakoita vinkkejä    kauniita kukkakasveja maailman itsehoito leikkaus

Previous Post
101 ideaa portaikkojen suunnitteluun – korostaen vaikuttavasti huoneen ääriviivoja
Next Post
Puhdas valkoinen olohuone ja minimalismi – 20 modernia asumisideaa