15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mikroasunto kotitoimistolla – yhden huoneen huoneisto minimalistisella suunnittelulla

mikro -asunnon kalustus minimalistinen muotoilu 70 -luvun tyyli puupanelointi polkupyörä roikkuu retro sohva pyöreä pöytämatto

Oli vain ajan kysymys, ennen kuin minitalotrendi kehittyi asuntosektoriksi, ja tämä Tsai Designin mikroasunto on erinomainen esimerkki tästä kehityksestä. “Micro” on ehdottomasti hyvä kuvaus tästä huoneistosta. Kun omistaja osti sen ensimmäisen kerran, kokonaispinta -ala oli vain 35 neliömetriä eikä sillä ollut edes toimivaa keittiötä. Sisustussuunnittelijat ottivat haasteen suunnitella koko asia uudelleen – tehtävä, joka vaati paljon kekseliäisyyttä ja innovatiivisia toimenpiteitä.

Tulevaisuuden mikroasunto retro -elementeillä

Mikrohuoneiston kalustus minimalistinen muotoilu valkoinen olohuone oleskelualue sänkyhylly taitettava televisio tuoli kirjahylly

Mikroasunnon pohjapiirros pysyi ennallaan suuren talon tunteen jäljittelemiseksi ja joustavien huonekalujen ja varusteiden luomiseksi. Seinät taittuvat eri kokoonpanoihin ja kytkeytyvät sitten toisiinsa. Esimerkiksi ruokailutila yhdistyy vetämällä ulos taittuva seinä.

Mikrohuoneistokalusteet minimalistinen muotoilu 70 -luvun tyylinen puupanelointi liukuovi ruokapöytä integroitu jakkara

Tämä luo pöydän, kun taas taittuvat ulosteet muodostavat myös istuimet. Voit taittaa nämä ja taittaa ne pois näkyvistä. Arkkitehti halusi myös tuntea luontoa, joten hän lisäsi kylpyhuoneeseen “vihreän” elävän sammalseinän.

Mikrohuoneistokalusteet minimalistinen muotoilu 70 -luvun tyylinen puupaneelikeittiö musta marmori integroitu työtaso

Tsai Design hyödynsi 1970 -luvun aikakautta ja muutti sen mikroasunnoksi, jossa on kotitoimisto, jossa on piilotettu keittiö. Suunnittelijat pysyivät filosofiassaan kyseenalaistaa ylimääräisen elämän käytännön ja tavaroiden määrän. He ovat tuoneet heidät yhteen muodostaen pienemmän mutta mukavan asumisjärjestelyn.

Mikrohuoneistokalusteet minimalistinen muotoilu 70 -luvun tyylinen puupaneelikeittiö musta marmori integroitu puukatto

Asuinrakennushankkeiden lisääntymisen myötä askel kohti elämää “vähemmän”: vähemmän tilaa, vähemmän tavaroita, mutta älykkäämpi suunnittelu. Kun Jack Chen Tsai Designilta joutui haasteeseen muuttaa pieni asuintila monikäyttöiseksi yhden huoneen asunnoksi, hän loi älykkään monikäyttöisen puusepän, ​​joka tarjoaa tilaa, ylellisyyttä ja mukavuutta samaan aikaan kuten tavallisen talon yksityiskohdat.

mikro-litteä kalustus minimalistinen muotoilu valkoinen olohuone oleskelualue sängyn tyynyt sokea sohva kodikas maksimoi valon

Voittaakseen nykyisen asunnon rajoitukset Jack keskittyi luomaan monitoimisia tiloja asuintilan vapauttamiseksi ja luonnonvalon maksimoimiseksi. Kerrostuminen on avain pienten tilojen suunnitteluun. Kaksi eri toimintoa voi toimia samanaikaisesti samassa huoneessa eri aikoina. Puukytkentöjen yksityiskohdat mahdollistavat vaivattoman siirtymisen kahden toiminnon välillä.

Minimalistinen muotoilu optimaaliseen tilan käyttöön

mikro-litteä kalustus minimalistinen muotoilu valkoinen olohuone oleskelualue sängyn tyynyt kaihtimet

Sisustussuunnittelija suunnitteli puusepän, ​​joka ulottuu koko asunnon pituudelta ja yhdistää saumattomasti kaikki huoneet toisiinsa. Puurakenteet on konseptisesti tehty palapeliksi, joka sisältää monia toimintoja. Se riippuu lähinnä siitä, miten asukkaat ovat vuorovaikutuksessa sen kanssa aktivoidakseen eri käyttötarkoituksia.

winregal puinen sateenvarjo viinipullot kengät hylly

Piilotetuilla ja integroiduilla laitteilla 4 metriä pitkä keittiö muodostaa asuintilan. Sisäänrakennetut LED-valot avoimilla hyllyillä luovat laskurin, kun taas puiset tapit valmistettu viiniteline tarjoaa tilaa takkien ripustamiseen. Myös kenkiä ja sateenvarjoja säilytettiin. Taitettava ruokapöytä on integroitu liukuoveen keittiön ja olohuoneen väliin, joten voit piilottaa sen, kun sitä ei käytetä.

Mikrohuoneistokalusteet minimalistinen muotoilu 70 -luvun tyyli puupanelointi keittiö kylpyhuone sammal vihreä kasvien seinä elossa

Puinen laatikko ulottuu makuuhuoneeseen, jossa siitä tulee sängyn pää ja taittuu yöpöydäksi. Paneeli on kylpyhuoneen ovi, kun taas sisäinen ikkuna, jossa on käännettävä kalvo, korvaa kylpyhuoneen ja keittiön välisen seinän. Se parantaa myös luonnonvaloa ja tarjoaa näkymän kasvien vihreään, elävään seinään. Tämä sammaliseinä on suora näköyhteytesi, kun avaat asunnon oven ja teet ilmapiiristä orgaanisen ja rentouttavan. Tämä luo illuusion ulkoavaruudesta.

Kalusta moderni mikro -asunto

mikrohuoneistokalusteet minimalistinen muotoilu 70 -luvun tyyli puupanelointi keittiö takaseinävälineet liukuovi vinyylilattia

Älykäs, monitoiminen muotoilu jatkuu olohuoneessa, jossa televisio ja kotitoimisto ovat piilossa kaapin ovien takana. Ilmastointi sijaitsee yläkerrassa makuuhuoneen kaapissa, ja pyykkinarun voi taittaa ulos kylpyhuoneesta.

mikrohuoneistokalusteet minimalistinen muotoilu 70 -luvun tyyli puupanelointi polkupyörä roikkuu retro sohva riippuvalaisin kasvi

Valkoinen, musta ja puinen paletti on yksinkertainen ja rauhoittava, jotta se ei häiritse pientä tilaa. Hopean sininen vinyylilattia on nykyaikainen viittaus perinteisiin tatamin olkilattioihin. Arkkitehtuurissa ja muotoilussa viitataan usein “vähemmän on enemmän” suhteessa modernistiseen eetokseen: yksinkertaisiin, mutkattomiin muotoihin eikä tarpeettomaan sisustukseen. Nykyään se kuvaa osuvasti myös pienempien asuntojen elämäntapaa ja halua elää ilman liikaa.

Previous Post
Pienet punaiset marjat koristeena syksyllä ja talvella – 3 pöytäkoristeideaa
Next Post
30 sisustusideaa olohuoneisiin, joissa on avokeittiö