15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Väri- ja seinäsuunnittelu lastenhuoneessa – 77 hienoa ideaa

väri seinän suunnittelu yksinkertainen väri seinätarra perhoset lamput pallot

Lastenhuoneen suunnittelussa mielikuvituksella ei ole rajoja. Kirkkaat värit, hauskat koristeet ja iloinen ilmapiiri ovat täällä raivoa! Kun valitset Väri ja seinän suunnittelu Lapsesi huoneessa on otettava huomioon useita asioita – huoneen koko, muoto, huonekalut ja tarvikkeet, lattian tyyppi ja väri sekä väritehoste. Lastenhuoneen värit eivät saisi näyttää stressaavilta, joten on suositeltavaa valita vain kaksi väriä – hienovarainen taustaväri ja näkyvä väri, jota käytetään koristeena seinäkoristeessa. Hienoja värejä voidaan yhdistää värikkäisiin kuvio- ja valokuvataustakuviin sekä värillisiin seinätarroihin. Katso mahtavia ideoitamme ja inspiroidu!

Väri ja seinän suunnittelu – Värikäs aaltokuvio

väri seinän suunnittelu aallot kuvio värikäs hylly yöpöytä valkoinen

Lastenhuoneen seinät voivat likaantua nopeasti, joten maalaus on nopea tapa virkistää sisustusta. Muista, että lastentarhan värien tulee olla hypoallergeenisia, kestäviä ja herkkiä lialle. Yhä useammat valmistajat tarjoavat nyt erityisiä seinämaaleja lapsille. Ja siellä sävyjen valinta ei ole yhtä monipuolinen kuin muiden seinävärien kanssa.

Väri- ja seinäsuunnittelu – valokuvataustakuva

väri seinän suunnittelu valokuvatapetti maastoajoneuvo sininen keltainen sisustus

Lastenhuoneen seinävärien valinta riippuu makustasi ja lapsesi mieltymyksistä. Jos valitset voimakkaan värin, kuten punaisen, käytä sitä vain korostuksena yhdellä seinistä. Muista, että pienellä lapsella on paljon kirkkaita leluja, joten kirkkaat, neutraalit värit sopivat taustalle. Lastenhuoneen suosituimmat värit ovat vaaleanpunainen, sininen, keltainen ja violetti, jotka voidaan yhdistää vihreään, beigeen ja kermanväriseen.

Graffiti yksilöllisenä seinänä

väri ja seinän suunnittelu graffiti rakastavat vaaleanpunaisia ​​vivahteita maedchenzimmer

Graffiti on myös todella alkuperäinen idea lastenhuoneen väreihin ja seiniin. Voit palkata taiteilijan nimenomaan luodaksesi seinälle minkä tahansa aiheen. Täällä sinulla on jälleen vapaa valinta ja voit perustua täysin lapsesi mieltymyksiin. Kaikki on mahdollista yksinkertaisista kirjaimista, kuten lapsesi nimestä, suosikkielokuviesi sankareista. Voit myös hakea kuvaa Internetistä etukäteen ja näyttää sen graffititaiteilijalle. Jälkimmäinen voi puolestaan ​​tehdä lisäehdotuksia.

Värikorostukset lastenhuoneessa taustakuvan muodossa

väriseinän suunnittelu geometrinen kuvio värikäs valkoinen seinämatto

Lastenhuoneen taustakuvalla väri- ja seinäsuunnittelun avulla voit myös saavuttaa mielenkiintoisia tehosteita ja varmistaa hyvän tunnelman. Yllä oleva esimerkki osoittaa tällaisen idean, joka luo hauskoja väriaksentteja geometrisissa muodoissa valoisassa huoneessa. Kalusteisiin on lisätty myös värikäs, abstrakti matto.

Alkuperäinen seinän muotoilu sateenkaaren väreissä

väriseinän suunnittelu sateenkaariseinä värikäs television teleskooppituoli

Haluaisitko, että se olisi erityisen värikäs päiväkodissa? Valitse sitten sateenkaari lastenhuoneen värin ja seinän suunnittelun perustana. Olitpa leveiden nauhojen muodossa yllä kuvatulla tavalla tai seinämaalin tai taustakuvan avulla – saat varmasti hymyn lapsesi kasvoille. Katso lisää väri- ja seinäsuunnitteluideoita alta!

Lastenhuoneen seinän harmaa väri

väri seinän suunnittelu tapetti harmaa vaatekaappi värikäs liitutaulu

Suositellaan neutraalimpaa taustaa, varsinkin jos sisustukseen on valittu värillinen huonekalu. Siten harmaat, valkoiset tai beige -sävyt ovat erittäin sopivia, jotka eivät voi vain koristella seiniä seinän värin muodossa, vaan voidaan myös valita taustakuvaksi. Jos haluat värikkäitä seiniä värikkäistä huonekaluista huolimatta, on parasta pudota takaisin pastellisävyihin, jotka eivät ole niin häiritseviä eivätkä varasta esitystä huonekaluista.

 Yksinkertainen seinärakenne puukuvioin

väri seinän suunnittelu tapetti puukalusteet valkoinen beige tikkaat

Yksinkertainen värimaailma on kaikkea muuta kuin tylsää, jopa lapsen huoneessa. Se on tyylikäs ja sopii erinomaisesti korostusseinän luomiseen kauniilla aiheilla. Tähän ei voi käyttää vain tarroja ja seinä tatuointeja, vaan myös taustakuvia, joissa on aiheita tai kuvia. Lastenhuone näyttää vilkkaalta neutraaleista väreistä huolimatta, kun kahta niistä käytetään ja vaihdetaan. Kun valkoinen on osa sitä, huone näyttää valoisalta ja ystävälliseltä. Neutraaleilla väreillä on myös se etu, että ne ovat edelleen ajan tasalla ja niitä voidaan käyttää lapsen kasvaessa ja teini -ikäisenä.

 Auton luonnos valkoisella seinällä

väri seinän suunnittelu yksinkertainen muotoilu auton luonnos kasvi kattoikkuna

Minimalistisen ilmeen saavuttamiseksi voit valita muun muassa valkoisen värin ja seinärakenteen. Tämän jälkeen voidaan valita mikä tahansa toinen väri, joka voi olla myös haalea, kuten tässä. Kun olet päättänyt seinän motiivista, on parasta valita se yhdessä lapsesi kanssa ja hänen mieltymystensä mukaan. Se voi myös liittyä sen kykyihin ja kykyihin. Jos haluat piirtää, esimerkiksi luonnos seinälle on erittäin sopiva. Lapsesi saattaa jopa haluta piirtää ne itse seinälle?

 Valkoinen seinä, jossa värillisiä aksentteja, maalattuja kuvakehyksiä

väri- ja seinäsuunnittelu valkoiset lastenhuone -aiheet kuvakehysseinä

Tapetteja on nyt saatavana useissa eri väreissä ja monilla eri aiheilla ja kuvioilla. Vaikka tämä tarjoaa valtavan valinnan, se tarkoittaa myös sitä, että valinta voi olla melko vaikeaa. Hyvä suunnittelu voi auttaa tässä. Jos olet valinnut huonekalutyylin ja halutut värit lastenhuoneeseen ja pidät tämän aina mielessä, myös taustakuva löytyy nopeasti. Yllä oleva esimerkki on toisaalta kauniisti värikäs, kuten voit odottaa lapsen huoneen taustakuvalta. Toisaalta motiiveissa käytettiin miellyttäviä pastellivärejä, jotka luovat romanttisen ja tyylikkään värin ja seinän samanaikaisesti.

väri seinän suunnittelu metsäaihe moderni muotoilu sohva vihreä

Silmiinpistävämpi ja villimpi väri- ja seinärakenne voidaan kompensoida kalusteilla, joissa on yksinkertainen ja moderni muotoilu. Jos käytät sen sijaan kehittyneitä ja koristeellisia huonekaluja, siitä voi nopeasti tulla liikaa hyvää. Katso vain yllä olevaa esimerkkiä. Vaikka käytettiin monia eri värejä, luodaan harmoninen kokonaiskuva, joka johtuu pääasiassa minimalistisista huonekaluista. Mutta siellä on myös vaalea, neutraali lattia ja seinän yläosa valkoisena.

väri seinän suunnittelu kartat idea minttu vihreä leikkipöydän lipasto

Seinän suunnittelu tällä tavalla on hyvin omaperäistä ja epäilemättä myös halpaa. Käytätkö karttoja tai muita asioita tähän, voit päättää. Yksi asia on kuitenkin varma – lapsi seuraa aina maita ja kaupunkeja. Yhdistä tämä seinäpäällyste värilliseen aksenttiseinään. Koska itse korteissa on yleensä melko vähän värejä, seinälle on valittava yksinkertaisempi vaihtoehto. Tämä pitäisi mieluiten löytää kartalta tai maailmankartalta, jotta syntyy tietty harmonia. Siten vaaleat siniset tai vihreät sävyt, jotka luonnehtivat metsiä, mutta myös rosé sopivat. Ota kortti mukaasi rautakauppaan etukäteen ja sekoita oikeat sävyt tarpeidesi mukaan.

väri seinän suunnittelu kirjava nauhat valkoinen puu leikkihuone

Jos pidät siitä erityisen värikkäästä ja hullusta, mikään ei estä tämän toteuttamista lastenhuoneessa. Voit saada yllä olevan seinämallin etsimällä samanlaisen taustakuvan toisaalta ja myös suunnittelemalla sen itse. Tällä on tietysti se etu, että voit valita värit itse ja mukauttaa ne huonekaluihin ja muihin kodin tarvikkeisiin. Yksittäiset alueet peitetään yksinkertaisesti teipillä. Valitset myös paperinauhan leveyden sen mukaan, kuinka leveät valkoiset raidat ovat. Ja sitten se vain poistetaan. Tyydyttyneen sävyn saamiseksi tarvitaan useita kerroksia.

väriseinäsuunnittelu puiset nauhat värillinen maalaismainen sohvaikkuna

Olisitko ajatellut suunnitella lastenhuoneen seinän puulla? Näyttää todella mukavalta, eikö totta. Puun värin tulisi sopia parhaiten huonekalujen tai lattian värin kanssa. Mutta koska luonnollinen puun väri lastenhuoneessa voi nopeasti näyttää melko tylsältä, seinän nauhat tai levyt on myös vaihdettava värillisiin. Sopivia värejä ovat ne, joita löytyy myös muilta huoneen alueilta, esimerkiksi koristeista, tyynyistä, vuodevaatteista, muista seinistä tai erilaisista kodin tarvikkeista.

väri seinän suunnittelu talot abstrakti värikäs beanbags vihreä

Tämän huoneen väri- ja seinärakenne on hullu ja leikkisä. Valittiin vahvat värit, joita ei ole vain matossa ja säkkipusseissa. Seinämaalaukset koostuvat myös tällaisista väreistä. Itse kuvissa on epäsäännöllisen muotoisia taloja, jotka yhdessä epätasaisen kaltevan katon kanssa luovat leikkisän ilmeen. Tuloksena on jännittävä leikkihuone, jossa lapsille taataan hauskaa.

väri seinän suunnitteluidea puukaistaleet tapetti kuvio parketti

Voit luoda tyylikkään ja romanttisen tytön huoneen hienoista tapetista. Tämä on myös loistava tapa kierrättää tähteet sen sijaan, että heittäisit ne pois. Tapetit on kiinnitetty seinään erikokoisina suorakulmioina. Siirtymät peitetään sitten yksinkertaisilla puukaistoilla, mikä luo mielenkiintoisen vaikutelman. Idea voidaan tietysti toteuttaa myös pojan huoneessa sopivilla taustakuvilla. Se ei myöskään näytä vähemmän houkuttelevalta.

väri seinän suunnittelu beige matot aakkoset oranssi sohva

Aakkosia käytetään usein seinien suunnittelussa. Jos on paljon erilaisia ​​värejä ja kuvioita, kuten tässä tapauksessa, paras vaihtoehto on neutraali seinä taustana. Vaihtoehtoisesti voidaan suunnitella värillinen seinä, joka koristetaan yksinkertaisemmilla kirjaimilla. Yritä aina luoda harmoninen tunnelma väreillä ja seinillä. Älä unohda, että värit voivat myös vaikuttaa lasten mielialaan ja mielialaan.

väri ja seinän suunnittelu tiiliseinä parvi sänky olohuoneen seinämatto oranssi

Vaikka kirkkaat värit eivät vieläkään sovi vauvoille, koska he tuntevat ärsytystä, kaikenlaisia ​​värejä voidaan helposti käyttää vanhempien lasten kanssa. Voit valmistaa lastenhuoneen oikealla värillä ja seinämallilla tulevaa nuorisoa varten. Tämä tehtiin myös tässä esimerkissä. Vaikka harmaat ja neutraalit seinät yhdessä tiiliseinän kanssa näyttävät melko nuorekkailta, huonekalut ovat leikkisämpiä värin ja tyylin suhteen. Joskus voit myös ajatella hieman tulevaisuuteen suuntautuneempaa.

väri seinän suunnittelu violetti lastenhuone piireissä suunnittelu kirjoituspöytä tyyny katto

Saat tyypillisen tytön huoneen, jossa on väri- ja seinärakenne (miten se voisi olla toisin), jossa on vaaleanpunainen ja violetti. Käytätkö näitä värejä minimalistisessa sisustuksessa vai pidätkö klassisesta ja romanttisesta tyylistä, sinä tai tyttäresi. Tämä esimerkki on moderni tyyli, joka on suunniteltu lapsiystävälliseksi ja houkuttelevat pyöreät kuviot seinälle. Vaikka värit ovat hienovaraisia, niitä ei myöskään saa liioitella. Valkoinen seinäväri on loistava tasapaino, ja valaistusta ei myöskään pidä unohtaa. Tämä voi viime kädessä edustaa myös osaa väreistä ja seinästä, jos se on seinävalaisin. Se luo mielenkiintoisia valaistustehosteita ja viehätystä iltaisin.

väri- ja seinäsuunnittelu siksak -kuvioiset sänkyverhot

väri ja seinän suunnittelu vaaleanpunainen lastenhuoneen taustakuvapisteitä

väri ja seinän suunnittelu harmaa ruudullinen kuvio tapetti garland

väri ja seinän suunnittelu keltaiset kukat design vuodevaatteet värikäs

väriseinä suunnittelu avaruus teema planeetat raketti bed desk

väri seinän suunnittelu oranssi seinä autot pojat huoneen sisustus

 Vaaleanpunaisen seinän muotoilu linnan aiheella

Väri- ja seinäsuunnittelu lastentarha-tyttö-ruusu-lukko-kaavain

Väri ja seinän suunnittelu lastenhuoneessa

Väri- ja seinäsuunnittelu lastenhuone-poika-valokuva seinä-kosmos-aihe

Alkuperäinen idea väri- ja seinäsuunnitteluun

Väri- ja seinäsuunnittelu lastenhuone-valokuva-tapetti-geometrinen-abstrakti-värikäs

Kuu ja tähdet ovat suosittuja aiheita tyttöjen huoneissa

Lastenhuone-tyttö-violetti-tähti-kuu-valkoinen-huonekalujen väri- ja seinäsuunnittelu

Voimistelu seinäkoriste violetti

väri-seinä-suunnittelu-lastenhuone-tyttö-voimistelu-seinäkoriste

Korostusseinä trendikkäällä marjavärisellä sävyllä

Väri- ja seinäsuunnittelu lastenhuone-tyttö-fuksia-marja-seinä-väri-aksentti

Kukat tarrat

väri-seinä-design-lastentarha-tyttö-lila-väri-kukat-seinä-tarrat

Valkoinen seinähylly värikkäällä takaseinällä

väri-seinä-design-lastenhuone-tyttö-raidallinen-tapetti-värikäs-aksentti

Vihreä ja valkoinen voivat luoda elävän tunnelman

väri-seinä-design-lastenhuone-voi-vihreä-valkoinen-kuvio-tapetti-kukkia

Ikean kuvanauhoilla on monia käyttötarkoituksia

väri-seinä-suunnittelu-lastenhuone-seinäkoriste-puu-ikea-kuvakehys-kirjaimet

Kirkkaat punaiset aksentit neutraalilla taustalla

väri-seinä-design-lastenhuone-poika-tapetti-kuvakehys-aiheet

Koboltin sininen seinämaali

väri-seinä-design-lastenhuone-poika-koboltti-sininen-seinä-väri-aallot-motiivi-juliste

Väri- ja seinäsuunnittelu lastenhuone-poika-vaaleanharmaa-seinämaali-kello-seinä tatuointi-valokuvaseinä

väri-seinä-design-lastenhuone-poika-harmaa-huonekalut-kuvio-tapetti-punainen

väri-seinä-design-lastenhuone-poika-sininen-valkoinen-reuna

väri-seinä-design-lastenhuone-parvi-sänky-lila-keltainen-yhdistelmä

väri-seinä-design-lastenhuone-raidallinen-tapetti-parvisänky-sohva-alla

väri-seinä-design-lastenhuone-värikäs-kuvio-tapetti-pilvi-ilmapallot

väri-seinä-suunnittelu-lastentarha-tyttö-vaaleanpunainen-violetti-valkoinen-raidat

väri-seinä-design-lastenhuone-turkoosi-seinä-väri-vaaleanpunainen-kuvio-tapetti

väri-seinä-suunnittelu-lastenhuone-taustakuva-maailmankartta-värikäs

väri-seinä-design-lastenhuone-tapetti-musta-valkoinen-violetti-deco-vaatekaappi-peili-ovet

väri-seinä-suunnittelu-lastenhuone-tyttö-kerma-seinämaali-kulta-väriset pisteet

väri-seinä-design-lastenhuone-poika-musta-aksentti-seinä-valkoinen-puu-huonekalut

väri-seinä-design-lastenhuone-keltainen-aksentti-seinä-musta-valkoinen-koristeet

seinän suunnittelu-lastenhuone-tyttö-pehmeä vaaleanpunainen-deco-puu-valkoinen-huonekalut

lastenhuone-värit-keltainen-vihreä-yhden hengen vuode-verho

ideoita-seinä-suunnittelu-lastenhuone-sateenkaari-sininen-taivas

 kevään tunnelmaa ympäri vuoden

ideoita-wall-design-kids-room-tree-sticker-wall-paint-cream

loistava sisustusidea koiran ystäville

ideoita-seinä-suunnittelu-lastenhuone-valokuva-taustakuva-hauska-koira-lasit

punainen aksentti seinä ja valkoiset huonekalut

ideoita-seinä-suunnittelu-lastenhuone-punainen-aksentti-seinä-valkoinen-hyllyt

 Taustakuva, jossa avaruusaihe

ideoita-seinä-suunnittelu-lastenhuone-tapetti-tilaa-parvi-sänky-liukumäki

vain voimakas väri kohokohtana

ideoita-suunnittelu-lastenhuone-seinä-maali-valkoinen-keltainen

 Vihreä ja valkoinen näyttävät raikkailta ja ilmavilta

ideoita-lastenhuone-värit-valkoinen-vihreä-yhden hengen vuodelaatikko

Punainen, vaaleanpunainen ja valkoinen

lastenhuone-värit-ideat-vaaleanpunainen-tapetti-valkoinen-huonekalut

lastenhuone-värit-violetti-aksentti-seinä-huonekalut-kiiltävä-valkoinen

lastenhuone-poika-seinä-maali-pastelli-vihreä-tapetti-kukka-parvi sänky-riippuva laukku

lastenhuone-seinä-design-tapetti-kukka-kuvio-vaaleanpunainen-keltainen

seinä-suunnittelu-lastenhuone-keltainen-sininen-kirahvi

seinä-suunnittelu-lastentarha-tyttö-sininen-punainen-kukat-retro-hohto

seinä-suunnittelu-lastenhuone-raidat-tapetti-poika-sininen-valkoinen

seinän suunnittelu-lastenhuone-liitutaulu-leikkialue-valkoinen-huonekalut

wall-design-lastenhuone-tapetti-eläin-kuvio-valkoinen-huonekalut

seinä-suunnittelu-lastenhuone-seinä-tarra-vihreä-puu

wall-design-lastenhuone-wall-paint-blue-grey-sticker-tree

wall-design-lastentarha-wall-mother-grey-city-skyline

väri- ja seinäsuunnittelu -lapset-huoneet-värikkäät-raidat-kunnolliset-taustakuvat

väri- ja seinäsuunnittelu lastenhuone-vaaleansininen-vaaleanpunainen-valkoinen

väri- ja seinäsuunnittelu lastenhuone-ideat-raidat-kermaharmaa

Previous Post
Pienet punaiset marjat koristeena syksyllä ja talvella – 3 pöytäkoristeideaa
Next Post
Metalliset eläinveistokset, joilla on voimakas karisma