15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Prom -kampaus – 10 helppoa ideaa jäljitellä

Prom-kampaus-talonpoika-seppele-tyylikäs-naisellinen-updo

Jokainen tyttö haluaa tuntea olevansa prinsessa prom -juhlissa. Tätä tarkoitusta varten ei ole vain mekko, vaan myös oikean kampauksen valinta. Tässä artikkelissa on viisi esimerkkiä yhden valinnan helpottamiseksi Prom kampaus häntä varten. Kaikki ovat mukana kiinnitetyistä puoliksi avoimiin hiuksiin. Hauskaa yrittämistä!

Prom -kampaus – tyylikäs pulla

Prom-kampaus-updo-tyylikäs

Erityisesti silloin, kun naisella on lapselliset kasvot, tiukka pulla ei ole aina sopivin valinta. Tästä syystä meillä on samanlainen versio kuin Prom kampaus sinulle, joka haluat sitoa hiuksesi ensin korkealle poninhäntälle. Varmista, että kampaat hiukset taaksepäin hyvin ja tasaisesti. Voit käyttää kampausta ja hiuslakkaa apuna. Muotoile pulla jakamalla poninhäntä kahteen suureen säikeeseen, kääri toinen hiusnauhan ympärille myötäpäivään ja toinen vastapäivään. Lopuksi sinun on kiinnitettävä kaksi lankaa bobby -nastoilla. Voit käyttää pari tyylikästä hiusleikettä, joissa on helmiä ja kiviä, jotka sopivat juhliin. Tarkista vielä kerran, ettei hiuksia tule ulos, ja suorita ne vielä kerran. Se on tehty Prom kampaus!

Puoliavoin prom-kampaus sivuttain

Prom-kampaus-punottu kampaus-rento-kaunis-idea

Voit myös käyttää puoliksi auki Prom kampaus Valitse. Tämä kampaus sopii niille, jotka eivät ole yhtä tiukkoja kampauksia kuin pulla. Tässä on kaksi vaihtoehtoa:

1. Sido hiusten yläosa, kiusaa takaosaa ja taivuta ripustuslangat kihartimella. Tämä kampaus käyttää muun muassa Kate Middletonia ja on täydellinen Prom kampaus.

2. Kiinnitä vain yksi puoli hiuksista. Tätä varten tarvitset sivujakauman ja sivun, jossa on suurempi osa hiuksista, jotka punot punokseen. Kaikki riippuu makustasi, minkä tyyppistä punosta käytät. Vaihtoehto olisi esimerkiksi punotyyppinen “vesiputous”. Tämä myös Prom kampaus voit koristella bobby -nastalla tai kukalla.

Prom -kampaus – väärä bob

Prom Hairstyle-Bob-Taylor-Swift-Hair

Sinun ei tarvitse erota hiuksistasi saadaksesi ne näyttämään kauniilta Prom kampaus suunnitella. Olet tervetullut muotoilemaan harjasi fake bobiksi. Käytä kihararautaa hiusten kihartamiseen, minkä jälkeen kampaat kiharat läpi luodaksesi kauniita aaltoja. Nyt tarvitset hiuslastan, jolla voit sitoa hiuksesi matalaan ja löysään poninhäntään. Kiinnitä sitten tämä punos hiusten alle bobby -nastoilla. On jo henkilökohtainen Prom kampaus päättyi väärennettyyn bobiin. Muuten, tämäntyyppinen kampaus on erittäin suosittu tähtien keskuudessa.

Yksinkertainen ja luonnollinen kampaus

Valmistuminen-kampaus-pitkät hiukset-kulta-säikeet

Jos sinulla on kauniit pitkät hiukset, sinun ei tarvitse piilottaa niitä päivityksillä tai punoksilla. Jätä heidät siihen Prom kampaus yksinkertaisesti roikkua vapaasti. Ei ole syytä, että kampaajat käyttävät usein tätä kampausta. Ainoa asia, jonka voit tehdä, on kiertää hiuksesi. Päätät itse, käytätkö kihartimella, hajottimella vai kiharrilla. Lopuksi kampaa hiukset huolellisesti, jotta saat aaltoja ja luonnollinen ilme on valmis. Nämä Prom kampaus voit valita, haluatko, että mekko ja meikki erottuvat enemmän.

Seuraa prom -kampauksen suuntauksia

prom-kampaukset-ideat-updo-punos-julianne-hough

Voit myös muotoilla itsesi trendien mukaan. Valitettavasti useimmat vaihtoehdot ovat yhdelle Prom kampaus tarkoitettu pitkille hiuksille. Mutta sinulla on mahdollisuus valita monenlaisista vaihtoehdoista, kuten seppeleen punotut hiukset tai löysistä hiuksista tehty märkävaikutus. Se riippuu täysin makustasi. Sitä vastoin voidaan käyttää olkapäätä pitkiä hiuksia Prom kampaus yksinkertaisesti ruuvaa se ja koristele se kauniilla lisävarusteilla. Entä esimerkiksi höyhen boheemi -tyyliin tai kaunis kukka? Tähän sopivat myös kauniit kulta- tai hopeahiusleikkeet tai kangaspala. Anna mielikuvituksesi lentää ja tuntea olosi todellisena prinsessana juhlissa.

Prom-kampaukset-ideat-korkea-sidottu vuori-letit-korut

Prom kampauksen ideoita-hiukset-tylli-pulla-alicia-avaimet Prom-kampaukset-ideat-väärä-pulla-suorat hiukset Prom-kampauksen ideat-false-bob-stars  prom-kampaukset-ideat-sekava-look-pulla

Prom-kampaukset-ideat-updo-letit

Suuri prom -kampaus, joka saa sinut loistamaan, on barokki -patsasolmu. Tämä hiustyyli näyttää erittäin naiselliselta, tyylikkäältä ja romanttiselta. Se, yhdistätkö tämän kampauksen pitkään iltapukuun, jossa on avoin selkä tai lyhyt, on täysin sinun. Ensinnäkin, sinun täytyy vetää syvä puoli jakautuminen hiuksiisi ja jakaa kolme lankaa edestä, jotka sitten punot. Pikkuhiljaa, punostele hiuksesi lisäämällä toinen lanka kerta toisensa jälkeen. Sido lopuksi punoksen pää hiuslastalla ja taita pään takana olevat hiukset löysäksi suureksi pullaksi. Kiinnitä mehevä solmu bobby -nastoilla ja aseta punos sen yli. Kiinnitä punos paikalleen ja liu’uta pää sen alle.

Prom-kampaukset-ideat-boho-tyylinen-kukka-seppele

Voit helposti tehdä prom -kampauksen punoksella itse. Tätä varten sinun on erotettava syvä sivuosa ja kiinnitettävä takaosa lukolla. Jaa kolme lankaa jakajan yläosaan ja punos löysästi korvan taakse. Täällä otetaan lisää hiuksia uudelleen, niin että syntyy niin sanottu ranskalainen punos. Punota sama punos myös toisella puolella. Kiusaa hiuksia pään takaosassa hieman, jotta saat lisää volyymia. Seuraavaksi puno kaikki hiuksesi yhdessä punoksen kanssa ja kierrä hiukset löysäksi etanaksi, jonka kiinnität lopussa. Pienet helmet tai oikeat kukat hiuksissasi antavat kampauksellesi erityisen viehätyksen.

Prom-kampaukset-ideat-updo-inspiraatiot

prom-kampaukset-ideat-hoch-geundener-pulla

Pulla on epäilemättä yksi klassisista päivityksistä, jotka näyttävät ajattomilta ja todella naisellisilta. Prom -kampaus pullalla on erinomainen valinta naisille, jotka haluavat täydellisen ja tyylikkään ilmeen juhliin. Jos sinulla on pitkät hiukset, voit loihtia pullaa muutaman yksinkertaisen vaiheen avulla pullapehmusteella ja houkutella innokkaita katseita tanssilattialle. Korkea pulla, harjasi tulisi vähintään hartioille. Tätä kampausta varten sido hiuksesi poninhäntäyn ja kiinnitä ne hiuslastalla. Ota pulla tyyny ja pujota poninhäntä sen läpi. Nyt sinun on jaettava hiukset niin, että tyyny on täysin peitetty. Kiinnitä pulla toisella hiuslastalla. Voit kääriä kaikki ulkonevat kärjet pullaan. Kiinnitä pulla paikalleen kahdella tapilla, jotka työnnät tyynyn alle.

prom-kampaamo-ideat-pitkät hiukset-puoliksi auki-kihara

Jos et voi vielä päättää, käytätkö juhlissa prom-kampausta avoimilla vai kiinnitetyillä hiuksilla, ratkaisu voi olla puoliksi avoin ja puoliksi hiustyyli. Ns. Voit muotoilla hiuksesi itse muutamassa minuutissa ja saavuttaa punaisen maton ilmeen. Hiukset voidaan kiusata ja muotoilla kiharaisesti pään takaosassa. Tällaiset kampaukset näyttävät myös erittäin tyylikkäiltä yhdessä tyylikkään ponin kanssa. Jos hiuksesi ovat ohuet, voit jakaa ne keskeltä ja punoa ponin säikeet ohuiksi punoksiksi. Kerää sitten punos pään taakse.

Prom-kampaukset-ideat-puoliksi auki-hiukset-seppele kukista

Hiukset pään takaosassa näyttävät hyvältä, kun ponin säikeet solmitaan. Voit muotoilla erittäin tyylikkään ja tyylikkään puoliksi avoimen kampauksen harjaamalla sivut tiukasti taaksepäin ja kiusoittamalla loput hiukset sen päälle. Tämä vaihtoehto näyttää erittäin tyylikkäältä sekä keskipitkillä että pitkillä hiuksilla. Esimerkiksi naiset, joilla on pyöreät kasvot, voivat sitoa hiukset vain pään taakse ja jättää sivut auki. Tämä venyttää kasvosi optisesti. Hiuksesi näyttävät hyviltä, ​​kun jaat ensin puolivälissä ja sitot suorat hiukset matalaksi kilon takaa. Voit muotoilla loput hiukset aaltoilevaksi. Kaunis prom -kampaus, joka saa sinut tuntemaan itsesi todelliseksi prinsessaksi.

Prom-kampauksen ideat-false-bob-juhla-tilaisuus

prom-kampaukset-ideat-rento-aaltoilevat-lyhyet hiukset-anna-lynn-mc-johto

Previous Post
Pienet punaiset marjat koristeena syksyllä ja talvella – 3 pöytäkoristeideaa
Next Post
30 sisustusideaa olohuoneisiin, joissa on avokeittiö