15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Stelle Architectsin moderni rannikkotalo

Upea “Flying Point Residence” Southamptonissa, New Yorkissa

Moderni rannikko-talo-by-Stelle Architects

“Flying Point Residenzin” upealla paikalla on raikkautta ja villisyyttä. Alueen ilmapiiri on vilkas, mutta samalla ihanan rentouttava. Tämä moderni merenranta koti oli esittelyprojekti “Työarkkitehdit”, jotka kuvaavat sitä näin:

“Talon ja puutarhan suunnittelu on silta kahden eri vesimuodon välillä: lempeä Mecox Bay pohjoisessa ja villi Atlantin valtameri etelässä …”

Stelle Architectsin moderni merenranta -koti

moderni-merenranta-talo-by Stelle Arkkitehdit

Talon ja luonnonmaiseman välille on pyritty luomaan vahva visuaalinen suhde. Dyyni -maiseman hillitsemättömästä laadusta tulee tämän nykyaikaisen kodin vaikuttava luonnollinen piirre. “Flying Point Residence” ympäröi dyyniruoho. Tämä on todella kadehdittava paikka rannikolla. Tässä esitetyt kuvat korostavat tätä idyllistä kesäpaikkaa. Moderni koti on suunniteltu antamaan perheelle paikka rentoutua ja unohtaa modernin elämän stressit ja rasitukset. Raitis ilma, meri ja aurinko ovat kaikki äärettömän saatavilla olevia luonnonvaroja, ja niiden käyttömahdollisuuksien maksimointi on ollut keskeinen osa arkkitehtonista suunnitelmaa.

Moderni merenrantakoti ja luonnonmaisema

moderni merenranta-talon arkkitehdit

Tämä projekti edustaa massiivista ja dramaattista olemassa olevan kodin uudistamista. Kestävyyden kannalta kierrätettävät rakennusmateriaalit ja olemassa olevat rakenteet olivat tärkeitä projektin eheyden ja tämän upean modernin asunnon lopullisen ulkonäön ylläpitämiseksi. Kestäviä, ympäristöystävällisiä materiaaleja käytettiin luomaan visuaalinen yhteys rannikkoalueen arkkitehtuurin ja ympäristön välille. Talon ulkoasu, vaikkakin minimalistinen ja kulmikas, ei ole näyttävä ollenkaan. Siinä on painoton laatu ja luonnonpuupaneelit tekevät geometriasta lempeän.

Flying Pointin asuinpaikka ja dyynimaisemat

Lentävä piste asuinpaikka dyyni maisema

Tämän modernin kodin upea sisustus on ylellisen tilava, kevyt ja ilmava. Tunnelma meren rannalla näyttää tulvan koko sisätilaan. Moderni rannikkokoti ja sen sisustus perustuu pääasiassa valkoisiin sävyihin, jotka maksimoivat kohottavan tilan tunteen. Huonekalut ovat enimmäkseen moderneja, mutta niissä on eklektinen sekoitus nykyaikaisia ​​tyylejä. Järjestely on rennon tyylikäs. Suuret huonekalut on ryhmitelty yhteen, mutta tekstuurien ja tyylien sekoitus vähentää sääntelyn taipumusta. Voimakkaat visuaaliset vihjeet rannikkoalueesta esitetään hyvällä maulla abstraktilla taideteoksella. Tämä lisää myös kirkkaita värejä muutamiin valittuihin keskipisteisiin.

Flying Point Residence Dune Grass Patio

Flying-Point-residence-dune-grass-patio

Useat fyysiset yhteydet tarjoavat pääsyn rentouttaviin ulkotiloihin. Massiiviset liukuikkunat avautuvat tilaville terasseille. Arkkitehtuurin porrastettu järjestely sisältää ylellisiä tiloja rentoutumiseen ja viihteeseen. Jotkut ovat mukavasti varjostettuja, kun taas toiset, kuten allasalue, nauttivat herkullisesta kesäauringosta. Moderni rannikkokoti tarjoaa täydellisen paikan perheelle tehdä monia ihania muistoja. “Flying Point Residenz” on energinen talo, joka on täynnä glamouria ja ilmeisesti täynnä elämää.

kirjoittanut Jaz

asuin-sisustus-abstrakti-maalaus

modernit huonekalut ruokasaliin

moderni-ruokailutila-huonekalut

moderni-rannikko-talo-allasalue

 Ruokailutila ulkona

Flying Pointin ulkoruokailutila

huonekalujärjestely-moderni-rannikko-talo

Ruokasalin suunnittelu rannikkokodissa

ruokasalin suunnittelu merenranta kotiin

modernit olohuoneen kalusteet

moderni keittiön marmoritaso

Stelle Architectsin moderni rannikkotalo – suunnitelmia

Moderni-rannikko-talo-Stelle Architects -suunnitelmasta

Stelle Architectsin moderni rannikkotalo

Moderni rannikkorakennus-Stelle Architects -kerroksessa

Stelle Architectsin moderni rannikkotalo

Moderni rannikkorakennus-Stelle Architects-toisessa kerroksessa Moderni-rannikko-talo-by-Stelle Architects-poikkileikkaus

Previous Post
Rakenna vaatehuone itse – vinkkejä ja ideoita
Next Post
5 hienoa kampauksen vinkkiä, joiden avulla voit säästää kampauksen