15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Futuristinen muotoilu – LAVAn luokkahuoneet

futuristinen koulu - innovatiivinen arkkitehtuuri

LAVA on uudistanut luokkahuoneen. Me palkkaamme sinut futuristinen muotoilu – tulevaisuuden luokkahuone. Se on täydellinen pienelle yhteisölle, jossa oppiminen on ensiarvoisen tärkeää. Suunnittelussa painotetaan opettajien ja opiskelijoiden vuorovaikutusta. Tässä opettaja voisi olla painopiste eikä oppilaat ole enää passiivisia kuuntelijoita. Että futuristinen muotoilu von LAVA kehittää uutta konseptia – joka soveltuu uuteen maailmaan, täynnä tietoa.

Futuristinen muotoilu – moderni arkkitehtuuri Australiassa

futuristinen luokkahuone - moderni ulkoasu

Oppiminen voi olla myös jännittävää; oppiminen voi myös olla hauskaa, kun opit tästä futuristinen muotoilu voi vakuuttaa. Rakenne voidaan helposti uudistaa ja jopa siirtää, se on edelleen erittäin vakaa ja kestää luonnonkatastrofin. Nykyaikaisten materiaalien ja innovatiivisen ulkoasun lisäksi tämä luo futuristinen muotoilu kodikas tunnelma.

Jännittävä uusi arkkitehtuuri – futuristinen koulu Australiassa

avoin lasinen julkisivu - innovatiivinen muotoilu - koulu

Keskellä oleva suurin luokkahuone voidaan tarvittaessa jakaa kolmeen – joten opiskelijat voivat opiskella ja keskustella kysymyksistä paremmin pienemmissä ryhmissä. Lasinen julkisivu yhdistää sisätilan ulkoa. LAVA: n mukaan tämä tuo futuristinen muotoilu Luonto ja tekniikka lähentävät ja helpottavat vuorovaikutusta luokkahuoneessa. Rakennuksen rakenne mahdollistaa suunnittelun ja avaa luokkahuoneet. Innovatiivinen projekti esiteltiin joulukuussa 2011 Melbournen yliopistossa. A futuristinen muotoilu – Classroomille myönnettiin myös tuomariston erityispalkinto Australian koulukilpailun aikana.

innovatiivinen arkkitehtuuri Australiasta

futuristinen moderni koulu - luonnos

moderni koulu Australiassa - rakennusluonnos

Innovatiivisen arkkitehtuurikoulun rakentamissuunnitelma

Previous Post
Rakenna vaatehuone itse – vinkkejä ja ideoita
Next Post
5 hienoa kampauksen vinkkiä, joiden avulla voit säästää kampauksen