15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vapaasti seisovat ylelliset kylpyammeet, joissa on ylellinen ulkonäkö

ylelliset kylpyammeet kylpyamme ja villi maasto lasi portaat

Niin paljon vanhasta sanonnasta “vähemmän on enemmän”. Tämä tyylikäs vapaasti seisovat ylelliset kylpyammeet tiedät jo loistosta ja tyylistä! Tyylikkyys, kauneus ja mukavuus yhdistävät tämän modernin mutta ajattoman kylpyammeen.

Vapaasti seisovat ylelliset kylpyammeet THG: ltä

kylpyamme THG ylelliset violetit kultaiset lasiseinät

Ensimmäinen ylellinen kylpyamme on valmistettu kestävästä muovista ja herkän näköisistä kirkkaista lasiseinistä. Kylpyammeen pää ja jalka kaartuvat ylöspäin kuin laivan keula, kaaret kummassakin päässä hienovaraista eleganssia. Näillä violetilla värillä ja kultaisilla koristeilla ei ole mitään tekemistä minimalismin kanssa, mutta älä huoli. Hieno klassinen versio valkoisesta on saatavilla. Nämä vapaasti seisovat ylelliset kylpyammeet saatavana lisävarusteena saatavilla vesiterapiajärjestelmillä, niskatuilla ja valaistuksella.

Vapaasti seisovat ylelliset kylpyammeet – minimalistinen valkoinen versio THG: ltä

moderni kylpyamme, minimalistiset lasiseinät

Se on eksoottista, kiehtovaa, arabeskista! Tämä uusi kylpyamme Kasvihuonekaasu on suunnitteluduo Catherinen ja Bruno Lefebvren idea. Tämä barokin ja modernin rajalla Ylellinen kylpyamme yhdistää esteettisyyden, toiminnallisuuden ja tekniikan yhdeksi. Maagisessa mustassa kylpyammeessa on erottuva neliömäinen muoto, jossa on taiteellisia koristeita. Taustavalo syttyy ja koristaa kylpyhuoneen eri väreillä, jotka saavat kylpyhuoneesi hehkumaan. Aseta tämä vapaasti seisova kylpyamme kylpyhuoneesi keskelle ja ole huomion keskipiste. Aivan yhtä tyylikkäitä, mutta pienemmässä mittakaavassa ovat vastaavat Arabesque -pesualtaat.

Arabeski violetilla valaistuksella

ylellinen kylpyamme LED violetti musta vapaasti seisova

pesuallas

moderni pesuallas taustavalaistu violetti arabesque

Meidän kokoelma Ylelliset kylpyammeet jatkuu THG: n Marquise -kylpyammeella. Nämä suunnittelija -art deco -kylpyammeet ovat inspiroineet kuuluisasta Bernadaud -kuviosta ja muistuttavat meitä ranskalaisesta linna -tyylistä. Sen dramaattinen musta ulkopuoli on koristeltu koristeellisilla laakerinlehtiseppeleillä ja kultaisilla koristeilla, jotka kaikki on kiinnitetty huolellisesti käsin. Tällä ylellisellä kylpyammeella tuntuisi hemmoteltu prinssi tai prinsessa joka päivä.

Wild Terrain Designsin elektroninen kylpyamme Tub-E

ylelliset kylpyammeet villistä maastosta kupariversiota

the elektroninen kylpyamme Tub-E alkaen Wild Terrain -mallit kylpee loistavasti. Kylpyamme on saatavana kuparista tai ruostumattomasta teräksestä ja molemmat tarjoavat huomattavaa kauneutta. Kun katsot kylpyamme näyttää futuristinen ämpäri lumoava kiilto. Tyylikäs portaikko, joka on valmistettu rei’itetystä ruostumattomasta teräksestä, kiertää ylellisen kylpyammeen ympärillä. Pienet LED -valot on upotettu altaan ulkoreunaan ja ne tarjoavat tarpeeksi valoa. Järjestelmässä on automaattinen täyttö-, tyhjennys- ja puhdistusvaihtoehto, joka poistaa lian myös vaikeapääsyisistä paikoista. Tub-E: ssä on myös sisäänrakennettu lämmitin istuimen alla, jonka avulla voit säätää veden lämpötilaa ja nauttia täydellisestä kylvystä. Yhden kosketuksen ohjelmoinnin ja viehättävän viehätyksen ansiosta Tub-E tarjoaa uuden ilmeen kylpyhuoneeseesi ja uuden tunteen uimakokemukseesi.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu versio

ylellinen kylpyamme villi maastossa ruostumattomasta teräksestä

Previous Post
Rakenna vaatehuone itse – vinkkejä ja ideoita
Next Post
5 hienoa kampauksen vinkkiä, joiden avulla voit säästää kampauksen