15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Johannes Kleinin keraaminen maljakko-alkuperäinen taideteos

Maljakoiden suunnittelija: Johannes Klein architektur

Että Keraaminen maljakko on vain yksi esimerkki nuoren saksalaisen suunnittelijan tempuista Johannes Klein, joka työskentelee tällä hetkellä Milanossa.

Johannes Klein ja hänen keraaminen maljakko

Keraaminen maljakko, Johannes Klein valkoinen

Johannes Klein syntyi Saksassa lähellä Schwarzwaldia. Hän työskenteli jonkin aikaa huonekalusuunnittelijana ja opiskeli sitten Potsdamin ammattikorkeakoulussa. Myöhemmin hän meni Italiaan ja opiskeli muotoilua Politecnico di Milanossa. Tänä aikana hän työskenteli Vogt + Weizeneggerin kanssa Berliinissä luodakseen DIM-The Imaginary Factory -malleja. Valmistuttuaan vuonna 2002 hän muutti Milanoon ja jäi sinne. Projektia jatkettiin yhteistyössä Terri Pecora Design Studion ja Studion kanssa & Yhteistyökumppanit. Klein on vakiinnuttanut asemansa suunnittelijamaailmassa ja työskennellyt itsenäisesti useissa suunnittelusuunnissa ja toiminnoissa.

“Heartbeats” esittelee keraamisen maljakon

Moderni Johannes Kleinin maljakko

Mielenkiintoinen Keraaminen maljakko valkoisena edustaa tietyllä tavalla Johannes Kleinin monitieteistä taustaa ja tulevia kaipuita Maljakko edustaa veistosta ja arkkitehtuuria samanaikaisesti. Tämä kiehtova saavutus ei ole vain malli. Se edustaa kunnianhimoista ideaa ja on kehittynyt toimivaksi koristeeksi ajan myötä. Maljakko esiteltiin Milanon Heartbeats -teollisuusnäyttelyssä, jossa esiteltiin myös 40 uuden ja innovatiivisen suunnittelijan malleja. Näyttelyn tarkoituksena oli havainnollistaa, kuinka malleja voidaan käyttää alun perin luonnoksina eikä otoksina alkuperäisiin ideoihin, ja miten ideat kehittyvät tästä olennaisesta konseptista. Lähtökohta on aina sama, projektista riippumatta. Tässä esityksessä alkuperäinen ajatus saattoi kehittyä pilvenpiirtäjäksi tai maljakoksi. Että Keraaminen maljakko juhlii puhtaiden juoksevien muotojen ja viivojen joustavuutta. Valkoinen rakenne mahdollistaa dynaamisen valon ja varjon vuorovaikutuksen maljakon pinnalla. Tämä jatkuva muutos lisää hieman dramaattisuutta rakenteen epäsymmetriseen geometriaan.

Johannes Kleinin “Heartbeat” -maljakko

Maljakon suunnittelija Johannes Klein herzschlag

Että Keraaminen maljakko on pieni, mutta sillä on suuri vaikutus. Siitä voidaan ajatella kehittyvän tärkeä arkkitehtoninen teos. Kuka tietää, mitä tulevaisuus on valmistanut tälle nuorelle suunnittelijalle.

Previous Post
Korkean teknologian suunnittelu ylellisissä lentokoneissa – tekniikka ja sisustus yhdessä
Next Post
Modernit portaat tyylikkääseen asumiseen – 50 erilaista mallia