15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Yksinkertaisia ​​ideoita kauniille punoksille kesällä

häät-kampaus-idea-kollaasi-kolme punos

Yksi suosikki kampauksistani on punokset. Ne ovat ihanteellinen tapa kaikille naisille muotoilla hiuksensa itse ja nopeasti. Jos sinulla ei ole tarpeeksi aikaa tai jos haluat erottua muista naisista, miksi et kokeilisi punoksia kesällä. Tästä klassisesta punotusta kampauksesta on niin paljon erilaisia ​​muunnelmia, että voit olla todella luova!

Punokset kesällä – yksinkertaisia ​​ideoita mielenkiintoisiin punottuihin hiuksiin

side-punos-Karolina-Kurkova-vaalea-tyylikäs

Kyllä, punokset ovat usein tulosta naisten luovuudesta ja mielikuvituksesta. Kevään-kesän 2014 kampausmuodit osoittavat rennomman muotoisia hiuksia, vaikka haluat punoa hiuksesi punoksiin. Punos- ja päivityssarjassamme haluamme tänään jakaa kanssasi mielenkiintoisia ideoita siitä, miten muotoilla punokset kauniimmin ja mielenkiintoisemmin.

Yksinkertaisia ​​tekniikoita tehokkaille punoksille kesällä

intialainen-kampaamo-idea-kesä-trendit-2014

Sisällytä värin raikkaus hiuksiisi – muotoilu. Harjaa hiukset ja tee sivuosa. Aloita nyt punomalla käsin leveä lanka juurille ensin ranskaksi ja temppelin tasolta pituudet löysästi kärkiin yksinkertaisena punoksena. Voit myös integroida pajuun nauhat, ohuet ketjut ja hiusneulat, joissa on kukkakuvioita. Nämä ovat tuoreen näköisiä kesäideoita, jotka sopivat melkein jokaiseen tyyliin ja tilaisuuteen.

Klassinen kalanruotopunos

punos-väri-hiukset-kampaus-idea-kala

“Kalanruoto” -hiuspunos on erittäin suosittu ja usein suosittu vaihtoehto klassisista punoksista. Rento ulkoasu on aina kaunis ja naisellinen, joten älkäämme unohtako antaa muutaman hiuslangan pudota kasvojen ääriviivoja pitkin.

Leveät hatut olivat erittäin trendikkäitä monien suunnittelijamerkkien talvimallistoissa, tämä koskee nyt heidän kevät- ja kesämallistojaan Punokset kesällä 2014. Nämä pehmeät hatut voidaan yhdistää upeasti punottuun kampaukseen, tarkemmin sanoen kauniisti muotoiltuihin punoksiin, ja tuloksena on täydellinen jokapäiväinen ilme. Tällä kampauksella on hieman etnistä tunnelmaa. Niiden jäljitteleminen ei vaadi paljon, vain muutama nastat, hiusnauha ja taitosi! Ja seuraa ohjeitamme askel askeleelta! Sitten onnistut varmasti punotussa kampauksessa!

Punos häissä

tyylikäs kampaus-morsian-kesä-helmi-kaulakoru

Mitä tulee morsiamen kampauksiin, sinun ei tarvitse tuntea olosi rajoitetuksi ja ajatella vain suurta pullaa! Ei, ehdottomasti ei! Kauniisti punottu punos voi myös olla osa morsiamen näkemystä.

Muista lisätä pieniä valkoisia keinotekoisia tai luonnollisia kukkia täydentämään hääpuvun tai korujen kukkakuvioita.

Ja tässä meillä on toinen vinkki naisille, jotka haluavat epätavallisia kampauksia. Kun olet punonut kaksi punosta, voit muotoilla ne tällä tavalla. Jotta hiukset pysyvät paikoillaan, kiinnitä ne muutamalla bobby -nastalla ja lopuksi hiuslakalla. Se tekee ulkonäöstä kestävän! Joten kampauksesi on valmis! Ei ollut ollenkaan vaikeaa?

Romanttinen kruunu, jossa on aidoista kukista valmistettu diadem

letti-monimutkainen-kampaus-kesä-2014

Toinen sivupunos kukilla

palmikko-kukka-kruunu-kukat-punonta-puoli

Ohjeet punomiseen

kierre-punos-ohjeet-idea-frisru-summer

Teinin kampaus

Schlne-letit-sivusuunnittelu-kesä-2014

Vain osa hiuksista on punottu

pitkä punos-kenttä-kukat-puoli-pitkä

kierretty-punos-kuvan takana-vaaleat hiukset

pee-long-stocking-punokset-nauraa-apina

Previous Post
Korkean teknologian suunnittelu ylellisissä lentokoneissa – tekniikka ja sisustus yhdessä
Next Post
Modernit portaat tyylikkääseen asumiseen – 50 erilaista mallia