15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Koristeellinen seinäverhous – seinäideoita Tela Designilta

ideoita nykyaikaisiin seinäsuunnittelukuviin

Kaunein koristeellinen seinäpäällyste vuosi on itse asiassa kokoelma. Se on 100 luovaa Telan seinämallia, jotka kuvaavat suunnittelijoiden innovatiivisia ideoita ja modernia ajattelutapaa.

Koristeellinen seinäpäällyste – yhdistää useita tekstuureja, värejä ja toimintoja

Kuvan koostumukset graafinen kuvio Tela

Tela 100 -mallisto sisältää useita eri malleja, joilla on erilaiset tekstuurit, värit ja jotka on valmistettu eri kankaista. Ne ovat kaikki käytännöllisiä ja sopisivat mihin tahansa kotiin tai julkiseen tilaan. Innovatiiviset ratkaisut koostuvat koristepaneelien modulaarisesta järjestelystä. the koristeellinen seinäpäällyste Telaa voidaan kuvata houkuttelevaksi, toimivaksi ja innovatiiviseksi.

Koristeellinen seinäpäällyste – korkealaatuisia mestariteoksia

Seinäsuunnittelu moderni kuvakoostumus modulaarinen seinäkoriste

Upeat seinämallit ovat tulosta maailmankuulujen ammattisuunnittelijoiden kovasta työstä. Tyyli ja kauneus kulkevat käsi kädessä. the koristeellinen seinäpäällyste on hyvin havaittavissa – se on ensimmäinen asia, jonka huomaat kävellessäsi huoneeseen. Kevyet rakenteet ja korkealaatuiset materiaalit tekevät näistä alkuperäisistä seinäjärjestelmistä kodin houkuttelevimmat komponentit.

Suunnittele seinät väreillä

Seinäkoristeelliset seinäpaneelit-kukkakuvioiset seinäideat

the koristeellinen seinäpäällyste Telasta löytyy eleganssia ja ehdotonta loistoa. Modulaaristen seinäkoristeiden vakiokoko on 30 m2, mutta niitä on saatavana erikokoisina.

Huoneen optimointi – tilanjakajat

Huoneenjakaja Tela Design -seinäsuunnittelu

Joustavat rajat auttavat aina tilan optimaalisessa käytössä. Telan värikkäät väliseinät, tilanjakajat ja liukuovet, jotka on valmistettu lasista tai tekstiilistä, tarjoavat halutun itsenäisyyden. Yhdessä integroidun valaistusjärjestelmän kanssa ne ovat täydellinen koriste. Toinen etu on niiden joustavuus. the koristeellinen seinäpäällyste 3D -elementtien avulla saavutetaan edelleen yllättäviä vaikutuksia.

Monitoimiset seinäpaneelit

Kevyt seinän tilanjakaja kukkakuvioilla sisustus

the koristeellinen seinäpäällyste on useita toimintoja – sitä käytetään äänieristykseen (käyttämällä kattopurjeita), palosuojaukseen (seinäpaneelit ovat palonestoaineita, mikä tekee niistä erittäin luotettavia), taustavaloon (integroidun valaistuksen avulla korostamaan tiettyjä alueita). Tela -muotoilu edelleen akustiset seinät, modernit vaaleat seinät, antibakteeriset seinäpaneelit, kuvakoostumukset, jotka voit suunnitella myös temaattisesti.

Seinäpaneelien temaattinen suunnittelu

Seinäverhouspinta-näyttely

Vaalea seinä – nykyinen sisustus sisätiloihin

Vaalean seinän akustinen seinäkoriste Tela

Ideoita seinän sisustamiseen Telalta

Seinäsuunnittelukuvat tuolit

Previous Post
Korkean teknologian suunnittelu ylellisissä lentokoneissa – tekniikka ja sisustus yhdessä
Next Post
Modernit portaat tyylikkääseen asumiseen – 50 erilaista mallia