15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Idea nykyaikaiseen valaistukseen – yhdistä riippuvalaisimet ja lattiavalaisimet

Lattiavalaisin puu-moderni sisustus

Esittelemme sinulle uuden yhdistelmän katto- ja lattiavalaisimia kotiisi – moderni valaistus on raikas yhdistelmä sisustukseen. Suunniteltu skandinaaviseen tyyliin, se voi toimia myös koristeena. Anna itsesi inspiroitua tästä tyylikkäästä ja luovasta yhdistelmäideasta!

Moderni valaistus – Diva -riippuvalaisin

tyylikäs yhdistelmävalaisin

Nämä moderni valaistus on kotoisin Alankomaista – innovatiivinen suunnittelijastudio Northern Lighting, joka tunnetaan jo kotimaassaan luovista yhdistelmistään ja materiaalivalinnastaan, on suunnitellut ja toteuttanut skandinaaviseen tyyliin riippuvalaisimen ja lattiavalaisimen käsitteen. Riippuvalaisimen nimi on Diva ja se on saanut inspiraationsa skandinaavisesta puuntyöstöperinteestä. Olet kokeillut erilaisia ​​pyöreitä muotoja, kunnes lopputulos on alkuperäinen lopputuote. Lamppu on valmistettu puusta, siinä on pehmeät kaarevuudet ja se levittää pehmeää valoa romanttiseen tunnelmaan. Lamppu on valmistettu tammipuusta. Teräksinen rakenne pitää puun tarvittavassa muodossa, ja lasipallo suojaa puumuotoa kuumuudelta. Lattiavalaisin on hyvin samanlainen kuin riippuvalaisin – se voidaan muotoilla kahteen suuntaan. Lopputuloksena on koristevalaisin, joka on korostunut sisustuksessa.

Moderni valaistus – koristeellinen lattiavalaisin

 Lattiavalaisin puu olohuoneen sisustus

 Lattiavalaisin palkittiin innovatiivisesta suunnittelusta moderni valaistus kruunattiin. Se näyttää tuoreelta, nuorelta, sopii pieneen asuntoon sekä suuriin taloihin ja tuo mukanaan romanttisen kosketuksen pohjoisesta. Studio Pohjoinen valaistus korosta paljon yhdistelmiä, joita voidaan tehdä kahden lampun välillä – joten riippuvalaisin voidaan sijoittaa käytävään, olohuoneeseen tai työpöydän yläpuolelle. Lattiavalaisin voi levittää valoa puutarhaan ja luoda hyvän ilmapiirin miellyttäviin iltoihin ystävien kanssa. Koko talon valaisimien yhdistelmä voi luoda visuaalisen yhteyden kaikkien tilojen välille. Jos olet uusien mielenkiintoisten valaisimien fani, pidät varmasti tästä suunnittelusta.

Innovatiivisella muotoilulla varustettu pöytävalaisin

Pöytävalaisin työpöydän diivan suunnitteluidea

Palkittu muotoilu

Käytävä design riippuvalaisin

Riippuvalaisin puusta

Puinen riippuvalaisin-skandinaavinen muotoiluidea

Diva malli

Jousituslamppu moderni muotoilu

Diva malli

Diva Design -valaisimet

Previous Post
Korkean teknologian suunnittelu ylellisissä lentokoneissa – tekniikka ja sisustus yhdessä
Next Post
Modernit portaat tyylikkääseen asumiseen – 50 erilaista mallia