15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kynsien suunnittelutrendi 2016 – Tehokkaat kynsinauhatatuoinnit

trendi 2016 kynsien muotoilu vaaleansininen kulta aiheet glamour muotoilu

Haluamme esitellä teille uuden trendin kynsien suunnittelussa, joka avautuu ensi vuonna 2016. Nämä ovat mini -tatuointeja, jotka on liimattu kynsinauhaan ja koristavat sormet ja kynnet erityisellä tavalla. Kuinka tarkkaan nämä tatuoinnit ovat Kynsien muotoilutrendi 2016 voidaan käyttää ja joitakin muotoiluvinkkejä on esitetty seuraavilla riveillä ja kuvagalleriassa.

Kynsien suunnittelutrendi 2016 – tehokas kynsien muotoilu

kynsisuunnittelutrendi 2016 tyylikkäät violetit kynnet tatuointi goottilaiseen tyyliin

Tatuointeja on eri värejä ja malleja. Usein on yksi ja sama tatuointi erikokoisina. Valitse kynsisi kokoinen symmetria. Tatuointeja tarjoaa muun muassa Douglas, ja ne ovat erityisen helppoja levittää. Periaatteessa tämä kynsisuunnittelutrendi 2016 toimii kuin pestävät tatuoinnit, jotka todennäköisesti tiedät lapsuudestasi. Mutta ennen kuin aloitat tatuoinnin itse, suosittelemme maalaamaan kynnet millä tahansa värillä.

Kynsien muotoilutrendi 2016 – ohjeet

trendi 2016 kynsien suunnittelu yksinkertainen tatuointi kynsinauha punte valkoinen kynsilakka

1. Leikkaa karkeasti valittu tatuointi saksilla.

2. Kynsien suunnittelutrendi 2016 – Poista suojakalvo ja aseta tatuointi kynsien alle.

3. Seuraava paras asia on käyttää sientä tai rättiä. Kostuta sekä sieni että tatuointi runsaalla vedellä. Paina sitten tatuointia lujasti sienellä noin 10 sekunnin ajan.

4. Nyt voit poistaa paperin tatuoinnista. Se myös yleensä liukuu pois itsestään, kun tatuointi on hyvin kiinnittynyt ihoon.

5. Levitä tatuointiin kerros kirkasta kynsilakkaa. Näin tatuointi kestää pidempään.

Tatuointivuori kynsien suunnitteluun

kynsisuunnittelutrendi 2016 tatuointivuori sydämet vaaleanpunainen kala arina kuvio

Toinen vaihtoehto kynsien suunnittelutrendille 2016 on ns. Tatuointivuorauksen käyttö. Hän ajattelee nimenomaan tätä tarkoitusta varten ja muistuttaa eyelineria. Tämän vaihtoehdon avulla voit luoda yksilöllisiä malleja.

Käytä kirkasta kynsilakkaa

trendi 2016 kynsisuunnitteluideoita kynsilakka hyvät tatuointi inspiraatiota

Jos käytät kirkasta kynsilakkaa tähän kynsisuunnittelutrendiin 2016, houkutteleva tatuointi tulee omakseen. Tämä pätee erityisesti kevyempiin variantteihin, esimerkiksi kultaan tai hopeaan.

Värikäs kynsien muotoilu

trendi 2016 kynsien suunnittelu värikkäät värit tatuointiehdotukset renkaat

Jos kynnet ovat eri lakattuja, voit myös leikkiä Nail Design Trend 2016 -kuvioilla sen sijaan, että käyttäisit yhtä ja samaa kaikille kynsille. Tämä luo röyhkeän ja trendikkään ilmeen.

Lumoava kynsien muotoilu

trendi 2016 kynsien muotoilu hopea idea valkoiset nuolet etsin suunnittelu glamour silvester

Tatuointi kynsisuunnittelutrendiksi 2016 voidaan valita hopeaa varten erityistilaisuuksiin. Joten voit luoda täydellisen suunnittelun uudenvuodenaattona tällä värillä ja luoda todellisen katseenvangitsijan.

Kullan suuntaus

trendi 2016 kynsien muotoilu kultainen tatuointi vaaleanpunainen pastelli kynsilakka

Sama koskee kultaista muotoilua. On käytännöllistä, että voit yhdistää kultaisen tatuoinnin kynsisuunnittelutrendiksi 2016 mihin tahansa väriin ja luoda siten täydellisen mallin joka vuodenaikaan ja tilaisuuteen.

Ylellinen kynsisuunnitteluidea

trendi 2016 kynsien muotoilu sormen koristelu kultakolmiot glitter -lakka

Tämä ajatus on mielenkiintoinen myös kynsien suunnittelutrendissä 2016. Sen sijaan, että ottaisit tatuoinnit suoraan kynsien alle, voit koristaa suurimman osan sormista ja luoda jälleen mielenkiintoisen kohokohdan.

Idea väriyhdistelmälle

kynsien muotoilutrendi 2016 turkoosi kulta design tatuointi sormen glamouria

Tässä esimerkissä uuden kynsisuunnittelutrendin 2016 osalta käytetään kahta väriä, jotka toistuvat sekä kynsissä että kynsinauhoissa ja luovat siten tietyn tasapainon ulkonäössä. Erityisen mielenkiintoista on turkoosin värin toistaminen tatuointimuodossa sekä kaunis motiivi koko keskisormessa.

Kultaiset tatuoinnit ja vaaleanpunaiset ja keltaiset kynsimallit

kynsisuunnittelutrendi 2016 kulta tatuointi kynsinauha violetti kynsilakka

Kultaiset tatuoinnit voidaan myös yhdistää upeasti kultarenkaisiisi. Tällä tavalla muotoilua laajennetaan. Suosittuja kynsien lävistyksiä voidaan käyttää myös tässä vuoden 2016 kynsisuunnittelutrendissä.

Kynsien muotoilu kärkiefektillä

trendi 2016 kynsien muotoilu pitsi kuvio musta tatuointi henna

Kynsien muotoilutrendissä 2016 kynsinauhojen koristeluina voit käyttää myös hennamaalia. Tämä kestää silloin erityisen kauan. Kuten tatuointivuorauksen kohdalla, voit myös valita ja suunnitella aiheen itse.

Trendi puolikuun muodossa

trendi 2016 kynsien muotoilu puolikuu idea idea tatuointi ihonvärilakka

Lopuksi meillä on mielenkiintoinen idea luoda kynsisuunnittelutrendi 2016. Ota tatuointi (esimerkiksi puolikuun muotoinen) ja levitä se kynsien ihon lisäksi myös itse kynsiin. voit ottaa sen mukaasi korjata läpinäkyvällä lakalla. Näyttää erittäin kauniilta, eikö niin??

Previous Post
Korkean teknologian suunnittelu ylellisissä lentokoneissa – tekniikka ja sisustus yhdessä
Next Post
Modernit portaat tyylikkääseen asumiseen – 50 erilaista mallia