15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Pääsiäislahjojen tekeminen lasten kanssa – 19 makeaa ideaa ja inspiraatiota

Pääsiäislahjoja lasten kanssa tinker Pääsiäiskori tinker paperi kukkia

Lapset odottavat todella pääsiäistä – pusseja täynnä makeisia, värikkäitä pääsiäismunia, pääsiäiskoreja täynnä kukkia ja tietysti lahjoja! Ei vain itsellesi, vaan myös isovanhemmillesi ja ystävillesi peruskoulussa. Jos sinä Tinker pääsiäislahjoja lasten kanssa sitten olemme keränneet sinulle hienoja inspiraatioita. Nämä luovat projektit ovat erittäin helppoja, hauskoja ja pitävät lapset kiireisinä tuntikausia. Kaikki pitäisi tietysti tehdä aikuisen valvonnassa. Jopa koko perhe voi olla mukana. Nämä ideat tarjoavat loputtomia mahdollisuuksia lasten luovuudelle, ja niitä voidaan myös muokata halutessasi muilla yksityiskohdilla.

Pääsiäislahjojen tekeminen lasten kanssa – helppoja tehtäviä

Pääsiäislahjat lasten kanssa näpertely paperikupit kanit korvat tunsivat pomponeja

Valitse lapsille helppoja tehtäviä, kuten sakset, liimaus ja maalaus. Käytä värillistä paperia, kanin hahmoja, nappeja ja helposti liimattavia koristekiviä. Pääsiäissymbolit ovat erittäin tärkeitä. Ja mikä on pääsiäinen ilman ihastuttavaa pääsiäispupu? Voit koristella kuvakehyksiä, hillopurkkeja ja kuppikakkuja söpöillä kanin korvilla aivan kuten kanin naamioita. Karkilla täytetty porkkana toisi iloa jokaiselle lapselle. Tutustu alla oleviin ideoihin ja aloita hauska askartelu lasten kanssa tänään!

Pääsiäispoikaset tekevät käsitöitä lasten kanssa

Pääsiäislahjat lasten kanssa tinker bobbles poikaset deco pehmolanka heiluttaa silmiä

Tässä on todella helppo idea tehdä pääsiäislahjoja lasten kanssa. Hanki keltaiset pomponit tai tee itse. Liimaa sitten googly -silmät nyppyyn luodaksesi pääsiäisen poikasen kasvot. Tee jalat ja nokka oranssista pehmolangasta. Poikaset voidaan asettaa hahmoiksi tai koristella todellinen lahja. Saat koristeena, jota voidaan käyttää monin tavoin.

Tee poikaset villasta

Pääsiäinen-lahjat-lanka-poikasen-muna-muoto-tyttö-poika

Yksinkertaisilla vaiheilla ja pienellä vaivalla lapset voivat myös tehdä upeita pääsiäismunia villasta ja liittää ja koristaa ne poikasiksi. Ensinnäkin ilmapallot on täytettävä oikean kokoisiksi. Vedä villa sen jälkeen tahnan läpi ja kiedo se ristiin ilmapallon ympärille. Anna kuivua ja koristele halutessasi.

Koristele pääsiäiskori

pääsiäinen-lahjat-lapset-tinker-pääsiäinen-kori-juutti nauha-kukka-leivonnaiset

Lapset rakastavat saada pääsiäisenä makeisia ja pieniä lahjoja. Itse tehdyn pääsiäiskorin avulla voit pakata ne todella hyvin ja esitellä lapsille. Juutti nauha on täydellinen materiaali tähän, koska se on hienosti ristiriidassa muiden värikkäiden pääsiäiskoristeiden kanssa.

Pääsiäislahja ikkunan koristeluun

Pääsiäislahjat lasten kanssa näpertelemään ikkunan sisustusideaa tinker paperi kani

Älä unohda koristella ikkunoita tilaisuuden mukaan ja tarjota tätä mahdollisuutta muille lahjoittamalla koristeet. Kauniita ikkunakuvia varten ei tarvita erikoismateriaaleja. Yksinkertaisilla kahvisuodattimilla ja paperilla voit tehdä kauniita pääsiäislahjoja lasten kanssa. Suodatin on suunniteltu kirkkailla väreillä, jolloin pienet voivat keksiä jotain itse. Voit sitten tehdä kanin päät ja jalat paperista.

Pääsiäispupu pyyhkeestä

Pääsiäislahjat lasten kanssa tinker saippua pyyhe idea kanin muoto

Tällainen pyyhkeestä valmistettu pupu on erityisen söpö, ja se voi sisältää myös muutamia pieniä esineitä, kuten kermaa, saippuaa tai muita hygieniatuotteita. Tässä artikkelissa kerrotaan tarkalleen, kuinka voit taittaa pääsiäispupun. Näytä ensin pienet, jotta voit tehdä pääsiäislahjoja lasten kanssa. Myös he saavat sen nopeasti kiinni ja auttavat suuresti tekemään heille jopa hauskoja lahjoja.

tehdä pieniä pääsiäislahjoja lasten kanssa

Pääsiäinen esittelee lapsille näppärää ideoita pussit makeiset porkkanat

Tällainen suppilo on myös hyvin yksinkertainen ja silti alkuperäinen. Pääsiäinen liittyy makeisiin, joten miksi et anna niitä myös pois. Jotta tämä lahja ei näytä tylsältä, sinun tulee kääriä se kauniisti ja voit tehdä tämän kotitekoisilla paperisuppiloilla. Valmista suorakulmaiset paperinpalat, jotka jälkeläiset voivat sitten muotoilla suppiloiksi.

Pääsiäislahjat lapset näpertelevät paperiporkkanoita täyttämään makeisia

Täytät nämä suppilot karkilla, suklaalla tai kekseillä. Voit sitten sulkea aukon yläosassa suppilon ulkonevan kulman avulla. Ja pieni porkkananvihreä paperista, koko asia on piilotettu kauniisti. Jos lapsesi osaavat jo kirjoittaa, he voivat myös kirjoittaa lahjaideoista.

Kanihahmot lasikannessa

Pääsiäislahjat lapset näpyttele ideoita purkit kannet koristavat pupuja

Alukset, jotka ovat loistava lahjaidea sekä tyhjänä että täytettynä, ovat lasit, joissa on pääsiäishahmoja. Ei vain kanit, vaan myös lampaat, kanat, poikaset tai pääsiäismunat, joita käytät suunnittelussa, kun teet näitä pääsiäislahjoja lasten kanssa. Pidä myös valmiina erilaisia ​​hillo- ja muurauspurkkeja.

Pääsiäislahjat lapsille tinker ideoita hillo jar kani hahmoja

Luvut ruiskutetaan ensin millä tahansa ruiskumaalilla. Tämän pitäisi tehdä aikuinen, ei lasten. Vaihtoehtoisesti pienet voivat maalata hahmot siveltimellä ja akryylimaalilla. Sama toistetaan kansien kanssa. Kun maali on kuivunut, hahmot voidaan liimata kanteen. Täytä nyt lasit haluamallasi tavalla leivonnaisilla, pääsiäismunilla, teellä, kaakaosekoituksella, makeisilla tai millä tahansa muulla mitä voit ajatella.

Pääsiäinen lahjoja lapsille ideoita popcornit lasit puput tikku

Näet toisen koriste -idean muurauspurkkeille täältä. Ja lapset voivat myös auttaa tässä projektissa ilman ongelmia. Pääsiäispuput tai muut pääsiäismotiivit leikataan paperista ja liimataan lasien päälle. Peitä puolestaan ​​kansien reunat nauhoilla, hapsuilla, kuminauhoilla tai muilla koriste -elementeillä, jotka olet valmis luovuttamaan tai jotka olet hankkinut.

kaunis kuvakehys pääsiäisteemalla

lahjat lapset näpyttele ideoita kuvakehykset värikkäitä munapaperiliuskoja

Tämä kaunis kuva koostuu kahdesta osasta. Piirrä samankokoinen muna kumpaankin paperiarkkiin. Siitä tulee helpompaa, jos tulostat munan muodon kahdesti. Tarvitset myös kehyksen ja paljon erivärisiä paperiliuskoja. Kun olet valmistellut sen, lapset voivat aloittaa.

Pääsiäinen lahjoja lasten kanssa tinker ideoita kortti isovanhemmat värikäs muna

Levitä paperiliuskat mallipohjaan niin, että ne menevät päällekkäin munan kanssa. Jos olet tyytyväinen jakeluun, voit liimata sen. Epäsäännöllinen reuna ei ole ongelma, koska sitä ei voi enää nähdä myöhemmin. Leikkaa muna pois toisesta mallista. Et tarvitse tätä ja voit tallentaa sen toiseen käsityöprojektiin. Aseta tuloksena oleva kehys nauhoille ja liimaa se paikalleen. Voit nyt sijoittaa valmiin kuvan kuvakehykseen. On parasta tehdä useita näistä pääsiäismunakuvista samanaikaisesti ja antaa ne ystäville ja sukulaisille. Kaikki ovat taatusti onnellisia! Voit myös käyttää eri väreissä olevia raitoja jokaiseen kuvaan, jotta ne eivät ole samanlaisia.

Tee naamioita lapsille

Pääsiäislahjat lapset näpyttele ideoita pupulammasmaskeille

Maalaa munapakkaukset

Pääsiäislahjat, lapset tekevät munarasioita, maalaavat karkkeja

Cupcakes kanin korvilla

pääsiäinen lahjoja lapsille ideoita cupcakes korvat puput

Pääsiäislahjat lasten kanssa näpertelyideoita paperilautanen karkkipussi pupu

Pääsiäislahjat lapset näpertely ideoita valokuva pupu puuvillapallot

Pääsiäislahjat lapset näpyttele ideoita karkkipussit puput kirjekuori

pääsiäinen lahjoja lapset näpertely ideoita pusero värikkäitä nappeja ommella

Pääsiäislahjat lasten näpertelyideat tekevät paperilautasista kanin korvat

Pääsiäislahjoja lasten kanssa, jotka käärivät valkoisia pupun korvia

pääsiäinen lahjoja lapsille käsityöideoita muffinssirasioita kukkia korit

Previous Post
Kylpyhuonelaattojen ideoita ylelliseen kylpyhuoneeseen
Next Post
Brendan Ravenhillin minimalistisin seinävalaisin maailmassa