15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Bamaxin ylelliset huonekalut – täydellisyyttä kotona

moderni makuuhuone-design-Bamax

 

Täydellinen sisustus on nyt helppo löytää. Ainoa mitä tarvitset on lumoavat huonekalut italialaisilta Bamax -mestareilta. Tuotteesi inspiroivat sinua varmasti – hienostuneet ja korkealaatuiset, ne tarjoavat kaiken, mistä unelmoit. Esittelemme vain muutaman näistä vaikuttavista malleista – ja ylelliset huonekalut kiehtoo sinua varmasti!

Bamaxin ylelliset huonekalut – tuotteet ja kokoelmat

Ylelliset beigenväriset puiset huonekalut

Bamax osallistuu lumoavien tuotteiden tuotantoon ylelliset huonekalut on erikoistunut tarjoamaan erilaisia ​​sisustustyylejä ja makuja. Kaksi kokoelmaa on omistettu päivällä ja yöllä – ruokasali, olohuone ja makuuhuone. Bamax -keittiöt voidaan kuvata laadukkaasti, omaperäisesti ja toimivasti – kaikki modernin keittiösuunnittelun tärkeät piirteet. Moderni sisustus on mukava lisä mihin tahansa taloon – ja siihen yhdistyvät upeat koristeet.

Bamaxin ylelliset huonekalut – täydellisyyttä päivällä ja yöllä

Ylelliset beigenväriset puiset huonekalut

Bamaxin klassiseen tyyliin kuuluvat kaksi kokoelmaa ovat jännittävä sekoitus perinteisiä ja tyylikkäitä design -elementtejä. Jos katsot italialaisen yrityksen salkkua, löydät monia mielenkiintoisia ylelliset huonekalut löytää puuta. Puun veistos on tietysti yrityksen kokeneen henkilökunnan käsintehty. Sohva ja nojatuoli luovat viihtyisän ja kutsuvan tunnelman olohuoneeseen.

Klassinen kokoelma – sekoitus vintagea ja siirtomaa -tyyliä

tyylikäs mustavalkoinen peilipöytä

Klassisen huonekalumalliston tuotteet ovat eklektinen sekoitus vintagea, siirtomaa -tyyliä ja klassisia perinteitä. Sisustus luo dynaamisen sisustuksen ja antaa talolle tyylikkään ilmeen. Yömallisto keskittyy mukavuuteen – kauniiseen ylelliset huonekalut Ennen kaikkea sen pitäisi olla mukava ja kodikas. Ensi silmäyksellä se voi kuitenkin olla harhaanjohtavaa – klassisesta ulkonäöstä huolimatta kaikki huonekalut on valmistettu nykyaikaisilla tuotantotekniikoilla, joten ne ovat erittäin kestäviä ja kestäviä.

Ylelliset huonekalut Bamaxilta

Bamaxin ylellinen makuuhuone

Muun muassa Bamex on suunnitellut kokoelman erityisesti nykyaikaiseen kodin sisustukseen. Näytämme muutamia esimerkkejä tästä. vaikkakin ylelliset huonekalut alkaen Bamax ovat moderneja, materiaaleihin kiinnitetään paljon huomiota – ne ovat ympäristöystävällisiä ja myös erittäin kestäviä. Eksoottiset koristeet ja japanilaistyylinen sisustus luovat salaperäisen tunnelman. Mukavat kirjahyllyt tarjoavat kaikille kirjojen faneille tyylikkään säilytystilan.

Abigaililta

Moderni ruokasalin suunnittelu Bamaxilta

moderni-ruokailu-design-Bamax

Tyylikäs peilipöytä makuuhuoneessa

puinen pukeutumispöytä makuuhuone

Klassinen valkoinen kirjahylly

tyylikäs-klassinen-kirjahylly

Vintage beige makuuhuone

beige makuuhuone, klassinen muotoilu

Bamax- ylellinen kaapin sisustus

Bamax -kaapin sisustus

Previous Post
Kylpyhuonelaattojen ideoita ylelliseen kylpyhuoneeseen
Next Post
Brendan Ravenhillin minimalistisin seinävalaisin maailmassa