15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Brick Kiln House – ylellinen talo, jossa on moderni arkkitehtuuri

ulkosuunnittelu tiilitalo intia

Tervetuloa Brick Kiln Houseen – ylellinen koti modernilla arkkitehtuurilla, kaunis julkisivu, eksoottinen ulkomuoto ja avantgarde-sisustusideoita. Projekti on vain enemmän kuin yksinomainen talo, jossa on moderni arkkitehtuuri, itse asiassa se on lahja musoista, paikka, jossa voit löytää harmonian sielussa, mestariteos rakentamisen maailmassa. Lisää tähän henkeäsalpaava luonto, joka kasvaa täällä, ja sinusta tuntuu taivaalliselta.

 Ylellinen koti modernilla arkkitehtuurilla

Tiiliuunin talon maisemasuunnittelu

Että Ylellinen koti modernilla arkkitehtuurilla, Arkkitehtiensa nimeämä Brick Kiln House on paras tapa paeta suurkaupungista, huolista ja kauheasta sumun, melun ja kaaoksen kaupungista. Tämän arkkitehdit Ylellinen koti modernilla arkkitehtuurilla ovat suunnittelijoita ja arkkitehtejä SPASM -muotoilu Arkkitehdit. He tunnistivat projektinsa ja sijoittuivat siihen pienessä, rauhallisessa intialaisessa Maharashtran kylässä.

 Ylellinen koti modernilla arkkitehtuurilla – ylelliset huonekalut sisällä ja luonnonkivielementit ulkona

modernit huonekalut-luonnonkivielementit-ulkoa

ulko- ja olohuone

Kävellessämme eksklusiivisessa talossa emme yksinkertaisesti voi ohittaa rakennuksen sisäpihaa. Lianojen ja kierrettyjen puiden eksoottisten kasvien lisäksi näemme keinotekoisen, koristeellisen järven keskellä ulkoa. Se on yhdistetty kauniisiin puutarhakalusteisiin ja luonnonkivilattialla kasvaviin pensaisiin. Retro -ilmettä korostavat talon ympärillä olevat elementit ja katuvalojen lyhdyt.

Intialainen tyyli olohuoneessa – suuret tyynyt

intialaistyylinen olohuone-suuret tyynyt

Että Ylellinen koti modernilla arkkitehtuurilla Brick Kiln on vaikuttava ja kaunis myös sisältä. Pehmeät ja värikkäät koristetyynyt ovat hajallaan sängyn ja sohvien ympärillä muistuttaakseen sinua Intiasta. Paikalliset trendit yhdistyvät myös nykyaikaisiin huonekaluihin – kauniit puupöydät ja tyylikkäät tuolit aidosta nahasta. Sisustussuunnittelussa on erityistä, että mikään ei ole liikaa, mutta tuntuu raikkaalta ja avantgardiselta.

kamarineito

Tiiliuunin talon ulkopuoli

Ylellinen talo-intia-pieni-lampi

moderni tiilitalo Intiassa

moderni-tiilitalo-intia

tiili-moderni-sisustus

pieni järvi pihalla – ylellinen talo Intiassa

pieni-järvi-ylellinen-talo-intia

Brick Kiln House Olohuoneen suunnittelu Intiassa

Brick Kiln House Olohuoneen suunnittelu Intia

Olohuone modernit huonekalut

olohuone-modernit huonekalut

kontrasti-perinne-moderni-ylellinen-talo-intia suunnitelma-moderni-arkkitehtuuri-tiili-klinikka-talo moderni-arkkitehtuuri-tiili-klinikka-talo-arkkitehtuuri-suunnitelma moderni-arkkitehtuuri-tiili-klinikka-talo-sijaintisuunnitelma

Previous Post
Kylpyhuonelaattojen ideoita ylelliseen kylpyhuoneeseen
Next Post
Brendan Ravenhillin minimalistisin seinävalaisin maailmassa