15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kaiverrettu metsästyskivääri – uusi muotoilu Beretta 486: lle

metsästyskivääri, johon on kaiverrettu beretta -muotoinen laukaisupuu

Beretta 486 -kivääri on maailman perinteisin ja tyylikkäin vierekkäinen haulikko. Sen valmisti italialainen samanniminen valmistaja. Hänen mielestään oli kunnia saada suunnittelija Marc Newsonilta, joka tunnetaan parhaiten Applelta, antaa kaksoishaulikkoon uusi muotoilu. Newson itse onnistui, mikä oli alun perin hänen tavoitteensa. Hän halusi yksinkertaistaa ja virtaviivaistaa Beretta 486: n pintoja ja erityisesti laukaisualuetta. Näin vaikuttava syntyi Metsästyskivääri kaiverruksella.

Kaiverrettu metsästyskivääri – Marc Newsonin muotoilu

beretta 486 marc newson metsästyskivääri, jossa kaiverrus

Työskennellessään kaiverretulla metsästyskiväärillä valmistajan tehtaalla suunnittelijalla oli myös mahdollisuus oppia työntekijöiden perinteisistä taidoista sekä nykyaikaisista teknisistä menetelmistä, kuten laser- ja robottitekniikoista. Ja se on yksi niistä asioista, joita Marc Newson rakastaa työssään niin paljon – tutustuminen valmistusprosesseihin, materiaaleihin ja tekniikoihin, oppiminen niistä lisää ja uppoutuminen monille eri toimialoille. Tuloksena on vaikuttava kaiverrus, joka korostaa vierekkäisen haulikon perinteistä puolta. Beretta on myös enemmän kuin tyytyväinen uuteen kaiverrettuun metsästyskivääriin.

Kaiverrettu metsästyskivääri – Kaksoishaulikon yksittäiset osat

haulikko osat uutiset suunnitteluidea kaiverrus metalli

Beretta kaiverrus ja uusi lukko

beretta 486 puinen metsästyskivääri kaiverretulla aseellaPerinteisen Beretta -kaksoishaulikon haarniskan kahvan kahva on laskettu alas, jotta puu voi erottaa metsästyskiväärin kaiverretun ratsuvarren ja suojan teräksestä sillan tavoin.

Metsästyskivääri, jossa on tyylikäs teräksinen ratsastusrengas

italialainen metsästyskivääri, johon on kaiverrettu kiinalainen lohikäärme newson

Kaiverretun metsästyskiväärin lukko on terästä ja sen muoto on pyöristetty. Tätä tarkoitusta varten suunnittelija turvautui nykyaikaiseen koneelliseen käsittelyyn. Liukumäessä ei ole reunoja tai kulmia, mutta se kulkee tasaisesti tynnyriin ja kaksoishaulikon muihin pintoihin.

Kiinalainen tyyli kaiverrus

aseiden suunnittelu newson metsästyskivääri kaiverrettu beretta

Kaiverrus valittiin kiinalaiseen tyyliin. Syynä tähän on se, että fasaani on kotoisin Aasiasta. Sitten sitä vietiin kaikkialle maailmaan käytettäväksi riistalintuina. Siksi suunnittelijan oli tärkeää kunnioittaa tätä tosiasiaa suunnittelemalla suunnittelu sen mukaisesti. Lisäksi Marc Newson pitää erityisesti japanilaisesta kulttuurista. Japanilaiset tatuointimallit toimivat myös inspiraationa kaiverretulle metsästyskiväärille.

Kaiverrus tekstillä “Marc Newson”

kaiverrettu metallikirjoitus newson -kivääri

Metsästyskiväärin toteuttamiseksi kaiverruksella käytettiin nykyaikaisia ​​lasertekniikoita, jotka valmistaja Beretta antoi suunnittelijan saataville. Tämä takaa hienon suunnittelun, jossa on vastakkaiset elementit ja terävyys, joka ulottuu koko kiväärin jalkaan.

Kaiverrettu kivääri on kaksoishaulikko

aseen piippukaiverrus marc newson design beretta italia

Metsästyskivääri, jonka kaiverruksessa on Beretta -tunnus

hopea metalli beretta kaksinkertainen haulikko suunnittelu kaiverrus

Tyylikäs metsästyskivääri, jossa on kaiverrus

tynnyri haulikko kaiverrus beretta suunnitteluidea

Luonnokset metsästyskiväärille, kaiverretut Marc Newson

luonnos marc newson metsästyskivääri kaiverruksella

Suunnittelija Marc Newson varten Beretta.

Previous Post
Kylpyhuonelaattojen ideoita ylelliseen kylpyhuoneeseen
Next Post
Brendan Ravenhillin minimalistisin seinävalaisin maailmassa