15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Terassikaiteiden suunnittelu – ideoita modernille terassisuunnittelulle

Musta kaide puinen kannen kaide

Kun rakennat terassia, sinun ei pitäisi vain ajatella lattiaa, vaan myös muita tärkeitä elementtejä – Terassikaiteet. Terassin sijainnista riippuen sinun tulee valita sopivimmat kaidejärjestelmät. Jos patio on kaltevalla rinteellä, terassikaide on suunniteltava turvallisuutta silmällä pitäen. Heitä koskee vähintään 90 cm: n korkeus, eikä se missään tapauksessa saa olla pienempi. Voit valita eri malleista ja väreistä.

Terassikaiteet – mikä on tärkeää tietää

Metallikaide -terassisuunnitteluideoita rinteessä

Kaiteet lisäävät kannen turvallisuutta ja tukea, mutta ne lisäävät myös tyyliä ja persoonallisuutta. Sinun pitäisi ensin miettiä talosi unelma -ilmettä rauhassa ja vasta sitten aloittaa rakentaminen. Mutta sinun ei tarvitse aina ohjata henkilökohtaisia ​​mieltymyksiäsi. Terassikaiteet todistaa laadunsa paremmaksi tai huonommaksi vasta sään välittömien vaikutusten – sateen, valon, tuulen – jälkeen.

Metalliset terassikaiteet – suunnitteluideoita

ohut metalli patio kaide suunnittelu

Niiden, jotka pitävät siitä tyylikkäästi, tulisi valita moderni metalli Terassikaiteet päättää. Ne on yleensä taidokkaasti valmistettu takorautasta ja koristeltu kullatulla tai hopeoidulla koristeella. Aseta metallinen aksentti paneeleilla tai kaapelikaiteilla, jotka näyttävät varmasti hyvin nykyaikaisilta. Monipuolinen modulaarinen kaapelijärjestelmä voidaan yhdistää puu- tai metallipylväisiin ja kaiteisiin.

Puiset kaiteet kannelle puisella pergolalla

Pergola -puukaide puutarhakalusteiden suunnittelu

Jos pidät puusta, sinulla on monipuolisin valikoima. Mutta sinun on varmistettava, että puu Terassikaiteet sopii epämiellyttävästi talon julkisivun kanssa.

Klassinen kaidejärjestelmä kannelle

Valkoinen kaide, klassinen valaistus

Klassiset puiset Terassikaiteet tukevilla puupylväillä ja pylväskorkeilla on helppo ja halpa rakentaa. Usein voit nähdä ne valkoisina.

Maalaismainen patio kaiteet

Maalaismainen patiokaide

Outo sellainen Terassikaiteet -Järjestelmä voidaan luoda kokonaan vaahteran oksista. Oksat on porattu ja asennettu terästankoihin ja upotettu betoniseiniin. Oksien väliset raot eivät saa olla pienille lapsille turvallisuussyistä kovin suuret, varsinkin jos terassi on korkeampi.

Lasikaide

Lasikaide metallituolit sohvapöytä kuisti ideoita

On myös materiaaleja, kuten lasia tai muovia, jotka antavat terassille epätavallisen ilmeen. Lasilla on se etu, että se näyttää aivan ylelliseltä ja hienolta. Se säilyttää myös henkeäsalpaavan näkymän tinkimättä turvallisuudesta. Mutta sinun on tiedettävä, että lasipaneelit Terassikaiteet Ne on valmistettu turvalasista ja katsovat silti, että ne tarvitsevat enemmän puhdistusta kuin muut rakennusmateriaalit, kuten alumiini.

Terassikaide on valmistettu nykyaikaisista materiaaleista

Kaareva ruostumaton teräskaide

Ohuet kaapelikaiteet tarjoavat erottuvan modernin ilmeen eikä esteitä maiseman katsomisessa. Ruostumaton teräs on käytännössä huoltovapaa, koska se ei syövytä.

Vaikutus katoavilla kaiteilla

Parapet ohut profiili Hernstkuva puutarhakalusteet puu pergola

Jos et halua häiritä upeaa näkymää ympäristöön, voit asentaa ohuen profiilin kaiteet, jotka näyttävät häviävän hämärässä. Pystysuora takorauta Terassikaiteet ovat myös hyvä vaihtoehto terasseille, joista on viehättävä näköala.

Puutarhan koristelu – 20 ideaa takaavat mukavuuden ja ylellisyyden

Kuisti valaistus puiset kaiteet puinen kansi

Koristeelliset pylvässuojat, joissa on integroitu valaistus, merkitsevät terassin ääriviivat ja ovat yövalo.

Värimallit – valkoinen tai värikäs, kaareva ja moderni

kaareva kaide valkoinen

Terävä mustavalkoinen värimaailma määrittelee nämä alumiinikaiteet, jotka on suunniteltu monilla käyrillä. Että Terassikaiteet Suunnittelu eliminoi tiiviyden ja rajoituksen tunteen, jonka klassiset puukaitejärjestelmät voivat luoda.

Luova sisäänrakennettu kaidejärjestelmä

Sisäänrakennetut puiset penkkikaiteet

Jos sinulla on rajallinen patio, ne ovat perinteisiä Terassikaiteet ei suositeltu. Tilaa säästävät sisäänrakennetut penkit, kuten kuvassa, olisivat kuitenkin tehokkaita sinun tapauksessasi. Ne täyttävät kaksi tärkeää tehtävää. Toisaalta ne tarjoavat tarpeeksi istumapaikkoja rentoutumiseen ulkona, toisaalta ne toimivat suojaesteenä. Asiantuntijat suosittelevat samojen rakennusmääräysten noudattamista kuin integroitujen penkkien kaiteet. Varmista, että penkki on vähintään 36-42 cm korkea.

Aurinkoinen parveke – lasikaide

Lasikaide parveke vihreä kaide

Metallikaiteellinen terassi, josta on viehättävä näköala

Metallituolit kaide kuisti näkymä joelle

Puu ja metalli harmonisessa yhdistelmässä

Metallinen puuyhdistelmäkaide

Klassinen puinen kaide

Puinen klassinen kaiteellinen terassi

Ideoita kaiteiden suunnittelusta

Moderni kaide maalaismainen veranta

Previous Post
Kylpyhuonelaattojen ideoita ylelliseen kylpyhuoneeseen
Next Post
Brendan Ravenhillin minimalistisin seinävalaisin maailmassa