15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hästensin ylellinen sängyn muotoilu takaa hyvät yöunet

Ylellinen-makuuhuone-mukava-sänky-design-Hästens

Hieno sellainen Sängyn suunnittelu, joka takaa hyvät yöunet – näin voidaan kuvata Hästensin ylellinen sängynmallisto. Heillä on makuuhuoneen kalusteet jokaiseen tilaan ja makuun – runko -vuoteista säädettäviin vuoteisiin – ja Hästens on suunnitellut sen. Mukavuus ja tyyli yhdistyvät unelmakalusteeseen.

Ainutlaatuinen sängyn muotoilu luonnonmateriaaleista

mukava-suunnittelija-sänky-Hästens

Sänky on ehkä tärkein huonekalu makuuhuoneessa kaikille, joille hyvä lepo on erittäin tärkeää. Hästens on ottanut tämän asiakkaan pyynnön huomioon ja ajatellut mukavuutta Sängyn suunnittelu suunniteltu. Mutta mitä Hästens -vuoteissa on niin erityistä? Toisaalta ne ovat täysin käsintehtyjä – kappaleen valmistusaika on noin 160 tuntia. Se on hieno esitys – taideteos, joka on tehty vain luonnonmateriaaleista. Tarkoitamme tällä villaa, pellavaa tai jopa jouhetta – ne saattavat kuulostaa oudolta, mutta ne edistävät nukkuvan ihmisen hyvinvointia. Yhdistelmä on täysin tasapainoinen ja syntyy yrityksen 150 vuoden tutkimuksesta ja kokemuksesta.

Käytännöllinen, mukava ja hyvännäköinen – täydellinen sängyn muotoilu

tyylikäs sininen runko -vuode

Käytännöllinen, mukava ja kaunis – tämä on päätavoite Hästens. Yritys on toiminut vuosisatojen ajan Sängyn mallit on kehittänyt ja lanseerannut erinomaisen käsintehtyjen vuoteiden kokoelman. Paras muotoilu on kiistaton Vividus, joka luotiin kahden vuoden työn jälkeen. Sängystä on tullut lepo. Mukavin vuode ei ole ylellisyyttä, se on välttämätöntä nukkua hyvin ja rentoutua. Hästens sai sen.

Proferia-pyöreä versio

Pyöreä Proferia -sänky

Ylellinen käsintehty runko -vuode

yksinomainen käsintehty runko-sänky

 Säädettävä Hästens -sänky

moderni säädettävä sänky-Hästens

Vintage -makuuhuone Hästens -vuoteella

vintage makuuhuone Hästens -sänky

Previous Post
Pienen kaupunkipuutarhan suunnittelu – ideoita moderniin puutarhan suunnitteluun
Next Post
Moderni muotoilu lasista ja alumiinista Melbournessa