15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Erittäin moderni asunnon suunnittelu

Suunnittelija Christoph Coleman

valkoiset olohuoneen siniset tyynyt

Tarjoamme sinulle raikkaan, modernin Asunnon suunnittelu ennen. Huoneisto sijaitsee ylellisellä New Yorkin alueella – Manhattanilla. Sisustussuunnittelija Christopher Coleman palkattiin sisustamaan asuntoa. Arkkitehti tunnetaan siitä, että hän pitää vahvoja, ilmeikkäitä värejä ja muotoja. Kimaltelevat pinnat luovat poikkeuksellisia vaikutuksia nykyaikaan Asunnon suunnittelu.

Erittäin moderni asunnon suunnittelu

 tyylikäs asunnon suunnittelu - punainen makuuhuone

Moderni Asunnon suunnittelu tekee vaikutuksen minimalistisella sisustuksellaan. Pääpaino on valkoisessa värissä, joka symboloi puhtautta ja eleganssia. Kimaltelevat katot ja lattiat heijastavat huonekaluja ja koriste -elementtejä – näin helppoa on luoda satu. Lasi on läsnä kaikkialla – olipa peilit, lasiseinät, lasipaneelit tai koriste -elementit, kaikki loistaa. Olohuone näyttää modernilta, hienostuneelta ja tyylikkäältä.

Innovatiivinen ja tyylikäs asuntosuunnittelu Yhdysvalloista

 innovatiivinen sisustus - asunto

Tyylikkäät huonekalut rohkeissa väreissä erottuvat kimaltelevista pinnoista ja korostavat Asunnon suunnittelu. Joka tapauksessa suunnittelija oli erittäin varovainen voimakkaiden sävyjen kanssa. Taivaansininen keittiö ja kylpyhuone rauhoittavat, kun taas punainen makuuhuone ja kylpyhuone luovat jännittävän tunnelman. Mielenkiintoinen väriyhdistelmä luo erityisen tyylikkään ja lumoavan ilmeen tässä modernissa Manhattanin huoneistossa.

Kirjailija K.H. Christova

tyylikäs sisustus - valkoinen ja sininen olohuone

valkoinen kylpyhuone, jossa on moderni pyöreä pesuallas

moderni valkoinen kylpyhuone pyöreällä pesualtaalla

 

Previous Post
Pienen kaupunkipuutarhan suunnittelu – ideoita moderniin puutarhan suunnitteluun
Next Post
Moderni muotoilu lasista ja alumiinista Melbournessa