15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Suunnittelija nojatuoli, jossa pussi – Adrenalinan verhoiltu Polifemo -nojatuoli

suunnittelija nojatuoli polifemo adrenalina musta polyuretaaniverhoilu

Valtava, epätavallinen veistos nousee kuin kyklooppi ainutlaatuisella LED -silmällään. Tämä on uusi Suunnittelija nojatuoli Polifermo, suunnitteli Simone Micheli Adrenalinaa varten. Eeppinen nimi, joka muistuttaa kaikkia kauhistuttavista Homerian hahmoista muinaisista ajoista, mutta nykyaikaisessa versiossa voi aina olla eksentrinen ja hauska kumppani liikkeellä ollessasi.

Design -nojatuoli selkänojalla

POLIFEMO adrenalina valkoinen polyuretaani led -kevyt selkänoja

Optisesti aivan henkeäsalpaava Polifemo -nojatuoli ei jätä sinua välinpitämättömäksi. Siinä on mielenkiintoinen ja visionäärinen muoto, jota täydentää sininen tai punainen LED -silmä korkealla pylväällä, joka toimii selkänojana.

Suunnittelija nojatuoli “Polifemo”

suunnittelija nojatuoli polifemo adrenalina led -lamppu

Metallirunko on pehmustettu polyuretaanilla ja täytetty Fiberfilillä. Nojatuolin hehkuvaa “silmää” ohjaa LED -valo (vakioväri sininen, punainen väri pyynnöstä) ja 220 V: n verkkoliitäntä integroimalla kaapeli nojatuolin alaosaan. Verhoilu ei ole irrotettavissa. Mutta voit valita useista väreistä, kuten näistä upeista, kesäisistä ja vilkkaista mansikka -aiheista.

Mukavuus vartalolle

suunnittelija nojatuoli polifemo adrenalina pu nahka valkoinen polyuretaani

Saatavilla on myös Polifemo -pussi – pieni sylinteri, jossa on metallikehys, joka on myös vuorattu kuitutäytteellä ja päällystetty jollakin edellä mainituista kankaasta tai nahasta valmistetuista verhoiluista ja monenlaisissa väreissä.

Nojatuoli polyuretaanipehmusteella

Pehmustettu nojatuoli polyuretaani valkoinen led -silmävalo

Tämä design-nojatuoli on loistava avantgarde- ja epätavallisiin olohuoneisiin yksityiskodeissa tai TV-studioissa, musiikkiklubeissa tai putiikeissa ja kaupoissa. Kaikkialla, missä vaaditaan visuaalista vaikutusta ja yllättäviä aksentteja.

LED -valo selkänojalla   

Polyuretaani verhoiltu tuoli polifemo valkoinen adrenalina

Mansikka -aihe  suunnittelija nojatuoli pouf polifemo adrenalina mansikkakuvioinen verhoilu suunnittelija nojatuoli polifemo adrenalina punainen mansikka kuvio POLIFEMO nojatuolin kangasverhoilu vihreä suunnittelija nojatuoli polifemo adrenalina tekstiili keltainen suunnittelija nojatuoli polifemo adrenalina selkänoja

Previous Post
Pienen kaupunkipuutarhan suunnittelu – ideoita moderniin puutarhan suunnitteluun
Next Post
Moderni muotoilu lasista ja alumiinista Melbournessa