15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kampaus kelttisolmulla – Kuvaava opas

Kampaus, jossa kelttiläinen solmu-ohjeet-puoliksi auki-hiukset

Kelttiläisiä solmuja on käytetty temppelien ja ristien koristamiseen tuhansia vuosia. Ja vielä tänäkin päivänä sisustat usein erilaisia ​​vaatteita tai asusteita kuvioiden muodossa. Syynä tähän ei ole vain se, että solmut näyttävät kauniilta, vaan niiden on myös tarkoitus tuoda onnea. Hiukset voidaan myös koristella sillä. Haluaisimme sinulle kauniin Kampaus, jossa kelttiläinen solmu esittele ja selitä muutamassa vaiheessa, miten voit tehdä ne itse. Voit myös harjoitella köydellä alussa. Se on helpompaa, koska sinulla on se silmiesi edessä. Kun olet tottunut siihen, sinun on myös helpompi kokeilla Celtic Knot -kampausta hiuksillasi.

Kampaus, jossa kelttiläinen solmu – askel askeleelta

Kampaus, jossa kelttiläinen solmu-ohjeet-ose-strahne-make

1. Ota kelttisolmu -kampaukseen ensin lanka hiuksen vasemmasta etuosasta ja vedä sitä taaksepäin. Kierrä se sitten etusormen ja keskisormen ympärille luodaksesi silmukan. Pidä tätä silmukkaa vasemmalla kädelläsi, jotta se ei purkaudu.

kampaus-puoliksi auki-hiukset-kelttisolmu-ohjeet

2. Ota nyt lanka oikealta etupuolelta oikealla kädelläsi. Jos mahdollista, tämän paksuuden tulisi olla sama kuin ensimmäisen. Pidä silmukkaa vasemman käden etusormella ja peukalolla ja pidä pientä sormea ​​pitämällä oikea lanka paikallaan, jotta oikea käsi on jälleen vapaa.

kampaus-kelttiläinen solmu-ohjeet-solmio-hiusraja

3. Työnnä oikea lanka ylöspäin silmukan alle (ei silmukan reiän läpi). Kiristä kaikki tiukasti.

kampaus-kelttiläinen-solmu-ohjeet-hiusten punonta

4. Voit kiinnittää hiustyylin kelttisolmulla tähän asti pään avulla. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos teet sen itse. Aiemmin oikea säie, joka nyt kurkistaa silmukan takaa, on nyt asetettu silmukan läpi.

kampaus-kelttiläinen-solmu-ohjeet-hiuslenkki-ohje

5. Sama säie on sitten ajettava uudelleen itsensä alle, nimittäin solmun edessä olevalle alueelle, eli sinne, missä se kulkee etualueelta solmua kohti. Tämän jälkeen olet melkein valmis kelttiläisen solmun kampauksen kanssa.

kampaus-kelttiläinen-solmu-ohjeet-hiusraja-punonta

6. Toista vasemman säikeen kanssa, joka muodostaa silmukan. Korjaa sitten solmu bobby -nastoilla ja kampauksesi kelttisolmulla on valmis.

kampaus-kelttiläinen-solmu-ohjeet-valmis

Ohjeet kampaukselle, jossa on kelttiläinen solmu, ovat vielä selkeämpiä seuraavassa videossa. Toivomme, että nautit kokeilusta!

puoliksi auki oleva kampaus, jossa on kelttiläinen solmu

Previous Post
Tee-se-itse-ideoita-käsityöprojekteja tiileillä
Next Post
15 upeaa urheiluallasmallia