15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Modernit ruskeat olohuoneen suunnitteluideat

tyylikäs sisustus olohuoneessa

Ruskea näyttää lämpimältä ja symboloi rauhallisuutta ja tyyneyttä. Se on väri, joka liittyy maahan ja luontoon. ja a ruskea olohuone on aito ja luonnollinen vaikutus, muistuttaa puuta ja näyttää tuoreelta. Se on helppo hoitaa ja luo kutsuvan ilmapiirin, jota jokainen olohuone tarvitsee.

Moderni muotoilu – ruskea olohuone

moderni-valkoinen-kirjahylly

Kaksi tapaa saada kaunis ruskea olohuone voi muotoilla. Ensimmäinen vaihtoehto on sekoittaa ruskea valkoiseen tai muuhun väriin. Toinen vaihtoehto on sisustaa huone kokonaan ruskeaksi. Ensimmäinen versio jättää tilaa modernille ja mielenkiintoiselle suunnittelulle. Valkoinen sopii mihin tahansa ruskean sävyyn – pastellinruskea näyttää luonnollisemmalta, kun taas tummanruskea luo kontrasteja. Täysin ruskea olohuone näyttää yleensä tylsältä, mutta oikeilla huonekaluilla se voi näyttää erittäin kodikkaalta ja kutsuvalta.

Ruskea olohuone näyttää aina hyvältä

Ruskeat nahkahuonekalut olohuoneessa

Tärkeintä on, että käytät eri värisävyjä eri elementeille. Näin huone ei näytä enää niin tylsältä. Kontrastiväriset huonekalut vaikuttavat aina vieraisiisi, ja puu on ehdoton edellytys ruskean olohuoneen suunnittelussa.

Voit laittaa maton lattian päälle tai vain rakentaa puulattian. Huoneissa, joissa on näkyvä puurakenne, reunat tai tuet ovat koristeellisia. Tässä tapauksessa tausta on sinun ruskea olohuone valmis, sinun on vain valittava sopiva sisustus. Ehkä pidät yhdestä näistä ideoista, jotta voit myös luoda oman ruskean piilopaikan.

Kirjailija K.H. Christova

 Ruskea olohuone – puukalusteet

modernit puukalusteet olohuoneessa

minimalistinen sisustus - ruskeat verhot

Nykyaikaisen olohuoneen suunnittelu – 44 ideaa, kuvaa, sisustusta ja huonekaluja

ruskea seinä olohuoneessa - valkoinen kattokruunu

Tuo syksy olohuoneeseen

Ideoita ja vinkkejä olohuoneen valaistukseen

Taidetta valita oikeat olohuoneen huonekalut

Parhaat ideat mustavalkoisiin olohuoneisiin

Previous Post
Tee-se-itse-ideoita-käsityöprojekteja tiileillä
Next Post
15 upeaa urheiluallasmallia