15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kolmikerroksinen talo naamioitu yksikerroksiseksi

Kolmikerroksinen talo minimalistisella suunnittelulla

Tien ja veden välissä sijaitseva Kavel 71 on Hollantilaiset NAT -arkkitehdit. Liikenteen näkyvyyden minimoimiseksi talossa on vain yksi kerros kadulle päin, kun taas rannan puolella on kolme kerrosta ja lasinen julkisivu näkymien maksimoimiseksi.

Vain sauva kadun puolella

Talo minimalistisella suunnittelulla - katunäkymä

Tämä kolmikerroksinen talo Siinä on myös suuret ikkunat, jotka takaavat kauniin näkymän ja riittävän päivänvalon. Talon pohjakerroksessa on huone, joka on jaettu vyöhykkeisiin puupaneelilla. Minimalistisen sisustuksen suunnitteluun kuuluu sileä betoni yhdistettynä neutraaleihin ja valkoisiin seiniin. Minimalistisen sisustuksen ansiosta pohjakerroksessa voidaan järjestää lapsille leikkialue ja aikuisille oleskelutila. Sisustuksessa on myös mykistetty harmaa betonilattia, valkoiset seinät ja valkoinen katto. Muita elementtejä ovat puupaneelit ja -laatikot, jotka lisäävät erityishahmon tilaan.

minimalistinen sisustus

Kolmikerroksinen huoneisto, jossa on minimalistinen design-sohva

Moderni taiteellinen Sisustuselementit ovat tyynyt, seinämaalaukset, minipatsaat ja matot, jotka lisäävät väriä ja luonnetta kotiin. Kaksi ylintä kerrosta ovat yksityisempiä, yksi kerros lapsille ja toinen aikuisille. Suuret lasipinnat päästävät maksimaalisen auringonvalon taloon. Keittiöstä on suora pääsy pysäköintipaikkoihin.

Kolmikerroksinen talo minimalistisella suunnittelulla - valkoinen

Talo minimalistisella suunnittelulla

Talo, jossa on minimalistinen ruokasali

Talo, jossa on minimalistinen olohuone

Talo, jossa on minimalistinen olohuone

Kolmikerroksinen talo minimalistisella suunnittelulla - yöllä

Previous Post
Tee-se-itse-ideoita-käsityöprojekteja tiileillä
Next Post
15 upeaa urheiluallasmallia